Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Prevec sem pojedla. Malancan pa buck. Zdej je se sladica, pa niti ne bom sla dol x!x Na balkon pa , sam da se mi mal poleze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ooo kok je zunaj vroče ah nič, idem malo vun se sončit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 evo pršwa nazaj. sva šli z ribico na drinkec... ful sva se mele luštn. pa fuul je folka v centru... tko u kafičih... ceste pa čist prazne. neki sem zmatrana pa sploh ne vem zakaj. a nej se grem mal ulečt... al nej grem še mal vn... grem en krog po flatu pa razmislim.... waw....sama sem doma do pondelkaaaa xrosex me kr pič da bi mau pospravlala... hehehe... drugač me res nikol. no pa sej je idealna priložnost da mal omare prerešetam... pa čevle, čevle... ja s tem bo dela... neki jih bom kr stran pometala... grem jz u akcijo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jst tut mal pospravlu. pol pa delal na PC-ju. pa tko bi sou vn z nekom dolocenim, pa .... mah, sej un ze ve.preboletat zajeban neki. pa Enyo poslusam skos zravn. taka nezna musika lepa ... smcist soft ratu... :xx!: mah... grem dealt naprej. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz pa usherja poslušam.... porkamotorka je seksi muzka tole... kr morš muvat z rito.... pa mal šejkat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 sej je res coolska fulla!!! da se mi cist do konca utrgaaaaaaaa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 utrga? zakaj že? hihihihihi..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 zrat legokock Rock Wit U_Aww Baby.... - nadmegasticen komad!!!!!!! tis zih 1 bela vodnica ma res no!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 seveda 196 kwa ma pa to veze? zveze? zvezat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 0 ne stekam?? --------------------seveda 196 kwa ma pa to veze? zveze? zvezat? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 potem pa 0. sm te jz narobe razumu. očitno nimaš pojma... hehehe... jz tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 fino kok si pridna. jz pa spet ne vem kaj sama s sabo. me je dons odnesl na vse možne konce.... sploh ne vem kje se me glava drži. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 sam še to mi manka :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz tud. se vidva pred tvjom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo pršwa nazaj. sva šli z ribico na drinkec... ful sva se mele luštn. pa fuul je folka v centru... tko u kafičih... ceste pa čist prazne. THANKS! Morva še kdaj ponovit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> THANKS! Morva še kdaj ponovit. Naslednjič pridem še jaz...lahko povabim tud Conteso !!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...75entry431637 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> THANKS! Morva še kdaj ponovit. sevedede! ful ti mam za povedat. ah najbolš da ti os napišem drugač pa komi ustala... sem se čist razvadla pozn spat hodt in pozn ustajat. pa včeri sem mela en tak čudn dan. nč zadovoljna, morm dons popravt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Tamala...dons mava okol 3h šimfn dejt...be ready! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 treh? ockej čak da si u planer napišem kr prprav se na moja razpoloženja. k se bom jokala in smejala... k mi dogaja 600 nauro. včeri sm mela ful gniu večer... matr... kr jezna mau. sam dons pridna popravlam svoje napake komi čakam da se ti zjamram. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ni blema, bejbi...tud jst bom bentila 100 na uro, tko da.....se ti tud prprav...vsaka mal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 najbol da kr do mene uletiš... pa bove kle visele... lahk greve na šetnjo v mostec al pa kej... al pa celo na rožnik sam pol si cel popoldne moja, k jz fuuul počas hodm u klanc... kdr hodm in ne stojim in počivam hehehehe... no sej ni skor nč klanca do ke. ampak bi pasal mal prezračt glavo zraven. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 veš de....sm si rezervirala cajt zate...tko da, dokler me novš spodila, bom ob teb, kt klop se bom nate prsesala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa, a jutri boš pa moja? yeah take me baby!!! <{POST_SNAPBACK}> veš de....sm si rezervirala cajt zate...tko da, dokler me novš spodila, bom ob teb, kt klop se bom nate prsesala... aha... kul pol greš jutr ob 9 u službo od mene? hehehehee... te bom kr posvojila. hehehe... ej a ma kere kšno prošno? če bi mi jo poslala. zdele sem gledala po kompjutru pa vidm da nimam niti ene, k smo mogl enkrat računalnik pedenat pa so mi vse zbrisal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Bom ti jst eno prnesla, k je ena hotla pr ns na razgovor...taka zanimiva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.