Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

evo pršwa nazaj. sva šli z ribico na drinkec... ful sva se mele luštn. pa fuul je folka v centru... tko u kafičih... ceste pa čist prazne. neki sem zmatrana pa sploh ne vem zakaj. a nej se grem mal ulečt... al nej grem še mal vn... xscratchx grem en krog po flatu pa razmislim....

waw....sama sem doma do pondelkaaaa xrosex me kr pič da bi mau pospravlala... hehehe... drugač me res nikol. no pa sej je idealna priložnost da mal omare prerešetam... pa čevle, čevle... ja s tem bo dela... neki jih bom kr stran pometala... grem jz u akcijo... xzobkox

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

jst tut mal pospravlu. pol pa delal na PC-ju.

pa tko bi sou vn z nekom dolocenim, pa .... :C: mah, sej un ze ve.

preboletat zajeban neki. pa Enyo poslusam skos zravn. x:Ix x:Ix

taka nezna musika lepa ... smcist soft ratu... :o|o: :xx!: mah...

grem dealt naprej.

<{POST_SNAPBACK}> x;)x  :palec:  :palec:  :palec: THANKS! x;)x Morva še kdaj ponovit. x^x  x:Xx  x:Xx  x:Xx  xsrcx

sevedede! x;)x ful ti mam za povedat. ah najbolš da ti os napišem x:Dx

drugač pa komi ustala... sem se čist razvadla pozn spat hodt in pozn ustajat. pa včeri sem mela en tak čudn dan. nč zadovoljna, morm dons popravt. x:)x

treh? ockej čak da si u planer napišem x:Dx x:Dx x:Dx kr prprav se na moja razpoloženja. k se bom jokala in smejala... :rolleyes: k mi dogaja 600 nauro. včeri sm mela ful gniu večer... matr... kr jezna mau. sam dons pridna popravlam svoje napake xyesx komi čakam da se ti zjamram. xpartyx xzobkox

najbol da kr do mene uletiš... pa bove kle visele... lahk greve na šetnjo v mostec al pa kej... al pa celo na rožnik :onfire: :onfire: sam pol si cel popoldne moja, k jz fuuul počas hodm u klanc... kdr hodm in ne stojim in počivam x:Dx x:Dx hehehehe... no sej ni skor nč klanca do ke.

ampak bi pasal mal prezračt glavo zraven.

<{POST_SNAPBACK}>aiwa, a jutri boš pa moja?  x:px  :vragec:  x:Dx  x;)x

yeah take me baby!!! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x;)x veš de....sm si rezervirala cajt zate...tko da, dokler me novš spodila, bom ob teb, kt klop se bom nate prsesala... x:px  x:Dx

aha... kul pol greš jutr ob 9 u službo od mene? x:Dx x:Dx x:Dx hehehehee... te bom kr posvojila. hehehe... x:Dx x:o)x

ej a ma kere kšno prošno? če bi mi jo poslala. zdele sem gledala po kompjutru pa vidm da nimam niti ene, k smo mogl enkrat računalnik pedenat pa so mi vse zbrisal x:Ix :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...