aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 tell me about it... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 a ne no. sej se mamo prov fajn a se nimamo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 u bistvu res.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 jah če ne nas ne b blo kle.ne vem kwa nej počnem. sem se kr naspala čez dan. zdej pa tm neki sanjska ženska po tv... sam tazga se men ne da gledat. na tvju bl mal pametnega. unga k bi ga gledala... verjetn še spi. kwa čm počet. sej bi kej pojedla, pa nč tazga nimam. kašn petk je zdej toooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Jaz pa grem ven na en pir (al dva..) v Bolivarja....... fešta bo!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 tko tko. valda. je treba žurat če paše. men recimo zadnje čase ful ne paše, pa kwa čem se silt. če pa prime je pa nujno treba it... mal se znort pa tko... valda pejt. pa fajn se mej. pišuka če bi se mi dal vsaj oblečt bi šla do štacune po risanke... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 aha...tv je čista štala...nč pametnega...zraven vsega me na smrt dolgočasi...knjige nobene...žura se mi pa ni klape k so vsi nekje okrog, k jim ni treba delat......bo treba nadoknadit...po praznikih enkrat....tumač uživite... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 br jutro bejbike. ewo jz sem se končno naspala tko k se spodob. zdej pa vse jutranje telovadbe pa pošiljanje prošn. pa mal vn po opravkih... pol se lahk pa žuuuur začne. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem šla ... sem cel dan že pred računalnikom. addicted hehe, no sej jaz sem isti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 jz sem fuuul spala zdej 2 dni... pa se mi zdi da kr ni dost... komot bi šla še. no sam zdele... naumo spal. razmišljam o sprehodu... mal naokol po sončku, ja definitivno bo treba ven. pa valjda ne sama Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 joooj se mi spi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ne morem kuhinjo prenavlamo pa sam ružijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 jst sem pa zdejle eno presenečenje prejela... iiiiiiiiiii... jesssss... hepi hepi hepi... sem šla zjutraj tečt, sem se odločila da bom sedaj tekla tud v hrib - kak čutim rit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 jst se neki trudim že od lani...malce počij, bo boljš, upam, da imaš lep dan.men še vedno neki ačihec nagaja... ga moram nahecat, da nisem dober gostitelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bogi jst pa komaj čakaaaaam večer ziher tipček pride Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 kuku... behi jutro. misti... a mamo kej mačka? tkole jz grem pa telovadt. pol pa pospravt. pa sebe zrihtat. pol pa še obveznosti porihtat.aiwa u akcijo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ... pol pa pospravt. pa sebe zrihtat. pol pa še obveznosti porihtat.aiwa u akcijo! ... Talkin' is cheap! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 čaw aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Talkin' is cheap! <{POST_SNAPBACK}>čaw aiwi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Mysti mysti!!!!! NE bit slabe volje. Tak soncek je, pejt na sprehoda:D Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 No me veseli Mysti. Jaz grem pa tud ob petih na en piknik spet...joj, sam da mi ne bo zadisalo in bojo sle spet kile gor Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 kako ste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 super, meni je pa je bed ker pišemo slovenščino in to skoz vseh 8 let Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.