aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 ah ne ne... sploh ne... sam zakaj bi jz če se mi ne da... pa še tko vem da bo vse točno tko k more bit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Behe, definitivno pejt enkrat v Anglijo tkole... sej ni niti nujno, da si na kolidžu, loh tut pr kaki familiji... res, neki najbolj nepozabnega in my life.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah ne ne... sploh ne... sam zakaj bi jz če se mi ne da... pa še tko vem da bo vse točno tko k more bit aha, babe kok smo lene Sej moja sestra je nekje približno isto stara kot ti, zdej je 3 letnik pa ej, da bi to zdignlo svojo rit pa me kam pelalo tega se ne učakaš <{POST_SNAPBACK}>Behe, definitivno pejt enkrat v Anglijo tkole... sej ni niti nujno, da si na kolidžu, loh tut pr kaki familiji... res, neki najbolj nepozabnega in my life.... ja sam kaj če ne poznam nikoga Sam definitivno enkrat grem, mogoče po diplomi, ja tak fajn, starši mi kupijo let v london al pa pariz Jah, lahko pa bi mi2 celo skup šla :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Earnhardt 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 dosti punc poznam, ki ful obvladajo racunalnike. eno poznam, ki ima v sobi wireless povezavo, od doma sama prek ftpja updejta spletno stran neke visoke sole, ... obvlada sceno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Earnhardt 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> no, vidš, behi, d ni res. ene bejbe obvladajo ... več al manj drugače pa vsem želim lahko nočko khm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 čer.nočko.heheheja počas se bom probala odvlečt u postlo. sam težje se bo prpravt do tega da zaspim.kšno dolgočasno knjigo v roke. tko da lahko nočko. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni res!JST NISM!!no pa ti si extra <{POST_SNAPBACK}>dosti punc poznam, ki ful obvladajo racunalnike. eno poznam, ki ima v sobi wireless povezavo, od doma sama prek ftpja updejta spletno stran neke visoke sole, ... obvlada sceno! ql, vsa čast jaz bi tudi neke visoke šole updatal <{POST_SNAPBACK}> no, vidš, behi, d ni res. ene bejbe obvladajo ... več al manj drugače pa vsem želim lahko nočko no ja, sem rekel, ti si extra, za ostale pa ne vem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 jutro.treba začet delat.sam najprej se morm zbudit.neki mi ne gre dobr dons bujenje. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Zobe umit, kavo spit, dva počepa nardit..... al pa da ti vlak zatrobi ke u glavo, tko k je men...takrat si pa zbujen.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ooo apolonček jutro. kwa maš fajn ikonco no jz bom raj taprvo izbrala. grem zobe umit, pa tibetance narest. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hvala za kompliment za ikonco.... Uživaj pri drgnjenju zob Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Zapeljivo pomečkana! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Hja jutranja...kaj pa češ Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja jutranja...kaj pa češ Takrat ste najbl slatke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Voljne.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Voljne.... Mehke,tople in vlažne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ..lačne lačne lačne... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>..lačne lačne lačne... Hehehe,sej vem bomo poskrbel za to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe,sej vem bomo poskrbel za to! Si velik na besedah in majhen na dejanjih... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si velik na besedah in majhen na dejanjih... Brez skrbi, zlo velk, k je cajt za to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Brez skrbi, zlo velk, k je cajt za to! Sej bi ti rekla da dokaži.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej bi ti rekla da dokaži.... No problemo, sam na Norvešk morš pridt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 HAHA, u're not that good. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>HAHA, u're not that good. dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 tkole folkič. jz mam počas dost za dons. upam, da mi rata zaspat. k morm jutr mal prej rit iz posle dvignt. mogoč bi blo dobr če kšno budilko mal prej naštelam. grem jz sanjart... pol pa še sanjat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.