Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Še dobr da imamo lunin forum...da razbije monotonost... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 jz pa kosilček pojem. pol pa eno šetnjo. mi je prov fajn vreme da ni tko vroče.sam sm pa čist neki polomlena. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 madonca jest pa še kr delam....do pol petih....dobr da je jutri petek, ne?! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Kaj bi dala za pol ure.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 zate še 22 min... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 jaz pa ne pred pol šesto...še vedno si v prednosti.. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 eh sej zame mi je vseeno..samo hčerka ima potem zelo malo od mene... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 še sam tedne do konference juhu Pa upam da v pondelek lepo vreme, ker ne mislim it na športni dan kako ste kaj moji lubiji? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>utrujeno te je fant včeraj preveč utrudil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe ma to je današnja utrujenost, od dela in vsega čakam uro, da grem gledad midsommer murders, čeprav bo dns mende en čudn del ... pa če CSI pa spat. aha Ql film, ja sej danes je CSI miami Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 lej me........sm čist paf dele....sm se šla z bratecu eno tumarijo stavit, dej sm pa zgubila dej morm pa še eno vičjo tumarijo nardit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 jaz sem že zelo produktivna! Pa sonček je... A šiba jutr kdo na pohod? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 okol Ljubljane...35 km Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 jz sn tok neki ... ne taprava...pa še ta izpit dons.sploh se mi nč ne da. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 jz ne. mam druge plane. grem na hrvašk. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej jst tudi ne. mam plane ---> bit doma. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 tole sm dones dobu po mejlu Pazite tudi pri uporabi papirnatih brisac za brisanje rok v javnih WCjih. Javni WC pa ni samo na Tromostovju, ampak so to vsi Wcji, v katere lahko pride kdor koli (lokali, gostilne, bolnisnice, knjiznice, sole ...). Narkomani skrivajo oz. nastavljajo uporabljene in okuzene igle med papirnate brisacke. Ko si zelite nic hudega slutec obrisati roke in veselo vlecete brisace iz skatle, lahko pri tem zagrabite za iglo in HIV je lahko vas. V Ljubljani je bilo ze kar nekaj takih primerov. Ena starejsa gospa se je tudi okuzila. To so podatki z infekcijske klinike, ki pa jih iz razlicnih razlogov ne dajo v javnost. Tako da - ne se prekmalu veseliti, ce koncno naletite na WC, kjer imajo celo brisace in si vam ne bo treba rok brisati v hlace. Vcasih si je bolj zdravo celo ne umiti rok. LP Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 u fak. dobro opozorilo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej jst tudi ne. mam plane ---> bit doma. jz tud bl u to smer razmišlam. dej najbol da jz h teb pridem bova skp visele... ti boš diplomsko pisala jz bom spala ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole sm dones dobu po mejlu Pazite tudi pri uporabi papirnatih brisac za brisanje rok v javnih WCjih. Javni WC pa ni samo na Tromostovju, ampak so to vsi Wcji, v katere lahko pride kdor koli (lokali, gostilne, bolnisnice, knjiznice, sole ...). Narkomani skrivajo oz. nastavljajo uporabljene in okuzene igle med papirnate brisacke. Ko si zelite nic hudega slutec obrisati roke in veselo vlecete brisace iz skatle, lahko pri tem zagrabite za iglo in HIV je lahko vas. V Ljubljani je bilo ze kar nekaj takih primerov. Ena starejsa gospa se je tudi okuzila. To so podatki z infekcijske klinike, ki pa jih iz razlicnih razlogov ne dajo v javnost. Tako da - ne se prekmalu veseliti, ce koncno naletite na WC, kjer imajo celo brisace in si vam ne bo treba rok brisati v hlace. Vcasih si je bolj zdravo celo ne umiti rok. LP Ti pa znas cloveku polepsat dan! ¨Hvala pa za namen!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Mysti!!!!! Koncno te malce vidim Kako si?!? Tistle po mejlu sme pa tudi jaz dobila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hehe lih o tem sem ti v OS pisala. Za ponedeljek se ne vem. Mozno, ampak ni se sigurno. Pridna si z diplomo vseeno Tukaj ni dezka, ampak itak moram bit notri..ob petih grem nazaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole sm dones dobu po mejlu Pazite tudi pri uporabi papirnatih brisac za brisanje rok v javnih WCjih. Javni WC pa ni samo na Tromostovju, ampak so to vsi Wcji, v katere lahko pride kdor koli (lokali, gostilne, bolnisnice, knjiznice, sole ...). Narkomani skrivajo oz. nastavljajo uporabljene in okuzene igle med papirnate brisacke. Ko si zelite nic hudega slutec obrisati roke in veselo vlecete brisace iz skatle, lahko pri tem zagrabite za iglo in HIV je lahko vas. V Ljubljani je bilo ze kar nekaj takih primerov. Ena starejsa gospa se je tudi okuzila. To so podatki z infekcijske klinike, ki pa jih iz razlicnih razlogov ne dajo v javnost. Tako da - ne se prekmalu veseliti, ce koncno naletite na WC, kjer imajo celo brisace in si vam ne bo treba rok brisati v hlace. Vcasih si je bolj zdravo celo ne umiti rok. LPTnx, nujno rabim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 uuu misti pondelk pravš. uf.. jz mam ob 16.30 eno zadevo.... tko da če boš ful prej pršla.... bi te widwa... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 prov pa na os. sam jz mislim da bo šlo. okol 13 bi blo super. da mava dost cajta za klepet, pa da jz pridem še na sos pravočasno. super.... aiwa ful hepi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.