Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 čer. sm zmatrana. smo mel dons ful zanimiu sestank oz. supervizijo... pol pa še u šoping mal šla.... zapraula tolk :OO!: ampak zdele pa se še spucam, ta mejkap z oči... pol pa spat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 pismo sem zmantran včeraj sem samo do 9 lahko pal jooj zdej pa ta bedna šola Držte pesti, fiziko sem vprašan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Da vam zaželim dobro jutro in lep dan, matr sam je tko mrzlo da sem resno o bundi premišljevala....ampak se ne dam...bunda ni več obcija...ne ne.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja tudi pri nas ni nobene prave vročine Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hm, zdej je sam vprašanje KAJ LAHKO NAREDIMO, DA NAM BO TOPLO? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hm kaj pa vem kaj bi se že našlo,ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hja...pr nas v pisarni mamo enu malu borovničk še..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hja no evo to je ena varianta al pa če gremo malo tečt okoli,recimo ti lahko okoli pisarne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Tečem sam u sanjah, čaj popila, po mojem če mal "delat" začnem, bo precej bolj vroče....heheh to se pa sliš kot da sm na hot line...hehe... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jaz pa grem zdajle likat na evo mi je že kar vroče ratalo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 UuuuuuuuuUUUUuuuuUUUUu fuj..likanje...kok računaš, pridi še k meni?! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ne nebi hvala imam sama dovolj samo sem ugotovila da se samo noče,se pravi mi ne preostane drugega kot da jaz hm čudna zadeva,ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Če bi rad kdo, da mu pošljem Gmail invite (2,18 GB zastojn placa in VSAK DAN raste), naj mi na OS piše. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne nebi hvala imam sama dovolj samo sem ugotovila da se samo noče,se pravi mi ne preostane drugega kot da jaz hm čudna zadeva,ne Hudicha, a veš da sem to tudi jaz ugotovila, pa vsak dan likalniku mleko in piškote pustim, da bi se kej zganu...pa nč....lenoba lena..... Ga bo treba kr v roke prjet...hahaha.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ...danes me zebe, pa spi se miiiiiiiiiii....kr domov bi šla... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Kolko leti ta ura, čez tričetrt ure morm it, jaz pa še vedno v nočni opravi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolko leti ta ura, čez tričetrt ure morm it, jaz pa še vedno v nočni opravi mmmmmmmmm , kaj če bi to pofotkal???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 fuul je mraz dons. ajd sej če okol skaćeš še gre... sam pol pa pridem domov pa za zmrznt.pikica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Nimam tolk velkega zooma (zoom out, da ne bo pomote ). Nimam digitalca, kot sm že rekel, morem k baki kmalu, pa mogoče tam kako fotko naredim (Primaverčica in jaz imava tehnobake). Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>fuul je mraz dons. ajd sej če okol skaćeš še gre... sam pol pa pridem domov pa za zmrznt.pikica ti maš vsaj koga, k te lohk pogreje..jst pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Tale Gmail je kul Jaz sem sla pa zjutraj tect, pa sem se obrnila po 10 minutah, ker me je tako zeblo. brrrr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale Gmail je kul Rabiš? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 uuuu sej res gmail.... fakkkkk more bit ful poln me ni blo par dni sploh gor.... jao šibammmm praznt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nimam tolk velkega zooma (zoom out, da ne bo pomote ). Nimam digitalca, kot sm že rekel, morem k baki kmalu, pa mogoče tam kako fotko naredim (Primaverčica in jaz imava tehnobake). no, glej da res...že dolg ni blo nbene tvoje fotke gor...jst bi se pa dons mal slinla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.