Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>uuuu sej res gmail.... fakkkkk more bit ful poln me ni blo par dni sploh gor.... jao šibammmm praznt... xnckrivx  :flower:

Kaj boš te Gmail praznila, placa tolk, da se lahko not z mopedom voziš x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Nimam tolk velkega zooma (zoom out, da ne bo pomote x:Dx ). Nimam digitalca, kot sm že rekel, morem k baki kmalu, pa mogoče tam kako fotko naredim (Primaverčica in jaz imava tehnobake). x;)x

A ni zoom za to, da približa in poveča stvari? :O: :eek: :eek: :eek: x:o)x

Tehnobake so fajn, ja, dajo zmer kake soldke. Moja ima 85 let, pa šviga še na biciklu v trgovino, pa ful rada nosi petke (bolj nizke sicer) in rada kupuje tehnične predmete. bemu, včasih se mi zdi, da boljš zgleda kot jaz pri 33 letih! xrolleyesx :O: x:Dx

Aja- kaj je to GMAIL, Milf?

<{POST_SNAPBACK}>A ni zoom za to, da približa in poveča stvari? :O:  :eek:  :eek:  :eek:  x:o)x

Tehnobake so fajn, ja, dajo zmer kake soldke. Moja ima 85 let, pa šviga še na biciklu v trgovino, pa ful rada nosi petke (bolj nizke sicer) in rada kupuje tehnične predmete. bemu, včasih se mi zdi, da boljš zgleda kot jaz pri 33 letih! xrolleyesx  :O:  x:Dx

Aja- kaj je to GMAIL, Milf?

To ti je Email na Googleu. Če hočeš met mi pošlji OS pa tvoj trenutni email naslov (če ga mi pač hočeš razkrit x;)x ) pa ti pošljem invite. Mailbox ma več kor 2Gb, tak da ne rabiš vsak filmček dol brisat, ko ga dobiš. x:Dx

Sem ti rekel zoom out x:Dx x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>juhu  x:Dx

a ma kdo v petek dopoldne kej časa za en kofi v lj?  x:Dx

aiwa, michelle ...?

v petek bo treba it spet na faks ... hmnja

joj ne morm oblubt. ti v četrtek povem x:)x sem drugač ful za. sam mam še eno stvar u mislih pa ne vem kaj bo s tistim. če odpade sem definitivno tvoja. :palec: ob keri uri pa kej?

<{POST_SNAPBACK}>Kaj boš te Gmail praznila, placa tolk, da se lahko not z mopedom voziš x:)x

x:Dx x:Dx maš res... sam mi gre naživce če je prevč poln k rabm 100 let da najdm tist k rabm x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

kwa sn se najedla.... bi lahk mal prej nehala... no premikam se še lahk, pa diham tud še... pa u bistvu je bla sama zelenava... tko da bo čez pol ure šlo vse skoz... x:o)x x8Dx

ma ja ful dolga. sam si pa sama kej prprav pa sabo prnes. xrosex

kwa nej počnem... hmmmm.... ne vem kaj nej počnem. nekak se mi ne da bit zdele več doma... pa tko... sončk bi da bi šla u naravo... tko se mi pa ne da tacat po blatu... xscratchx

jest grem pa zdele na eno prijetno pivce za živce.... xcheersx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...