Michelle 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ne, ga imam ze kar dolgo.Hvala vseen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rabiš? škoda, k ga mam jst tud že :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, glej da res...že dolg ni blo nbene tvoje fotke gor...jst bi se pa dons mal slinla! Ti se kr sprosti Kak že pravijo (samo ne vem kdo), "be the river" al kak. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti se kr sprosti Kak že pravijo (samo ne vem kdo), "be the river" al kak. A mislš, da bom tako poplavo mela ob intenzivnem ''premišljevanju'' o tebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mislš, da bom tako poplavo mela ob intenzivnem ''premišljevanju'' o tebi? ne, tega ne mislim. Kaj če pa sploh nebi imela, bom tu raje previden Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, tega ne mislim. Kaj če pa sploh nebi imela, bom tu raje previden Mislm, da, če bi se mčkn potrudla, ne bi blo nobenga problema...bi pa kaka slikca fajn pripomogla k večji vodni pretočnosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislm, da, če bi se mčkn potrudla, ne bi blo nobenga problema...bi pa kaka slikca fajn pripomogla k večji vodni pretočnosti! Nič pičim jaz zdaj, lepo se mejte fsi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu sej res gmail.... fakkkkk more bit ful poln me ni blo par dni sploh gor.... jao šibammmm praznt... Kaj boš te Gmail praznila, placa tolk, da se lahko not z mopedom voziš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nimam tolk velkega zooma (zoom out, da ne bo pomote ). Nimam digitalca, kot sm že rekel, morem k baki kmalu, pa mogoče tam kako fotko naredim (Primaverčica in jaz imava tehnobake). A ni zoom za to, da približa in poveča stvari? Tehnobake so fajn, ja, dajo zmer kake soldke. Moja ima 85 let, pa šviga še na biciklu v trgovino, pa ful rada nosi petke (bolj nizke sicer) in rada kupuje tehnične predmete. bemu, včasih se mi zdi, da boljš zgleda kot jaz pri 33 letih! Aja- kaj je to GMAIL, Milf? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ni zoom za to, da približa in poveča stvari? Tehnobake so fajn, ja, dajo zmer kake soldke. Moja ima 85 let, pa šviga še na biciklu v trgovino, pa ful rada nosi petke (bolj nizke sicer) in rada kupuje tehnične predmete. bemu, včasih se mi zdi, da boljš zgleda kot jaz pri 33 letih! Aja- kaj je to GMAIL, Milf?To ti je Email na Googleu. Če hočeš met mi pošlji OS pa tvoj trenutni email naslov (če ga mi pač hočeš razkrit ) pa ti pošljem invite. Mailbox ma več kor 2Gb, tak da ne rabiš vsak filmček dol brisat, ko ga dobiš. Sem ti rekel zoom out Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>juhu a ma kdo v petek dopoldne kej časa za en kofi v lj? aiwa, michelle ...?v petek bo treba it spet na faks ... hmnjajoj ne morm oblubt. ti v četrtek povem sem drugač ful za. sam mam še eno stvar u mislih pa ne vem kaj bo s tistim. če odpade sem definitivno tvoja. ob keri uri pa kej? <{POST_SNAPBACK}>Kaj boš te Gmail praznila, placa tolk, da se lahko not z mopedom voziš maš res... sam mi gre naživce če je prevč poln k rabm 100 let da najdm tist k rabm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 no se slišva. pa bove vidle kako. čeprov bi blo fino da se vidva... k ne vem kdaj boš pol kej spet okol hodila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja no... čakat bo treba.... uuuuuuu pa k diplomiraš maš da pobaviš na en pivski partiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ma ja valda ni problem.... brum brum.... pa smo tm... sam da se pije, pridem kamr čš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ....čin..... spužva.press Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hehehehe... no sej ni več delč... k si tko pridna... še kšn mesc a nje? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kwa sn se najedla.... bi lahk mal prej nehala... no premikam se še lahk, pa diham tud še... pa u bistvu je bla sama zelenava... tko da bo čez pol ure šlo vse skoz... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 fuj. kwa pa kuhajo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ma ja ful dolga. sam si pa sama kej prprav pa sabo prnes. xrosex kwa nej počnem... hmmmm.... ne vem kaj nej počnem. nekak se mi ne da bit zdele več doma... pa tko... sončk bi da bi šla u naravo... tko se mi pa ne da tacat po blatu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jest grem pa zdele na eno prijetno pivce za živce.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jz pa bla na zmenku zdej si bom pa mal elivsa gor dala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>iii lepo jst pa čakam, da me pride iskat ... in čakam In nikakor dočakat... Dvojka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hihihihi.... sej bo pršu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihihihi.... sej bo pršu. Kad na vrbi grožđe rodi...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ah ne ne....sm dala elvisa kr zloudat... najbl simpl... pa prec je.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.