Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 pr Kapitlju ( na drug strani poljanske trznice). Ma sej nima veze. Glavno, da ves, kje je preserc pa bova skp prsle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Svašta! Grem po sendvič in letim nazaj v pisarno, hočm odklent vrat od stavbe in mi ena bejba prej odpre, k je šla vn in mi reče ŽIVJO in jst neje nazaj, pol pa bl ogledam, je bla pa Pika Božič! A mi je kšn fovš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 fantje...zihr.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 To je bla dobra poteza...zdej bojo pa vsi fantje čakal pred mojo službo...nkol se ne ve, mogoče bo pa ker na moje čare padel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Fovš? Za kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Napisala sm KŠN!!! Mater ste površni pr branju....zakaj....ja, ne vem, k je grda najbrž... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napisala sm KŠN!!! Mater ste površni pr branju....zakaj....ja, ne vem, k je grda najbrž... Kdo ali kaj je grdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Pejt prebrt še enkrat (pozorno) kaj sm napisala in mislm, da bi ti mogl bit vse jasn, če ne ti bom pa še enkrat zelooooooo počaaaaaaaaaaasi napisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Deaj no plis napiš še enkrat, ker ne vem, kam naj grem brat, je tega res preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Hihi...na suho me pa ne boš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, priden Jaz se tudi zdej moram učiti fiziko, in sicer kako se dela na voltmeter pa te glupe vezave hvala bogu da mam bratranca štromarja jooj kak se ti da to sranje učit, pa sej pomoje študij fizike ni težek ker se sam formule napiflaš pa plonkce napišeš in pišeš 10 in lepo diplomo nardiš pa čaw Ok, ajdi fajn se smejte hahaha hehehe plonkce pa tko itak imamo vse dovoljeno pa te nič ne reši... jao :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sorry no no, nej ti bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Matr, zdej sm pa ful biči izpadla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Kva pa vem...včas pa sm....al pa ne? Ma, če me ker razpizdi, pol sm pasja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 pofočk. Dobila sem mejl od ene osebe, k sm mislila, da sem ji pri srcu, pa je ves tak smotan, tako da sem smotano tudi odpisala Tralalalalalalalalalala!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pofočk. Dobila sem mejl od ene osebe, k sm mislila, da sem ji pri srcu, pa je ves tak smotan, tako da sem smotano tudi odpisala Tralalalalalalalalalala!!!!!!!!!! ti pa si faca, hehehehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 fuuuuuul utrujen mah, grem počasi kar spat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>fuuuuuul utrujen mah, grem počasi kar spat ja kwa si pa deluuu??? a si se z lulčkom igrou??? ehehhehh, sorry dones sm ceuuu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kwa si pa deluuu??? a si se z lulčkom igrou??? ehehhehh, sorry dones sm ceuuune, v MB sem bil na neki predstavi. Ej pa sem komaj priešl zdaj domov Ne nisem se z lulčom igral, to je full delikatna zadevca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne nisem se z lulčom igral, to je full delikatna zadevca heheheheheh, mali ti si hecko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Sem "jim"! Sem tako flegma ratala, da bo tej osebi se zal! Aja, mysti tomorrow is THE DAY Danes sem v redu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Joj! Sej bo vse v redu, bos vidla. Zdele se finisiraj, potem pa ne delaj pozno v noc no...da navs tam s podocnjaki vsa boga Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheheheh, mali ti si hecko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 x!x x!x Kdaj pa imas? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.