Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 No si mi dala idejo...mogoce bom sla pa tudi jaz zapravljat Sam ne za cevlje, ker mi doma tezijo, da pretriavam z njimi ( pa da kupujem neudobne). Jah, mal sem cudna glede cevljev...pa torbic I love shoes Jaz se bom pa po moje spravila soncit. s cosmotom Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, kot vidiš sem jaz tud malo bed. kako pa je fizka šla?hihi pisal sem 2 ok znam, ah pa dol mi visi - sestra mi je to svetovala - itaq bom meu tri in v srednji se bom itaq moral vse ponovno naučit, tako da, ni frke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 js pa grem mal kuža na sprehod pelat, zej idelano za njega, lahko diha pridni bodite , hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ali bo kuža peljal tebe? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 čau sončki! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čau sončki!aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 o misti haniiiiii kongrečulejšns!!!! behič ajvk is back takulele ... zdej pa na čaj sedet... hehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o misti haniiiiii kongrečulejšns!!!! behič ajvk is back takulele ... zdej pa na čaj sedet... hehehehehekončno, full je blo tečno ko te ni bilo, zelo tečno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 od pondelka naprej bom spet tku k prej... zdej sm pa še bizi... se posvečam enim lepim stvarem... pa nimam tolk cajta... love you all Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 aha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 aha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 u bistvu se že pol ure odpravlam... stran od računalnika.... bemtiš ta luna... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>u bistvu se že pol ure odpravlam... stran od računalnika.... bemtiš ta luna... Hehe, jah v dvojčkih je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ni, luna je v vodnarju. sonce je v dvojčkih. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 aja, jah potem pa je itaq super. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 v sredo? misti pride dopoldne bom že najdla cajt... pa dopoldne je še fajn se da dihat... hehehe... kulj se vidjava v sredicoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 zmajnenu... pol boš pa samo še na obiske hodila v ljubljano Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Kaj pa greš gledat? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 to bi šla pa tud jz gledat... že vem koga bom zvlekla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>star wars uu sci-fi samo meni je star wars bolj tak... ni mi <{POST_SNAPBACK}>to bi šla pa tud jz gledat... že vem koga bom zvlekla... hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 misti a ti bi ga kr pojedla? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 bom se zmenla... da grem enkrat ta teden. sam morm vidt če ma cajt... če nima kšnih izpitov... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 js pa grem na plažo lepo se mejte, uživite Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa grem na plažo lepo se mejte, uživite na plažo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.