santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aham... to je to... sosed Moje sožalje njegovim ožjim sorodnikom, pa tud tebi, če sta bila prijatla ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ... le zakaj se to dogaja, ja... ne vem, če kdo ve Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... le zakaj se to dogaja, ja... ne vem, če kdo veKer večina ne zna vozit s trezno glavo...(se ne oziram na alkohol, nasplošno) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 mah... fak... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aham... to je to... sosed aiwa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Prej pogledam na uro in je bila 21:13 in sem si mislila "končno sem zgrešila za minuto" (namreč 21:12). Pogledam malo prej pa: 21:21 Ah ja, to zdaj že 14 dni traja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 hehe... mogoče ti hoče ura kej povedat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Mogoče pa res Bomo vidli, čas bo pokazal svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa res Bomo vidli, čas bo pokazal svoje Men se ful velikrat zgodi, da pogledam ob 21.05...moj RD Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ja če maš kej k se more zgodit, al pa kej planiraš... so mogoče te številke.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bad bad bad bad bad umru prjatu u nesreči nč jasn... bad bad bad Fak no, a se mora to dogajat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 zgleda da... sam jz mislm da ne bi blo treba... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 bogi fantje Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 in punca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja če maš kej k se more zgodit, al pa kej planiraš... so mogoče te številke.... Zdi se mi, da mi te številke hočejo povedat o neki dvojnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 hm... pa sonce je v dvojčku, pa luna v dvojčku... si mogoče noseča z dvojčki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm... pa sonce je v dvojčku, pa luna v dvojčku... si mogoče noseča z dvojčki Haha ne še Bom pa enkrat, ker sem se odločila, da bojo dvojčki... pa ne po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm... pa sonce je v dvojčku, pa luna v dvojčku... si mogoče noseča z dvojčki Kaj je ooo šit, pa dej no, ta teden bo itaq najbolj šlampast do zdaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 behi drž se ewo jz pa pod tuš... matr mam tko črne podplate kt da sem bosa po asvaltu hodila. mi pa japanke barvo puščajo treba zdrgnt stran. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 se bom ti kar lepo pojdi drgnit - saj veš kaj mislim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ewo šibam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 men je pa kr fajn. pospravlam k zmešana. soba se že skor šajna. sam morm it še cel stanvanje zrihtat. pa perilo pobrat, pa druzga obest... pa japanke si morm spucat, so čist rdeče od istrske zemle... pa prah pobrisat, posesat... eh kaj sesat... pomit je treba... kok dogaja... jaooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 misti jz pa spala zdele kšno urco. je pasal, da si mal energije naberemo. zdej pa lahk pospravalm naprej. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Danes mi je dan minil kot bi trenil, popoldan sem si privoščila še potep po mestu, si kupila nove sandalčke , zdaj se grem pa še malo učit, ker me v sredo čaka en mučen izpit..... :xx!: Pa saj bo kmalu za menoj..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.