child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 z alkotom konc tedna naprej,...če sploh.zdj bomo pa pridni Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ooo pikec moj.... enga cmooookaaa ewo jz pršla iz štacune... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal... hehe...tale prijem se bi blo hecn naučit....kva ga je nategnla! LOL a boš natrenirala??? hehehehhe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaaaaaaaaaa se mi kr malo rola.damn, zdej sm pa zajebana prfoksa in še bibliotekarka ... matr, kako zateženo tole zveni hehehehe. Mam pa že rajš učiteljco za svojo babo, kot b pa moral met medicinko Učiteljca vsaj pravi "ponovi" al medecinka pa prav "naslednji" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ha ha ha Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha ha ha wanesa tista ikonca je ba boljšaaa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha ha ha Taqle nasmeh pa se mi zdi, ni bil glih od srca Da nis slučajn medicinka aaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 nikol se ne ve Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>wanesa tista ikonca je ba boljšaaa da nauš joku Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nikol se ne ve O te že imamo. Je pa tud fajn, da pride naslednji, da ni tako enolično in monotono neeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 hej,pa saj nisem rekla da sem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej,pa saj nisem rekla da semsaj tud jst nisem nbenmu reku, da sem kmet, pa prostačina, pa so kmal sami pogruntal Veš nekater te pogruntajo na hitr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj tud jst nisem nbenmu reku, da sem kmet, pa prostačina, pa so kmal sami pogruntal Veš nekater te pogruntajo na hitr a ti ne veš, da medicinke na višji nivo cilajo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 mystica, a kar prfoksa si Jah to je ja super, samo če učiš osnovno šolo... bog ti pomagaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 bog jim pomagej tkolele grem jz še mau potelovadt. pol morm it pa avto iskat. so mi ga spedenal. pol pa najbolš da se seminarske lotim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jz sem že čist fertik... vse spedenala. sam še seminarsko morm dokončat, pa angleščino ponovit. sem mogla še do notarja laufat potrdit ene dokumente, k morm jutr v klinični laufat in to na tešče k morm na pregled pol zvečer oz. pozno popoldne mam pa še izpit pol se ga grem pa tkooo nasekat da bo joj... hehee.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 heheheheheh bez panike. v kliničnem me bojo zaposlil, pa mam pregled pred začetkom dela nič takega... aiwa zdrava k dren Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 spočij se doma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 pri ans pa sonček, razmišljam o sprehodu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ewo me. sn bla na južni.zdej grem pa mal ležat, pa anglo ponovit... pol bom zih zaspala k se zbudim pa seminarsko nadaljujem. more bit fertik dons. jutr mam preveč opravkov da bi se še s tem zezala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 aiwaaaaaaaaaa....rabm te...pogovarjala bi se.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ewo me bejbi... si me tko prklicala da kr res ni... me motiš pr seminarski.... in jz se prtožujem heheheheh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 kako si? A je kej nouga? Jst bi ti mogla mal jamrat po telefonu...sej veš, kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hehehe.... vem vem... a te rufnem na 041? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 sej lohk jst tebe...a maš od mat gsm kje bliz???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.