Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no kul. me bo mami pelala tko da se mi ne mudi preveč. sam smotan mi je k morm bit na tešče. sej si lahk kr kšn sadni dan omislim... sam pol morm med kosilom od doma. :inocent:
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

faaak kok dežuje. pa sonce zram sije. fajn bi blo da se zlije in da pol mal neha, k morm vn z bajte. sam to je noro. hehehe hudooo... bom do vratu mokra xsmx

kwa je u bistvu dons en dober dan xyesx xsuperx zakon. same gud staf se dogajajo :hepko: :hepko:

o mišika od kje si se pa ti vzela? :wOOt: x:Dx

br jutr tud od mene... sm spet ob sedmih se zbudla tko k sem navajena... pa sem komi nazaj zaspala do 9...

zdej bomo pa kr vstal... pa se premaknl na kauč pred tv... hehehehe x:Dx x:Dx za kšno uro do 2. pol pa mal vn. xwizardx morm it pol na zrak hodt okol... da probam kuko to zgleda na tak dan. x:Dx pravjo da je baje najbl fajn :OoO: :palec:

no pol si pa itak že naša x:Dx x:px ti rečem en teden vsak dan gor... pa si zasvojena x:o)x tko da zdele maš še šanso da pobegneš... pol se več ne da x:o)x x:Dx x:Dx

jz bom novembra 24 jeseni x:Dx x:Dx

in pol pridem u kuhno in se je mami lih spraula sesat. nč bo treba še par minut počakat. x:o)x da bo mir pri razmišljanju kaj vse vase vrčt.

verjetno ne pred prvim. k ga serjejo s tem zdravniškim pregledom, da je joj. prov v rikverc so narjeni. no sej jz če bi bla pametna bi lahk še mal na morje pobegnla, sam mam še ful enih opravkov predn začnem delat xzobkox

Welcome miškc xDDx

pa je res lep dan se mi zdi kokr da je sončk tut v men notr vstal :wOOt: ne sam nad našo zemljico :onfire: xsuperx

pa še petek je xDDx

kva je to fajn :palec:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...