wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ah aiwa pozabi če morešnočko Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 se trudim... sam ne preveč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 no kul. me bo mami pelala tko da se mi ne mudi preveč. sam smotan mi je k morm bit na tešče. sej si lahk kr kšn sadni dan omislim... sam pol morm med kosilom od doma. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men pa en po glav hod... Men tud en... pa ne sam po glavi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ma nč grem js, dokler še nism tok preveč prepozen bo treba šibat... lepo se mejte Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 faaak kok dežuje. pa sonce zram sije. fajn bi blo da se zlije in da pol mal neha, k morm vn z bajte. sam to je noro. hehehe hudooo... bom do vratu mokra kwa je u bistvu dons en dober dan zakon. same gud staf se dogajajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 xrosex no aiwi, potem pa tu enega sončka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 hwawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Zelo dobro jutro.Danes je PETEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> JAAAAAAAAAAA!!!!!!! KOnčno! Ta teden se mi je zdel blaaaazno dolg.I know!!Party on! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 o mišika od kje si se pa ti vzela? br jutr tud od mene... sm spet ob sedmih se zbudla tko k sem navajena... pa sem komi nazaj zaspala do 9... zdej bomo pa kr vstal... pa se premaknl na kauč pred tv... hehehehe za kšno uro do 2. pol pa mal vn. morm it pol na zrak hodt okol... da probam kuko to zgleda na tak dan. pravjo da je baje najbl fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jaz sem vas prišla samo malo pogledat ker vsi pravjo kok ste fejstIN............ res ste fejst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 no pol si pa itak že naša ti rečem en teden vsak dan gor... pa si zasvojena tko da zdele maš še šanso da pobegneš... pol se več ne da Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pol si pa itak že naša ti rečem en teden vsak dan gor... pa si zasvojena tko da zdele maš še šanso da pobegneš... pol se več ne da Ma ste vsi tak simpatični, da bom kar ostala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 kulči kok si pa kej u letih če smem prašat? jz pa lačna ratujem... bo treba it mal u hladilnik poškilt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Smeš vprašat.24 pomladi. Pa ti? Ja men bo tut kmal želodček zapiskal da je prazen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jz bom novembra 24 jeseni in pol pridem u kuhno in se je mami lih spraula sesat. nč bo treba še par minut počakat. da bo mir pri razmišljanju kaj vse vase vrčt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 verjetno ne pred prvim. k ga serjejo s tem zdravniškim pregledom, da je joj. prov v rikverc so narjeni. no sej jz če bi bla pametna bi lahk še mal na morje pobegnla, sam mam še ful enih opravkov predn začnem delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Welcome miškc pa je res lep dan se mi zdi kokr da je sončk tut v men notr vstal ne sam nad našo zemljico pa še petek je kva je to fajn Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 oooo kwa je fajn k si tko dobre volje!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ojla vsem! zelo zelo dober dan je dans Fell like mmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 fell like mmmmmm? mama?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>fell like mmmmmm? mama?? Ne. mmmmmmmmmm neki full dobrega.Tok sem dobr da sploh ne znam povedat drgač kot mmmmmmmmm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a tok si dobra in okusna? mmmmm, da bi te človek kar polizal?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tok si dobra in okusna? mmmmm, da bi te človek kar polizal?? mogoče, mogoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.