aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jz mam tud u sredo izpit bom držala pesti zate. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz mam tud u sredo izpit bom držala pesti zate. Tudi jaz bom držala pesti zate Definitivno bova naredili Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 grem gledat tv, alora, pridem več kasno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 več kasno? hehehe... verjetno se vidmo. jz pa na veliko čvekam... kok mi paše. a je mogoče kšn film na tvju dons? paše vsake tolk kej pogledat. sam k nkol nč ni. aja izpit zih nardim. sam vprašanje s kolk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hej, aiwi, če maš ri svoje stanovanje al kaj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 zakaj svoje? drgač pa jutrček. gremo narest en fajn dan. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Aiwek, kako kaj za jutri.Si pripravljena na preizkušnjo? Jaz grem še zdajle malo sfiniširat in popredalčkat znanje, jutri pa veselo na izpit... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 dons mam še vaje popoldne in bomo šli vse čez... tko da nima kej bit problemov jutri. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Smotka, a zdej pa že kr ignoriraš moje klice??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 šooooriiii... laufala sm... telefon pa doma... zdej ga filam... k mi je še baterije zmankal. čak ga uklopm. zdele grem na stepr... k grem pol vn hodt. iiiitralalalače boš šla kej na štajerski konc... a bi mela kej prot če se zram prštulm? sam med vožnjo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Na štajerski konc? Kaj bi pa tm delala jest? Nč ne vem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jz sem misnla da ne morš spat ponoč pol se pa vozš na štajersk pa nazaj... sej če se na primorsk... mi tud sede Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ja, pa kva še...pa še na dolensk, gorensk, korošk, kr zmišlevala si boš, a ne... mislm, bejba.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jaaa... jz sm misnla da se lahk zmišlujem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kdo te bo pa skos zravn prenašu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hmmm... mav s natknena dons... TI me boš skoz prenašala... kdo pa drug... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Nism nataknjena... res ne....sej veš, da zmer sikam tko mal po postih, sam to je zmer sarkastično...zdej sm pa žalostn, k s me spluvu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 iiijooooojjjj ne bit žawostna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jokam se... hehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Da nom po dnevniku čečkala... Ja, itak da rabm....kaj pa? Za rolanje? Kolesarjenje al Šmarca? K Rožnik je premajhen napor.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hmm... šmarna al pa laufat. kolo so mi lani ukradl, pa sem mela bratovga, pa sem ga na morje odvlekla da tm kolesarim. rolanje sem si pa za drug let pustila, da se naučim. uuu kwa sm lihkar najdla. butshaper d best.. kwa sm jz vse enga boga včas nabavlala... no bo vsaj zdej kej koristl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Deal...lahk bi šle pa tud na sprehoda pr kosezah na poti spomina? Kaj pravš? Za začetk...da mal počvekava, k v klanc hodt, pa čvekat...no go! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hehehe... tis moja mava zmenen. ti sam povej kdaj. pa uskladiva najine urnike. najbol da vsaka svoj planer prneseva pa začneva cahnat kdaj mava cajt... pa kolk cajta... pa pol določva kašne ture bove mele ... pa tko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.