aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 glava me boli... pa sej se mi zdi da dost vode spijem... jo bom še več... zih bo pomagal... pa laufat grem u izi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>glava me boli... pa sej se mi zdi da dost vode spijem... jo bom še več... zih bo pomagal... pa laufat grem u izi....če boš tako nadaljevala boš samo iz vode ratala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 js pa grem med rjuhe za eno urco Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa grem med rjuhe za eno urco Fajn pančki.... Jaz se pa zdajle popijem še eno dišečo kavico, se počasi uredim in kidam na izpit.....Držite pestike zame..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa grem med rjuhe za eno urco tole zelo zabavno zveni u glavnem izpit razturala... pa skor sem zamudila, k sem srečala eno bivšo simpatijo in sva se čist zaklepetala. ampak prišla in odpisala... more bit 10. kokica kako pa je šlo tebi? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 bravo Aiwek Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja pa ni zabavno, ampak je mirno (se spančka, al kako se reče ) ja fajn slišat, da vam je šlo na izpitu, le glej da ne bo manj kot 10 hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 glava buba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>glava buba behi boy kwa si pa delu?? ma pozab da buba, pa bo nehal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi boy kwa si pa delu?? ma pozab da buba, pa bo nehal ne vem sam neankrat Jah, saj bi pozabil, ampak se sakič spomen da me boli, ko me zaboli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 A me lahko prosim en pride brnit v rit vsakic, ko preklopim iz worda v LNF... ker drugac ne bom dons koncala tele seminarske... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A me lahko prosim en pride brnit v rit vsakic, ko preklopim iz worda v LNF... ker drugac ne bom dons koncala tele seminarske... ok, sam da batač obujem pa te tak v rit žvajznem da ti bo hudo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 (popravljeno) Ja, pa bova tko zaposleni z brcanjem v rit, da spet ne bo nic Sej, jaz bi sla pospravljat zdajle, posodo pomivat, tect, kar ces.. itak Ma saj sem ze skor konec, mal sem zbluzila, ker nimam nobene literature pametne, pa moram jutr nujno oddat.. ze jutr je dva dni too late.. Upam, da bo kul.. nekak si moram literaturo zmislit zdaj Ma ne morem verjet.. krajsat bo treba... Popravljeno 8. junij 2005 -> aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 aliana & misti sej bo! xrosex spet sem mau... ma sej se držim no!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst tudi ne vem kolk slajdov za ppt naj naredim, če moram imet 15-minutno predstavitev. A mogoče veš kolko? Ma tko po obcutku.. bi jih jaz ene 10... Kaksne slikce jim namalaj gor, ce lahk, da jim ne bo dolgcas...Prvi je itak naslov, predzadnji nekaj v stilu: Vprasanja? v zadnjem se jim zahvalis za pozornost.. Vmes pa sam ta najbolj glavne stvari.. Evo, sem ze skrajsala.. Zdaj pa res sam se ene tri literature nekje zbrskam.. Kaj te muci Aiwy Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala mene je tako strah Ejjj!!! Razturala bos! Ta glavno si itak ze skoz dala, zdej jim sam se poves to Relax...Kdaj pa mas to? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 misti brez panike. SAMO še to imaš. veš kok si do zdej že nardila?? VSE!!! ene še vse čaka. super si. to zdej je samo še finiš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 maš drisko? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 No, da se se jaz mal pofockam mysti, don't worry, ful ti bo slo...spet Dala sem si pramene.... zgledam se boljse Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mišelkaaaa bejbi... treba vidt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Svetle...med blond in svetlo rjavo...lih tako da malce pozivi ja se bomo zmenile, pa bosta videli Zdele sem gledala Popolno preobrazbo in sem cist naudusena nad sabo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hehe... kwa me nis spomnla. jz bi to gledala. pa sem pozabla... eh... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 aiwa dobra ikonca... matr gre hitr tedn, pa kurac od poletja... dones je pa blo mrzlo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hwala ja no ... kr en mraz... bemti.. namest da bi blo vroče pa bi se namakal v morju Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.