Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 zmer pozabm na tole preobrazbo... res je mrzlo... sem šla prej s kolesom v kranj (10km v eno smer) in me še zdej zebe brrr Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 jooooj pri nas pa danes tak veter piše, včeraj sem šel peš domov in me je cel dan glava bolela Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Pri nas je tudi hladno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 danček... ewo sončk sije... jz sem se pa odločila, da dons lenarim... pa verjetno bom spet mela post. mam še v obdelavi to misel. tko tibetance sm naridla... zdej pa še trebušnake Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Jst pa čvekam po fonu z aiwo, k po netu ni dost hitr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Joj aiwa ti mi tako slabo vest vzbujaš Po eni strani pa me vsakič s temi telovadnimi novicami spomniš, da bi bilo pametno malo rit zmigat Saj bom, danes pa res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja sej baje sem rojen voditelj... baje me ljudje radi poslušajo... pa ti si nisem jz zmisnla. to astrologi pravjo tko da ritko divgnt... pa če ne druzga sam mal pošejkat z njo... pa je že neki narjen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tko da ritko divgnt... pa če ne druzga sam mal pošejkat z njo... pa je že neki narjen Bomo šli ornk pošejkat proti večeru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Men je pa dons fajn Potelovadila, 2 ure sem se ucila, zdej bom mal bluzila, pol spet ucit...po moje pred kosilom laufat.... Mobitel racun je prisel dans Je ze zjutraj fotr krical: Tamalaaaaaaaaa, s kom si pa spet cvekala za tolk dnarja Sovrazim 9. v mescu, sam zarad tega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 dobrojutroooooo!! joj kok je lep, vroč, sončen dan!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bomo šli ornk pošejkat proti večeru kwaa kam? jz bi šla tud <{POST_SNAPBACK}>Mobitel racun je prisel dans Je ze zjutraj fotr krical: Tamalaaaaaaaaa, s kom si pa spet cvekala za tolk dnarja Sovrazim 9. v mescu, sam zarad tega o porka motorka... me je kr strah it zdej dol do kaslca.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Men je pa prov čudn, k mi je ta tedn čist normaln...sam po cesti ga serjejo...drgač pa nbenga pritiska, slabe volje...hm??? Mystica...zdrži...lej, še ponedeljek daš za sabo, pol lohk pa vse v tri p.m. pošlješ, si vzameš dan dopusta in naju prideš pogledat z Aiwo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 sej je že četrtek!!!! kwa gre hitr... jutr na razgovor... pa recmo da mal vn zvečer k sem nekam povablena pol soboto prespimo... jao... kwa gre hitr... pol me pa že mami pride kej pogledat je že cajt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> u glavnem izpit razturala... pa skor sem zamudila, k sem srečala eno bivšo simpatijo in sva se čist zaklepetala. ampak prišla in odpisala... more bit 10. kokica kako pa je šlo tebi? Aiwek, sem full vesela zate in upam, da pade 10-ka. Hehe, meni kako je šlo? No ja, sem se naveličala ocen 9 in 10 in upam, da bom tokrat zlezla skozi, ker je bil izpit zaje... u tri krasne....Smo vsi kar debelo gledali , pa še občutno premalo časa smo imeli :xx!: , pol si pa lahko predstavljaš. Upam na najboljše.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 No, zdej pa šibam dam, se farbat...sej mi je čist mem, k bi kr eno spremembo...po moje se bom ustrigla za rd....ampak sam obliko dala...nč drastičnga...al pa rdeče pramenčke na črno??? Nje vem še... Fajn bodte...see you tomorrow! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 kokica no važno da nardiš jz sem se pa 7 in 8 naveličala... pa bi kšno 10 tko za finiš na koncu leta piki fajn se poštrihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 sam to bi se mogl orng pomatrat da bi bli rdeči... da bi se kej vidl... na take lepe črne laske Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 hehehe tole sm dobu po mjelu tudi punce to počnejo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 emmm a je kdo pogledu al vam je nerodno komentirat??? heheheh, joj packaaaaa :xx!: hahahaha se zgodi al kako?? heheheheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 dobr ga je spustla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 UPS!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 mistiiiii fuul dobr! ti tud a nje? pa ČESTITKE!!! pridna! zaj mormo pa en dan nazdraut!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 uuuuyeeeeaaahh!!! hehehe... si morš mislt... kr prfoksa jz pa čakam da gremo u mčkator... pa tastaro neki s pantov meče. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 bomo... gremo kr v femili šoping... ma rabm bl take zadevšne... kozmetko, zobno pasto... pa tak Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Seal... hehe...tale prijem se bi blo hecn naučit....kva ga je nategnla! Kaj je babnce a ste mrknle? Sej jest tud grem pupat mal...nč alkota...sokca....šluk, šluk.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.