Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jooooj pri nas pa danes tak veter piše, včeraj sem šel peš domov in me je cel dan glava bolela :(

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

danček...

ewo sončk sije... jz sem se pa odločila, da dons lenarim... pa verjetno bom spet mela post. mam še v obdelavi to misel. :hepko: :flower:

tko tibetance sm naridla... zdej pa še trebušnake :switz:

spet se mi je na bolš poslabšal

ja sej baje sem rojen voditelj... x:Dx baje me ljudje radi poslušajo... pa ti si nisem jz zmisnla. to astrologi pravjo x:Dx x:Dx x:Dx

tko da ritko divgnt... pa če ne druzga sam mal pošejkat z njo... pa je že neki narjen x:Dx :palec:

Men je pa dons fajn x;)x

Potelovadila, 2 ure sem se ucila, zdej bom mal bluzila, pol spet ucit...po moje pred kosilom laufat....

Mobitel racun je prisel dans x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix Je ze zjutraj fotr krical: Tamalaaaaaaaaa, s kom si pa spet cvekala za tolk dnarja xrolleyesx

Sovrazim 9. v mescu, sam zarad tega x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Bomo šli ornk pošejkat proti večeru  :palec:  x:Dx

kwaa kam? jz bi šla tud x:px x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Mobitel racun je prisel dans  x:Ix  x:Ix  x:Ix  x:Ix Je ze zjutraj fotr krical: Tamalaaaaaaaaa, s kom si pa spet cvekala za tolk dnarja  xrolleyesx

Sovrazim 9. v mescu, sam zarad tega  x:o)x

o porka motorka... me je kr strah it zdej dol do kaslca.. :inocent:

Men je pa prov čudn, k mi je ta tedn čist normaln...sam po cesti ga serjejo...drgač pa nbenga pritiska, slabe volje...hm???

Mystica...zdrži...lej, še ponedeljek daš za sabo, pol lohk pa vse v tri p.m. pošlješ, si vzameš dan dopusta in naju prideš pogledat z Aiwo! x;)x x:Xx

sej je že četrtek!!!! kwa gre hitr... :wOOt: jutr na razgovor... pa recmo da mal vn zvečer k sem nekam povablena x:px x:px pol soboto prespimo... jao... kwa gre hitr... pol me pa že mami pride kej pogledat x:Dx x:Dx je že cajt

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:px

u glavnem izpit razturala... pa skor sem zamudila, k sem srečala eno bivšo simpatijo in sva se čist zaklepetala. ampak prišla in odpisala... more bit 10.

kokica kako pa je šlo tebi? x:)x

Aiwek, sem full vesela zate in upam, da pade 10-ka. :palec: xDDx

Hehe, meni kako je šlo? x?x No ja, sem se naveličala ocen 9 in 10 in upam, da bom tokrat zlezla skozi, ker je bil izpit zaje... u tri krasne....Smo vsi kar debelo gledali :eek: , pa še občutno premalo časa smo imeli :xx!: , pol si pa lahko predstavljaš. Upam na najboljše.... x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

No, zdej pa šibam dam, se farbat...sej mi je čist mem, k bi kr eno spremembo...po moje se bom ustrigla za rd....ampak sam obliko dala...nč drastičnga...al pa rdeče pramenčke na črno??? :o|o: Nje vem še...

Fajn bodte...see you tomorrow! x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...