aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ne k je ni doma. čak že vrtim številčnco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 bla, bla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ok ewo... pa smo opravl 911 klic oz. klic v sili Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 me kaki 911...prekratk je biw ...če b blo po moje, bi ti 24 ur na dan jamrala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 pol morva pa eno đabe linijo dobit.... tko k so jih mel pr vegi včas za en sit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ma ne, ti greš na simobil, pa se ti bo vsestransko obrestovalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ja zdej mt razmišlja da gre na mobitel... pa si lahk pol njeno številko mal sposodm za neki časa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 I like it a lot! ADIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 šmrk šmrk jutl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 uuu danes smo imeli pohod, matr me noge bolijo Jutri pa si še sam grem po izkaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 in si zakluču prvih 8 let zdej pa še ene 8 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ka pa je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ooo bad pa to leto je res zakleto. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>in si zakluču prvih 8 let zdej pa še ene 8 woohoo xsuper <{POST_SNAPBACK}>stara mami je ful slaba ... kr ne morem verjet tko sem bila srečna včeri, danes pa me je po glavi udarilo. pa pravjo, d ji ne morjo nč pomagat. Boga misty Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 http://www.stiv.tub.dk/ Če kdo pride do konca... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 lalalalala.... kok je kul k nimam več časa za bedne bedarije... sam še za tadobre Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 no vidiš Aiwa saj počas boš vidla kaj se splača,samo dobre Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 sej to že vse vem... sam zdej je blo en mesc preveč cajta... hehehe zdej bo pa spet tko k je treba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 rabim 5 minut pavze... Tle bulm v racunalnik, me ze ful oci pecejo..(Ma sm koka, in pol grem za 5 minut na LNF, kot da tuki pa ne pecejo pol... ) z eno sosolko prek mailov sestavljava neko razstavo za sociologijo... pa brskam za biografijami avtrojev po netu... mal se mi ne da vec... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 men pa en po glav hod... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ja daj ga dol no hitro,da ti nebo glavo zmečkal Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ga bom zbrcala vn... čak ne gre Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hm pol pa ne vem kaj nardit Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 grem spat... zjutri bo zih bolš hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 nočko misti... sej jz se tud spat odpravlam... sam... neki mi ne da miru... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.