seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o seal. kako si? ooo mistiiii ejla ciao!! come stai? io sono ZMATRAN ma se heecam, sm fajn zlo fajn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mogoče, mogoče hmmmmmmm dej ne rajci, men se dones fullll ližeeee....sladoled Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmmmm dej ne rajci, men se dones fullll ližeeee....sladoled jagodni, čokoladni... ? s smetano in sladkim grehom povrh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jagodni, čokoladni... ? s smetano in sladkim grehom povrh. hmmmm oboje, troje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmm oboje, troje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Komaj čakam vikend, da se naspim. Že ves teden hodim po svetu, kot da bi me luna nosla. Spanja mi kar dosti primankuje Upam, da ne bo kakšna žurka vmes prišla in mi zrušila vse načrte. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hihihihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Pa ja ne boš spala čez vikend. Malo energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 mišika kaj boš pa ti počela, zapravljala energijo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Nikoli ne zapravljam energije. Sem vedno polna energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 wau, ja super sam vseen jo moraš mal včasih emmmm nek strošit, da se spet nafilaš sveže energije,ja? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 AHAŠibam se slišimo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a taku? jz dons spim že cel dan... da mi za vikend nau treba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 O Aiwa!Lepo da ima še nekdo veliko energije za čez vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Pravkar pridirkala s sladoleda.....mljask , je bil dober. Danes je pa peklensko vroč dan Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 vroče k u pečici... sam da se premaknem tko da grem kr nazaj ležat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a si se zbudla? A pridš na chat??? Da vidm, kaj dogaja kej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Danes pa sem celo hišo popucal jooj da mi je tak vroooooče :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 na, kle maš soka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na, kle maš soka.... hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 brp Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>brpsi rignola? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 kupček spustila hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 no, jaz vedno rečem rignem Ej, samo jaz vedno tak čudno kucnem in se sliši kot da bi rignil pol pa me vsi prfoskdi tak gledajo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.