Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, jaz vedno rečem rignem Ej, samo jaz vedno tak čudno kucnem in se sliši kot da bi rignil pol pa me vsi prfoskdi tak gledajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> če pa je res Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jz bi kokice. pa nimam koruze doma.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a si kokoška? Jst bi pa neki, k ni za jest....nism ljudožerka, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 sej veš da sn kokoška Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 aiwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sej veš... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jaaaaaaaaaaaaaaa veeeeemmm.... jz tuuud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 eh..........a ni škorpjon dons? Al jutr pride v luno? Se bom kr prklenla za pojstlo, da nom kake kozlarije ušpičla :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 dons ful pozn zvečer je. tko da pejd čimprej ajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jao meni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jao svima nama.sej zdele ob osmih mam en film. pol pa tud čimprej spat. jutr zjutri grem pa čimprej laufat. da dobr dan začnem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ker film...grem jst tud gledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 možje x... sicer sem ga že gledala in se še vse spomnem... sam ni nč druzga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 uuuuuuuuuuu...jst sm sam dvojko gledala, pa mi je bil ful všeč! Letim damu gledat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hitr ne metlo. pa leti domov! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 brum, brum.... pa pa, bejbika moja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Prvic si upala ribo z roko prijet in jo prestavt iz posode v akvarij Zdej grem pa na en kratek sprehod z motorjem, tko easy vecerna voznja, za mal ohladit... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a ne greš u medvode? majo en shod al kaj... sej ne vem točno. včeri neki slišala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ja no, sej.. 15 minutk.. na en sok, pa nazaj...gres z mano? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 uuu u bistvu bi ful šla. samo danes ne morm. sej jutri tud traja? če boš jutri kej skočila pogledat bi se ti prec prštulila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ja, ce bo dons fajn zgledal, pa mogoce tud jutr zvecer zviznem pogledat.. kaksno celado zbrski kje, pa se zmenva... uzivejte... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Sem na balkon stopla.. Kok je pa toplo zunaj!!! Yes! To mi deli!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 bom rekla kle prjatlci če jo posod huuuudoooo!!!! ful vesela!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 dobro jutro Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.