aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 dobro idejo si mi dala.. jutr bi šla lahk na izlet. dons bom zih vse uštimala... bom prašala če gre kdo z mano... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ijoj... ne bit žalostna... sej si boš tud ti hmalu privoščila dopust jz pa 6 mescov nč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 pizda je danes tečno :xx!: da sem fuuul utrujen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Dans se mi zdi ful zapsan dan ali pa sem jaz včeraj malo pozno šla spat Zunaj je lepo sončno vreme jaz pa "čepim" tuki na tem forumu in bogu cajt kradem. A gre kdo z mano kolesarit Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ma, sej ti bo služba hitro minla. Jaz bi pa rajš bla neki v službi kot pa se dolgočasila doma. Mystica lepo se imej Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jst tud utrujena, pa danes se mi je prvič zgodilo da sem odpovedala- mislim, da sem preutrujena, mah pa tolk dela imam še danes, nasploh ta teden.. pa ob 3 zjutraj so me srake s svojim oglašanjem zbudile, potem pa nisem več spala... bom stoje zaspala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 torej, na hitro pospravi, skuhaj kosilo, operi cunje do kraja, pojdi na pošto, ob 4 imaš popoldansko delo, nato imaš likanje... zamenjava - se grem jst dolgočasit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>torej, na hitro pospravi, skuhaj kosilo, operi cunje do kraja, pojdi na pošto, ob 4 imaš popoldansko delo, nato imaš likanje... zamenjava - se grem jst dolgočasit Rada pospravljam, kuham še kar dobro,cunjice bom že oprala, sprehod mi bo pasal, likam pa NAJRAJŠI MENJAM! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz pa od vseh opravil najraje likam. Moja mama je kar vesela, ko ji prihranim celo goro cunjic. Samo pri tipu ne bom tako ustrežljiva Bo mogo lepo prosit, če bo htel zlikano imet Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Osamljena, ob 4 greš nazaj v službo in a veš da bi z veseljem te sedajle na počitnice sprejela )))Mystika, sej verjamem dopust, po po letu 2002 letos baje bo - ampak šele avgusta :xx!: nič grem naprej, mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Tej me pa sprejmi-jaz kr pridem Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo, kako bi vsi radi nekaj drugega. selene in jaz počitnice, osamljena bi pa delala. sicer je pa vedno tako. selene, drži se. Maš prav, vedno si želimo nekaj drugega.Uživajte! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tej me pa sprejmi-jaz kr pridem veš kaj če gre moj kam na teren te držim za besedo(drugače pa ti lahko dam blazino v kuhinjo na tla za spat - ni placa ), moja mala bo imela družbo za na bazen, jst pomoč doma, pa še čvek velja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo, kako bi vsi radi nekaj drugega. selene in jaz počitnice, osamljena bi pa delala. sicer je pa vedno tako. selene, drži se. še kosilo, pošta in služba itak da bo, aja likanje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rada pospravljam, kuham še kar dobro,cunjice bom že oprala, sprehod mi bo pasal, likam pa NAJRAJŠI MENJAM! lahko prideš likat tudi k meni - sem si včeraj kupla novo peglo, materiala za obdelavo imam veeeelilo kopico. s pospravljanjem in kuhanjem si boš tudi lahko dala duška, potem greva k selene in naprej... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj če gre moj kam na teren te držim za besedo(drugače pa ti lahko dam blazino v kuhinjo na tla za spat - ni placa ), moja mala bo imela družbo za na bazen, jst pomoč doma, pa še čvek velja? Ok zmenjeno. Sej ne rabim blazine, si bom spalko seboj prinesla ali pa bom kr pred hišo kampirala Če je tvoja mala pridna se bo pa še dalo nekot zmenit Čvekam pa tud rada! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lahko prideš likat tudi k meni - sem si včeraj kupla novo peglo, materiala za obdelavo imam veeeelilo kopico. s pospravljanjem in kuhanjem si boš tudi lahko dala duška, potem greva k selene in naprej... Torej veselo na delo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok zmenjeno. Sej ne rabim blazine, si bom spalko seboj prinesla ali pa bom kr pred hišo kampirala Če je tvoja mala pridna se bo pa še dalo nekot zmenit Čvekam pa tud rada!spiš lahko pri meni, mam eno sobo frej za spat, noter je kavč , masažna miza, želve, hrček in orbitrek. do selene pa 10 minut... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Pa lahko še vse na forumu vprašama, če rabijo kaj za pospravit, zlikat... Sam ti boš zraven mene, mi boš družbo delala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>spiš lahko pri meni, mam eno sobo frej za spat, noter je kavč , masažna miza, želve, hrček in orbitrek. do selene pa 10 minut... Samo hrčkov se bojim A se ga da odstranit? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sam hecala sem se Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Joj kako mi je dolgčas Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 js se bom šou pa mal namočt v jezer Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo hrčkov se bojim A se ga da odstranit? hrčka bo vzela hči v sobo, jaz te bom pa fajn zmasirala. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se bom šou pa mal namočt v jezer jaz tudi, jaz tudi... ampak preden bi prišla do gor, bi bilo že mrzlo... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.