Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dans se mi zdi ful zapsan dan ali pa sem jaz včeraj malo pozno šla spat x:)x

Zunaj je lepo sončno vreme jaz pa "čepim" tuki na tem forumu in bogu cajt kradem.

A gre kdo z mano kolesarit x:)x

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.
Deli na socialnih omrežjih

Ma, sej ti bo služba hitro minla. Jaz bi pa rajš bla neki v službi kot pa se dolgočasila doma.

Mystica lepo se imej x;)x

jst tud utrujena, pa danes se mi je prvič zgodilo da sem odpovedala- mislim, da sem preutrujena, mah pa tolk dela imam še danes, nasploh ta teden.. pa ob 3 zjutraj so me srake s svojim oglašanjem zbudile, potem pa nisem več spala... bom stoje zaspala :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>torej, na hitro pospravi, skuhaj kosilo, operi cunje do kraja, pojdi na pošto, ob 4 imaš popoldansko delo, nato imaš likanje... zamenjava - se grem jst dolgočasit ;)

Rada pospravljam, kuham še kar dobro,cunjice bom že oprala, sprehod mi bo pasal, likam pa NAJRAJŠI x:)x

MENJAM! xDDx

Jaz pa od vseh opravil najraje likam. Moja mama je kar vesela, ko ji prihranim celo goro cunjic.

Samo pri tipu ne bom tako ustrežljiva x:Dx

Bo mogo lepo prosit, če bo htel zlikano imet x:)x

Osamljena, ob 4 greš nazaj v službo :) in a veš da bi z veseljem te sedajle na počitnice sprejela :))))

Mystika, sej verjamem ;) dopust, po po letu 2002 letos baje bo - ampak šele avgusta :xx!: nič grem naprej, mejte se :palec:

<{POST_SNAPBACK}>zanimivo, kako bi vsi radi nekaj drugega. selene in jaz počitnice, osamljena bi pa delala.  x:o)x  sicer je pa vedno tako.

selene, drži se.  :palec:

Maš prav, vedno si želimo nekaj drugega.

Uživajte!

<{POST_SNAPBACK}>Rada pospravljam, kuham še kar dobro,cunjice bom že oprala,  sprehod mi bo pasal, likam pa NAJRAJŠI  x:)x

MENJAM!   xDDx

lahko prideš likat tudi k meni - sem si včeraj kupla novo peglo, materiala za obdelavo imam veeeelilo kopico. xDDx

s pospravljanjem in kuhanjem si boš tudi lahko dala duška, potem greva k selene in naprej... :palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>veš kaj če gre moj kam na teren te držim za besedo(drugače pa ti lahko dam blazino v kuhinjo na tla za spat - ni placa :)), moja mala bo imela družbo za na bazen, jst pomoč doma, pa še čvek ;) velja?

Ok zmenjeno. Sej ne rabim blazine, si bom spalko seboj prinesla ali pa bom kr pred hišo kampirala x:)x Če je tvoja mala pridna se bo pa še dalo nekot zmenit x:)x Čvekam pa tud rada!

<{POST_SNAPBACK}>lahko prideš likat tudi k meni - sem si včeraj kupla novo peglo, materiala za obdelavo imam veeeelilo kopico. xDDx

s pospravljanjem in kuhanjem si boš tudi lahko dala duška, potem greva k selene in naprej... :palec:

Torej veselo na delo x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ok zmenjeno. Sej ne rabim blazine, si bom spalko seboj prinesla ali pa bom kr pred hišo kampirala x:)x  Če je tvoja mala pridna se bo pa še dalo nekot zmenit  x:)x  Čvekam pa tud rada!

spiš lahko pri meni, mam eno sobo frej za spat, noter je kavč , masažna miza, želve, hrček in orbitrek. do selene pa 10 minut... xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Pa lahko še vse na forumu vprašama, če rabijo kaj za pospravit, zlikat... Sam ti boš zraven mene, mi boš družbo delala x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...