Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: x:px x:Dx xg:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx

heejj, kok je lustno, a ne, POmlad, se ti si postala mal boljs volje, ane?

Eh jaz imam pa danes roditeljskega.. :||||

Kaj so si spomnili datum. :|||

Sem mislila se na Kandelar pogledat, bom videla kako bom s cajtom.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mam polhn kufer, da mi že par let voščijo z besedami, "da bi čimprej pestvala" itd v tem stilu, smotano!!!!!!!!!!! FKao, da bi mi na nosu pisalo, da hočem in to kr zdaj enga otročka! pa to je vendar malo tud intima, kaj skoz rinejo s tem, boma že imela, ko bo prišel pravi cajt za to... in bo takrat čist lušno in bo ta mala in ta mali ta glavni zame na celem svetu, ampak to druge čist nič ne briga!

Ne da je tak!!?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>mam polhn kufer, da mi že par let voščijo z besedami, "da bi čimprej pestvala" itd v tem stilu, smotano!!!!!!!!!!! FKao, da bi mi na nosu pisalo, da hočem in to kr zdaj enga otročka! pa to je vendar malo tud intima, kaj skoz rinejo s tem, boma že imela, ko bo prišel pravi cajt za to... in bo takrat čist lušno in bo ta mala in ta mali ta glavni zame na celem svetu, ampak to druge čist nič ne briga!

Ne da je tak!!?

Jaz te čist štekam!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

no, vsaj nekdo razumen!

in to se ne dogaja samo na praznike, na novoletnih čestitkah, tudi za rojstne dneve in kr skoz že, saj ni čuda, da imam še večji upor, itaq mi je čisto popolnoma jasno tudi to, da KO!!! bova imela, da bom mogla vso odgovornost nase prevzet, ker se nanj ne morem zanest (še zmeraj zelo aktualen deloholistični vpliv) in ko bom v sebi tako odločena, BO! ahhh sorry, če sem zgrešla črno luknjo, samo vsega imam res DOOOOOSTIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verjamem, Stanka, podobno gre meni na zivce, ko govorijo (oz. so govorili, zdaj so ze obupali), kdaj bo pa se tadrugi? kao - defolt drugi otrok! :|||

Pomlad - a mas ze kaksnega! :xx!: xrolleyesx :bomb:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

E točno, da povem eno peripetijo, oče od moža je imel 60letnco, aha, to je bilo leta 1999, seveda je bilo aktualno, da živiva skupaj več kot eno leto in oh in ah in gor in dol, pač sva bila aktualna kost za glodat, nato so tete zelo pametno ugotovile, da sem se precej zredila (bravo tetice!) in nato se je en frajer ojunačil in nama to predočil: "Ja, kdaj pa imata rok za rodit?" in moj dragi je čisto takoj ustrelil:" Ja, Stanka je zdaj v tretjem mesecu!" in potem sva imela z vprašanji mir!!! samo veselo so se spogledovali in šuškali za hrbtom!! ej in če tako pogledamo,

SEM NOSEČA ŽE NAJMANJ 5 LET IN POL !!!!!!!!!!

Tako, da priporočam Pomlad, da se nečesa spomniš, neko vragolijo, en zaročni prstan npr. in potem uživaš, ko napletajo in se zapletajo sami v svojih govorancah.

jojojojoj! kdaj bojo rezultati!! sej vem da bojo jutr. ampak to čakanje ubija. pa skoz hodm gledat a bo al ne bo. joj no. mi gre prov na živce k morm neki čakat
spet se mi je na bolš poslabšal

Če dobro premislim, to še ni najhuje x;)x

ko jih enkrat imaš, se otroci vate vtikajo 24 ur na dan,....

rabiš par let da se tega navadiš, potem pa desetletja ,da se nehaš, če se sploh kdaj, ....

xnckrivx tako da, uživajte punce, zdaj letite s razprtimi krili, odprtih oči,potem boste pa itak najverjetneje z enim očesom in enim krilom bdele nad zarodom in rahlo upočasnile svoje polete....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Mislim, da mi je ravno en tule na LNF-ju svetoval, da naj drugič ko pridem domov, rečem, da sem zdaj pa tipov že sita in da imam bejbo x:Dx x:px Go figure!!

Sončna

in a si rekla :vragec:

ja poznam to, a ti pa misliš samo pri eni ostat.... a si se " pofinesla " a?

Halo, mislem, za mojo dečvo sem prav vesela, da jo imam, ampak en drug otroček bo pa malo počakal, na druge čase ali pa drugo življenje... čeprav imam zadnje čase ene čudne prebliske ;)

Stanka x;)x huh----ja mene so že skoraj nehal spraševati :vragec: ...madonca, vsak, ki ima 5 min časa pa volje za small talk, pa kaj čakaš, pa prepozn, pa bolezni pa ne vem kaj vse še spodbudnega zraven povedo.

Naredim tak grd ksiht, da kar odnehajo ......pa ne vsem...ponekdo moraš še ostati vljuden :O:

Pomlad, think pink! Reci, da imaš 2 pa se nisi mogla odločit katerega pripeljat pokazat!

Sončna ful gudi izgovor x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

misti??? kva je zdej to? ime spremenila? no važn da maš isto ikonco k drugač bi :eek: no sam da si še zmeri misti x:Xx x:Xx x;)x

no dons bo šele kriza rezultate čakat... bojo čez par ur... sam to se zdi kot stoletje...

spet se mi je na bolš poslabšal

Sončna, da ne gre za istega tipa? x:Dx

Drugač sem pa včeri razmišljala, v čem je sploh problem. Oba bom mela. Sej če ne sprobaš oba, ne moreš vedet kater je boljši, pol pa tud zbereš lahko narobe. :vragec: x:Dx

Aiwa, že kej veš za rezultate? xcrossfingx xgoldfishx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...