Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Ah daj no, Pomlad, smo na 'tvoji strani', mal se hecamo in pretiravamo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ja mal preveč pretiravanja. sej se bomo mal umiril. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ...mu bom poslala, jaz bi sam sexala s tabo, ker trenutno nisem pripravljena na resno zvezo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 x:Dxheejj, kok je lustno, a ne, POmlad, se ti si postala mal boljs volje, ane? Eh jaz imam pa danes roditeljskega.. :||||Kaj so si spomnili datum. :||| Sem mislila se na Kandelar pogledat, bom videla kako bom s cajtom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 mam polhn kufer, da mi že par let voščijo z besedami, "da bi čimprej pestvala" itd v tem stilu, smotano!!!!!!!!!!! FKao, da bi mi na nosu pisalo, da hočem in to kr zdaj enga otročka! pa to je vendar malo tud intima, kaj skoz rinejo s tem, boma že imela, ko bo prišel pravi cajt za to... in bo takrat čist lušno in bo ta mala in ta mali ta glavni zame na celem svetu, ampak to druge čist nič ne briga! Ne da je tak!!? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>mam polhn kufer, da mi že par let voščijo z besedami, "da bi čimprej pestvala" itd v tem stilu, smotano!!!!!!!!!!! FKao, da bi mi na nosu pisalo, da hočem in to kr zdaj enga otročka! pa to je vendar malo tud intima, kaj skoz rinejo s tem, boma že imela, ko bo prišel pravi cajt za to... in bo takrat čist lušno in bo ta mala in ta mali ta glavni zame na celem svetu, ampak to druge čist nič ne briga! Ne da je tak!!?Jaz te čist štekam! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Točno tak, kaj jih te toto briga! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ma ja folk se ful rad vtika. pa ti pod nos daje tist k oni od tebe prčakujejo ne pa tist k ti hočeš... taki so "standardi" Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 no, vsaj nekdo razumen! in to se ne dogaja samo na praznike, na novoletnih čestitkah, tudi za rojstne dneve in kr skoz že, saj ni čuda, da imam še večji upor, itaq mi je čisto popolnoma jasno tudi to, da KO!!! bova imela, da bom mogla vso odgovornost nase prevzet, ker se nanj ne morem zanest (še zmeraj zelo aktualen deloholistični vpliv) in ko bom v sebi tako odločena, BO! ahhh sorry, če sem zgrešla črno luknjo, samo vsega imam res DOOOOOSTIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Mi mamo pa v soboto kosilo s starši, pa nas bo ene 25. In že vem kaj bo...in a maš že kakšnega? A si kej zaljubljena?Napila se ga bom, pa bo! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Verjamem, Stanka, podobno gre meni na zivce, ko govorijo (oz. so govorili, zdaj so ze obupali), kdaj bo pa se tadrugi? kao - defolt drugi otrok! :||| Pomlad - a mas ze kaksnega! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Ja. 2 takoj, sam če jih hočem. Pa hočem enga druzga :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 E točno, da povem eno peripetijo, oče od moža je imel 60letnco, aha, to je bilo leta 1999, seveda je bilo aktualno, da živiva skupaj več kot eno leto in oh in ah in gor in dol, pač sva bila aktualna kost za glodat, nato so tete zelo pametno ugotovile, da sem se precej zredila (bravo tetice!) in nato se je en frajer ojunačil in nama to predočil: "Ja, kdaj pa imata rok za rodit?" in moj dragi je čisto takoj ustrelil:" Ja, Stanka je zdaj v tretjem mesecu!" in potem sva imela z vprašanji mir!!! samo veselo so se spogledovali in šuškali za hrbtom!! ej in če tako pogledamo, SEM NOSEČA ŽE NAJMANJ 5 LET IN POL !!!!!!!!!! Tako, da priporočam Pomlad, da se nečesa spomniš, neko vragolijo, en zaročni prstan npr. in potem uživaš, ko napletajo in se zapletajo sami v svojih govorancah. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 jojojojoj! kdaj bojo rezultati!! sej vem da bojo jutr. ampak to čakanje ubija. pa skoz hodm gledat a bo al ne bo. joj no. mi gre prov na živce k morm neki čakat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Stanka, x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Če dobro premislim, to še ni najhuje ko jih enkrat imaš, se otroci vate vtikajo 24 ur na dan,....rabiš par let da se tega navadiš, potem pa desetletja ,da se nehaš, če se sploh kdaj, .... tako da, uživajte punce, zdaj letite s razprtimi krili, odprtih oči,potem boste pa itak najverjetneje z enim očesom in enim krilom bdele nad zarodom in rahlo upočasnile svoje polete.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 o Lia točno tako in zato še zmeraj mencam in gledam to krilo, če bo dovolj dobro bdelo nad zarodom... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da mi je ravno en tule na LNF-ju svetoval, da naj drugič ko pridem domov, rečem, da sem zdaj pa tipov že sita in da imam bejbo Go figure!! Sončna in a si rekla ja poznam to, a ti pa misliš samo pri eni ostat.... a si se " pofinesla " a?Halo, mislem, za mojo dečvo sem prav vesela, da jo imam, ampak en drug otroček bo pa malo počakal, na druge čase ali pa drugo življenje... čeprav imam zadnje čase ene čudne prebliske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Stanka huh----ja mene so že skoraj nehal spraševati ...madonca, vsak, ki ima 5 min časa pa volje za small talk, pa kaj čakaš, pa prepozn, pa bolezni pa ne vem kaj vse še spodbudnega zraven povedo. Naredim tak grd ksiht, da kar odnehajo ......pa ne vsem...ponekdo moraš še ostati vljuden Pomlad, think pink! Reci, da imaš 2 pa se nisi mogla odločit katerega pripeljat pokazat! Sončna ful gudi izgovor Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 misti??? kva je zdej to? ime spremenila? no važn da maš isto ikonco k drugač bi no sam da si še zmeri misti no dons bo šele kriza rezultate čakat... bojo čez par ur... sam to se zdi kot stoletje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Sončna, da ne gre za istega tipa? Drugač sem pa včeri razmišljala, v čem je sploh problem. Oba bom mela. Sej če ne sprobaš oba, ne moreš vedet kater je boljši, pol pa tud zbereš lahko narobe. Aiwa, že kej veš za rezultate? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hahaha, šala tedna še enega ne morš dobit, kaj šele dva Ja Bobnar prov maš. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 uuu!! yesssss!! 8!!! tralalala.... 8 sem dubla! sploh ne morm verjet. sem upala da bo vsaj 6! pa kr 8! juhuhuuuuuuuuu! grem jz mal skakat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>uuu!! yesssss!! 8!!! tralalala.... 8 sem dubla! sploh ne morm verjet. sem upala da bo vsaj 6! pa kr 8! juhuhuuuuuuuuu! grem jz mal skakat Čestitam. Jaz se tud po novem letu začnem mal s faksom ukvarjat. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.