seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst bi tuuuudiii ooo misti ja prit na bled Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se bom šou pa mal namočt v jezer a se greva skp? da te potunkam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hrčka bo vzela hči v sobo, jaz te bom pa fajn zmasirala. Komaj čakam A lahk kar pridem Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pejd mal vn .. al pa kakšno fajn knjgco v roke ...al pa meni delaj družbo še nekaj časa. Bom raje tebi delala družbo, se mi ni za vn it Grem pol zvečer malo vn, ko ne bo tako ubijalska vročina Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Komaj čakam A lahk kar pridem pridi, dobrodošla, pa tud če ne boš pospravljala in peglala. ti bom družbo delala, da ne boš več osamljena. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridi, dobrodošla, pa tud če ne boš pospravljala in peglala. ti bom družbo delala, da ne boš več osamljena. Hvala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sej vi vsi na tem forumu skrbite da osamljena ni več tako osamljena kot je bila na začetku. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Juhuhu, danes sem si pa privoščila zgodnji odhod iz službe, pa shoping in zapravljanje.... kupila sem si full dobre kopalke, pa ene sandalčke (moram nehat, ker jih imam že preveč), pa za mojo hčerkico kupila take cart cunjice.....mmmmm, ker gre konec tedna na morje (tudi sama si privoščim ta vikend kakšen dan na obali )..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Lepo lepo, včasih moraš tudi samega sebe pockrkljat in si privoščiti nekaj za svojo dušico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo lepo, včasih moraš tudi samega sebe pockrkljat in si privoščiti nekaj za svojo dušico. Tako tudi jaz menim!!!!!!! x!x Škoda je le v tem, da si takšnih trenutkov ne moremo privoščiti večkrat....drugače pa, takrat, ko si ga je pa to 100% Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tako tudi jaz menim!!!!!!! x!x Škoda je le v tem, da si takšnih trenutkov ne moremo privoščiti večkrat....drugače pa, takrat, ko si ga je pa to 100% Saj ni važno kolikokrat, važno je da skrbiš zase.Le tako naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ni važno kolikokrat, važno je da skrbiš zase.Le tako naprej. O, ja...ne skrbi, razvajat se pa znam....obvladam zadevo v nulo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> O, ja...ne skrbi, razvajat se pa znam....obvladam zadevo v nulo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Danes sem s kolesom naredila okrog 30km. Pravo olajšanje za moje telo Še nekaj takih podvigov pa se lahko prijavim na kakšen maraton Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ojla. dons nardila vse kar je blo za narest. zdej lahk pa cel jutrišnji dan počivam, v četrtek pa spet začnem laufat okol in verjetno vse zrihtam, da začnem delat. super duper. če prvega začnem je lih prov. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 grem knjigo brat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 js pa gledat BBC prime je ena dobra oddaja lih zame Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 pridn. ti kr... jz pa pozabla brat... hehe... bom pol pred spanjem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jao, ce pa kaj ne maram so pa majcke z blescicami, ko pol vse dol pada in sem zdaj vsa blescickasta po faci in po rokah in vsepovsod. prejle bla na kavi z enim, sva ugotavljala, da bo ful tezko razlozu kak poslovni sestank je to mel, ker sva se sam mal objela za pozdrav, pa se je ze ves svetil pa tko lustna majcka je bla, da sem jo mogla kupt.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 nč js pa grem za štedilnik, moram kuhat čaw čaw hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 men se pa ne da.. sem sla kefir kupit in bom muslije mela za kosilo.. pa dva jabolka.. (khmmm.. dve jabolki.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč js pa grem za štedilnik, moram kuhat čaw čaw hehe A kuhaš tudi.mmmm, kaj dobrega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.