Osamljena 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Danes bo očitno spet full vroče. Joj, kako sovražim vročino Komaj čakam na zimo in na sneg! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jst mam pa ful rada vročino pa sonce... samo sm malo bolna pa nč ne morem... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Mene pa vročina ubija. Nimam volje do ničesar, samo spala bi. Do 23 stopinj še nekot zdržim, naprej je pa kriza Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 a ni zanimivo, kok smo si razlicni.. jaz pa tam pri 23 sele dobr zivet zacnem k kak mrzlokrven kuscar Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jz bi šla pa vn po dežku skakat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jz bi šla pa vn po dežku skakat.... o, Aiwek, jaz sem pa danes nehote morala po dežku skakat...brrr kakšne mrzle kapljice so padale name...... sem bila full smešna Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 hihihihi mah more bit prov fajn zunej. jz pa dokončala slikco že!!! sam je res da je ful mini. zdej se bom ene večje lotla... po moje mi bo roka odpadla... sam k not padem pol pa kr rišem in rišem... kr na enkrat pa že sred noči... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ej aiwi, kaj če maš ti svoje stanovanje? Aja, pa zato ti piše pod imenom umetnica na msnju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 nimam svojga stanvanja... sam sem skoz sama... xrosex kt če bi mela svojga... zakaj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 behemudek si išče žensko s stanovanjem, aneda behček? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 hehehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nimam svojga stanvanja... sam sem skoz sama... xrosex kt če bi mela svojga... zakaj?nič, tak se mi je zazdelo da imaš svoj platz <{POST_SNAPBACK}>behemudek si išče žensko s stanovanjem, aneda behček? hahaha ma pajade <{POST_SNAPBACK}>hehehehehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ja sej sem skoz sama... sem pa tja koga srečam... ful sem utrujena... kr spat bi šla... sej mogoče bom pa šla... kaj pa vem... sam še očimu ene makarone skuham pa je... špagete mu bom nardila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Letiiiiiiiiim...grem v bolnico eno kolegico pogledat! Fajn bodte! Lupčka mojmu lupčku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 kok je težk dan dons, prou dol vleče Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 fak kašna sem... :OO!: čist bleda, pa krvave oči :OO!: nikakva jutr bom kul. šit... grem jz naprej risat... jutr lahk spim... končno... mi ni TREBA ustat... bom dala vse rulete dol da bo čista tema, da sploh nam vedla kok je ura... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Aiwek, me res zanima kaj lepega boš narisala....fotkni in pokaži na forum,ko bo gotovo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ne morm mi je bratec bluetooth odnesu pa ne morm več fotk gor dajat. sicer pa ne bi na net dajala mojih umetninc... ne vem zakaj... ampak so samo moje... pa če komu podarim za unga... xrosex kaj pa vem... mogoče se premislim... ne me dons poslušat sm čist Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Hm, ne, ne tako razmišljat, mene pa vseeno zanima......sigurno je lepo mmm, kaj pa najraje rišeš? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ne znam lepo risat... ampak risanje me sprošča... mah zdej sem se na en vzorček spravla in ga rišem in rišem... pol pa pobarvam tko da ful lepo zgleda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Sigurno je lepo.....definitvno moraš pokazat svojo umetnino...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Dans je tolk bedn dan. Zjutraj sem vsa vesela vstala in odšla po spričevalo na šolo, nakar sem ugotovila, da so se mi pri treh ocenah zmotili. Ko, sem prišla domov mi je pa še fotr zatežil, da sem mu cel tank bencina spraznla . Sam je pozabil, da mi je že dal avto s skoraj praznim tankom. Iz jeze sem šla na črpalko pa mu punega natankala. Da ne bo več bluzil. Dans je tak lepo vreme jaz pa pune zatežena. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 eh ne se preveč sekirat... k nisi edina s krasnim dnevom. ma sej nisem slabe volje... sam nikakva sem... hehehe... še ta menstra me zdeluje, da se mi sploh premikat ne da... pa sam čokolado bi jedla... pa mazoli mi vn sekajo... ah... najbolš da grem nazaj pred tv ležat... matr bi se ga šla nasekat dons.... pivo..... 6 piv.... mmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 jst bi se ga dons tud mal nasekala bomo vidli... če ne dons, jutr pa sigurno Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.