Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mene pa vročina ubija. Nimam volje do ničesar, samo spala bi. Do 23 stopinj še nekot zdržim, naprej je pa kriza x:)x
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.
Deli na socialnih omrežjih

x:)x a ni zanimivo, kok smo si razlicni.. jaz pa tam pri 23 sele dobr zivet zacnem x:)x k kak mrzlokrven kuscar x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hihihihi

mah more bit prov fajn zunej. jz pa dokončala slikco že!!! sam je res da je ful mini. zdej se bom ene večje lotla... po moje mi bo roka odpadla... sam k not padem pol pa kr rišem in rišem... kr na enkrat pa že sred noči... x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>nimam svojga stanvanja... sam sem skoz sama... xrosex kt če bi mela svojga... zakaj?

nič, tak se mi je zazdelo da imaš svoj platz :D

<{POST_SNAPBACK}>behemudek si išče žensko s stanovanjem, aneda behček?  :inocent:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:o)x

hahaha :D ma pajade :P

<{POST_SNAPBACK}>hehehehehehe xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

:onfire: :hepko: :grin: xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ja sej sem skoz sama... sem pa tja koga srečam...

ful sem utrujena... kr spat bi šla... sej mogoče bom pa šla... kaj pa vem... sam še očimu ene makarone skuham pa je... špagete mu bom nardila x;)x

fak kašna sem... :OO!: čist bleda, pa krvave oči :OO!: nikakva :bomb:

jutr bom kul. šit... xb:)x grem jz naprej risat... jutr lahk spim... končno... mi ni TREBA ustat... bom dala vse rulete dol da bo čista tema, da sploh nam vedla kok je ura... xsmokex

ne morm mi je bratec bluetooth odnesu pa ne morm več fotk gor dajat. sicer pa ne bi na net dajala mojih umetninc... ne vem zakaj... ampak so samo moje... pa če komu podarim za unga... xrosex kaj pa vem... mogoče se premislim... ne me dons poslušat sm čist :unsure:

ne znam lepo risat... xzobkox ampak risanje me sprošča... mah zdej sem se na en vzorček spravla in ga rišem in rišem... pol pa pobarvam tko da ful lepo zgleda :icon1_blush:

Dans je tolk bedn dan. Zjutraj sem vsa vesela vstala in odšla po spričevalo na šolo, nakar sem ugotovila, da so se mi pri treh ocenah zmotili. Ko, sem prišla domov mi je pa še fotr zatežil, da sem mu cel tank bencina spraznla . Sam je pozabil, da mi je že dal avto s skoraj praznim tankom. Iz jeze sem šla na črpalko pa mu punega natankala. Da ne bo več bluzil. Dans je tak lepo vreme jaz pa pune zatežena.
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

eh ne se preveč sekirat... k nisi edina s krasnim dnevom. ma sej nisem slabe volje... sam nikakva sem... hehehe... še ta menstra me zdeluje, da se mi sploh premikat ne da... pa sam čokolado bi jedla... pa mazoli mi vn sekajo...

ah... najbolš da grem nazaj pred tv ležat... matr bi se ga šla nasekat dons.... pivo..... 6 piv.... mmmm xcheersx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...