Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xsmokex sej jz bi se ga tud lahk... sam ... ne vem še...

sploh ne vem kaj nej sama s sabo... mah še ene dve ure... pol grem pa mal med ljudi... kwa pa čm... xrosex

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

xloveyx xchatx dons sva se že 2x slišala :wOOt: hehehe x:Dx

tralalala :inlove: nč najbol da kr vstanem. pa mal pospravm svojo mizo k je cel raztur... pa pogledam če je še kej druzga za pospravt... pol pa se počaz zrihtam za laufat...

al pa če grem še za ene dve ure spat :OoO: xwizardx

Vstala spočita, zdajle pijem dišečo kavico, potem pa sva zmenjena s kolegi za v hribčka...sicer smo mislili na malo daljšo turo, a ker smo včeraj malo dlje bedeli, gremo kar na našega lokalnega hribčka, pojemo gorih en dober kosivčk,potem pa nazaj v dolinco....Imejte se prelepo..... x:Dx :palec:
Smisel življenja je največja sreča

Joj jaz ga mam tud danes. Vceraj sem bila ze ob desetih zvecer fetrik xrolleyesx

Ne nevem, zeli, da se vidva...ampak ne palim :o|o: Lohk se vidm sicr, sam ...

Ja pa prid kaksn tak dan, k bom tud jaz v lj, pa bova sle skupaj x:px i looooove to shop :2src: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ma ne...sej pr "ilirski" je itak odgovor ne. nism jaz za te stose...več x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx

ja sej je kul popoldne, dopoldne mi ponavadi ne ustreza daljse druzenje, k mam opravke. tako, da itak. se bova zmenile :)

kako si se pa mela ucer?

kako stara mama?

Uh, drzim pesti za babico!! xsrcx

a pa ste mel kaksne bande al pa kej???

jaz sem pa ucer prvic probala bandidos ice...pa je kar ok, ker nima okusa tolk po piru ( ne prenasam pira), potem pa camparije dalje xrolleyesx mah, mal tud mormo :o|o:

Hehe, mysti kronik nas x:px x:)x x:Dx x:Dx :vragec:

Lih dons sva se s prijateljico pogovarjali, kaj bova na morje nesli za pit. Ker en dan ( ali dva, ali 3) si bova zihr dale duska. Pira pa vina ne marava. No vino je ok, sam tisto, k je men vsec, je mal predrag xrolleyesx tko, da...kak predlog? da ni presladko?

Meni je ful žal, da nism tebe pa ajveka spoznala v času, ko sm bila  v Ljubljani.  :sori:

a nje nje x:px x:px x:Dx x:Dx Bi blo strupeno to ja x:Dx x:Dx x:Dx

Sam sej vseen...za zurat lahko vedno prids v lj, pa pr men prespis x;)x

ma ta alko prevec redi. ze tko mam zamascene zadeve x:o)x x:o)x x:o)x

bova ze kej. jaz sem drugac martini fan x:Ix

Mysti...nic vec zurerka? hm hm...to pomen, da bo treba pocas na frocih delat? x:px :2src: Ce bos rabla varusko, I'm here! Mam izkusnje x:Dx x:Dx

Nic, bom zdele odpeketala za kaksno urico, sem se s sosedom zmenila, da greva na en sprehod z pogovorom. Me zanima, kaj ga daje :sori: :sori:

Se slisiva!

Cau xsrcx

jz sem tud hotla it... pa zdejne vem če bom šla. sem 2 ure zdej hodila... in se mi ne da še laufat... grem raj trebušnake narest. xsrcx pol pa en fruštek... lačna sem... mah... najraj bi šla pa spat. čeprov sem se dons končno naspala.

:flower:

uuu pri nam pa je prej šel tak dež :xx!: pa še toča zravn, pa bliskalo se je ko fukjeno :blink:

zdaj pa še je samo oblačno.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

čaw bejbki xrosex

dons pa sem zamenjala enih razpoloženj x:Dx ma ful sem fajn. sam utrujena... ma sej po vseh kilometrih... hehe ni nč čudnga. tko da mogoče mi celo danes rata mal prej it spat... x:px al pa tud ne... sej mi do zdej še ni... xwizardx

jutr grem h stari mami... mal jo morm it pogledat. sem jo dons klicala pa me je sam najzjala... xrolleyesx tko da grem jutr dol da bo vesela. ...

hm... zdele pa bi lahk spet mal risala. :flower:

Jaz tud ful utrujena :o|o: Po moje bom kar spat sla.. Sam sem se glihkar spomnla, da mam se motor pred blokom parkiran, tko da moram se do garaze se zapeljat.. Ne daaa se miiii.... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

verjamem da se ti ne da.. se mi zdi da je prov nizek pritisk... čeprov je dežval... mogoče bo še xnckrivx

mogla bi neki popravt pr seminarski pa se mi ne da... pa mam samo dons cajt... hja...kar je treba je treba xpolzx

Uf, se dobr, da je bliz :palec: sem sla kar brez celade in vsega, pa 5 na uro po ulci, z nogami na tleh x:o)x

Evo, zdaj pa posodo pomit, pa spat. Se tlele po LNF se mi ne da brskat, k skoz neki blokira.. pa sem tolk razvajena ze, da kr zivce zgubim, ce mal bolj pocas gre..

Tko da.. nocko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...