Behemoth 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 sej jz bi se ga tud lahk... sam ... ne vem še... sploh ne vem kaj nej sama s sabo... mah še ene dve ure... pol grem pa mal med ljudi... kwa pa čm... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Preživela čudovit dan, večer zdaj pa še noč...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 dons sva se že 2x slišala hehehe tralalala nč najbol da kr vstanem. pa mal pospravm svojo mizo k je cel raztur... pa pogledam če je še kej druzga za pospravt... pol pa se počaz zrihtam za laufat... al pa če grem še za ene dve ure spat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Vstala spočita, zdajle pijem dišečo kavico, potem pa sva zmenjena s kolegi za v hribčka...sicer smo mislili na malo daljšo turo, a ker smo včeraj malo dlje bedeli, gremo kar na našega lokalnega hribčka, pojemo gorih en dober kosivčk,potem pa nazaj v dolinco....Imejte se prelepo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ja jz bom šla tud nekam v en gozd mal hodt, k se da dihat... k kle u tem betonu je grozn. pogrešam misti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 no sam da je vse ockej. bomo že pol nadoknadle eh... vročina... grem jz mal pred ventilator sedet... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 he he nisi edina,vrjami Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>leeena sm ku fuks Kdaj se kej vidva mysti? Ah, men se pa dogajajo zanimive stvari dons Sem dobila mejl od..."ilirska" in hoce pobotanje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Sej se mal pa gres Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Sem ti napisala 3 poste bolj gor V redu drugace. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Joj jaz ga mam tud danes. Vceraj sem bila ze ob desetih zvecer fetrik Ne nevem, zeli, da se vidva...ampak ne palim Lohk se vidm sicr, sam ... Ja pa prid kaksn tak dan, k bom tud jaz v lj, pa bova sle skupaj i looooove to shop Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Ma ne...sej pr "ilirski" je itak odgovor ne. nism jaz za te stose...več ja sej je kul popoldne, dopoldne mi ponavadi ne ustreza daljse druzenje, k mam opravke. tako, da itak. se bova zmenile kako si se pa mela ucer?kako stara mama? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Uh, drzim pesti za babico!! a pa ste mel kaksne bande al pa kej???jaz sem pa ucer prvic probala bandidos ice...pa je kar ok, ker nima okusa tolk po piru ( ne prenasam pira), potem pa camparije dalje mah, mal tud mormo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Hehe, mysti kronik nas Lih dons sva se s prijateljico pogovarjali, kaj bova na morje nesli za pit. Ker en dan ( ali dva, ali 3) si bova zihr dale duska. Pira pa vina ne marava. No vino je ok, sam tisto, k je men vsec, je mal predrag tko, da...kak predlog? da ni presladko? Meni je ful žal, da nism tebe pa ajveka spoznala v času, ko sm bila v Ljubljani. a nje nje Bi blo strupeno to ja Sam sej vseen...za zurat lahko vedno prids v lj, pa pr men prespis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ma ta alko prevec redi. ze tko mam zamascene zadeve bova ze kej. jaz sem drugac martini fan Mysti...nic vec zurerka? hm hm...to pomen, da bo treba pocas na frocih delat? Ce bos rabla varusko, I'm here! Mam izkusnje Nic, bom zdele odpeketala za kaksno urico, sem se s sosedom zmenila, da greva na en sprehod z pogovorom. Me zanima, kaj ga daje Se slisiva! Cau Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ni blo sedmice.... jutr spet plačat zdej pa čas da grem spat... pa mi en ne pusti... jao... ga bom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Jst sm pa ravno z laufanja, ful fajn, sem res dobre volje... zdej se grem pa RES učit lepo se mejte Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 jz sem tud hotla it... pa zdejne vem če bom šla. sem 2 ure zdej hodila... in se mi ne da še laufat... grem raj trebušnake narest. pol pa en fruštek... lačna sem... mah... najraj bi šla pa spat. čeprov sem se dons končno naspala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 uuu pri nam pa je prej šel tak dež :xx!: pa še toča zravn, pa bliskalo se je ko fukjeno zdaj pa še je samo oblačno. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 pri nas pa vroče za crknt :xx!: Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 čaw bejbki xrosex dons pa sem zamenjala enih razpoloženj ma ful sem fajn. sam utrujena... ma sej po vseh kilometrih... hehe ni nč čudnga. tko da mogoče mi celo danes rata mal prej it spat... al pa tud ne... sej mi do zdej še ni... jutr grem h stari mami... mal jo morm it pogledat. sem jo dons klicala pa me je sam najzjala... tko da grem jutr dol da bo vesela. ... hm... zdele pa bi lahk spet mal risala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Jaz tud ful utrujena Po moje bom kar spat sla.. Sam sem se glihkar spomnla, da mam se motor pred blokom parkiran, tko da moram se do garaze se zapeljat.. Ne daaa se miiii.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 verjamem da se ti ne da.. se mi zdi da je prov nizek pritisk... čeprov je dežval... mogoče bo še mogla bi neki popravt pr seminarski pa se mi ne da... pa mam samo dons cajt... hja...kar je treba je treba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Uf, se dobr, da je bliz sem sla kar brez celade in vsega, pa 5 na uro po ulci, z nogami na tleh Evo, zdaj pa posodo pomit, pa spat. Se tlele po LNF se mi ne da brskat, k skoz neki blokira.. pa sem tolk razvajena ze, da kr zivce zgubim, ce mal bolj pocas gre.. Tko da.. nocko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.