aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 nočko alianček... sej bom šla tud jz hmal... dons bom zih dobr spala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 jz pa da začnem delat uf dons sem si pa tko našponala stepr kukr da v ne vem kašn hrib lezem... mal več k pol ure mi je pa vseen ratal... zdej mi je pa vroče... vroče... kje je ventilator Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Sm smotana.. nekje pozabla skatlo z ocali.. pa se ne morem spomnit kje.. bom sla jutr brskat, mocno upam, da najdem.. sicer, ce sem jih na faksu pustila, bo bolj kriza... Ma kr neki, glih treba mi je.. Zdaj pa ne morem TV gledat, a v racunalnik lezem...ker lec dons niti od zunaj ne morem vec videt.. Ma ja, bom sli pa mal bolj zgodaj spat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Sem nabirala borovnice v gozdu potem se je pa stemnilo in začelo deževati... sem pa prilaufala domov vsa mokra so pa dobre mmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Nardila sm izpit!!!!! In to s 7!!!! In to z eno uro branja rešenih vaj!!! Kok sm jest pametna! 3. letnik sm! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Ljubim vas vse!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Tudi mi tebe ljubimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Jeeee!!!!! bravo, Piky!! Zdaj pa sam se mene pocakte, da zvem za rezultat od zadnjega pogoja, pol pa gremo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 sm hotla it spat... pa sem obisk fasala... no zdej grem lahk da še mal prebavm... sam k mi en lih u glavo vrta... no ja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Bravo Pika Pikica,čestitam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 men je še zmer vroče.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 meni tudi fuuuuul.. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 dežek pada.... uu pa bliska se... tralalala...jojojojoj... en mi ne gre iz glave čist sem smotana... bom očitno ta vikend kr dol pobegnla sam jutr mamo piknik bi blo fajn če bi šla bom vidla kam me bo bl vlekl lep dan lunatki srčki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 grem mal na zrak, pridem več kasno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nardila sm izpit!!!!! In to s 7!!!! In to z eno uro branja rešenih vaj!!! Kok sm jest pametna! 3. letnik sm! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Ljubim vas vse!!!!!vse naj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 iiiiiiiiiiiiiiii kok lep vikend.... lalalalano sem se končno v rit brcnla in spravla vozit. eno uro sem zbirala pogum in dons nazaj pršla... lalalala kok sem d best žur.... zbudila sem se čist mačkasta.... sam je hitr minil lalalala... mah sploh se mi ne da nč pisat... grem raj kšn sms poslat xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 sto na uro sam upam da mi zdej nav treba do vikenda čakat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Bili smo na letalskem mitingu Air-show 2005........ kaj naj rečem, bila sem navdušena nad popoldnevom preživetim tam in sploh nad samim showom........... Sploh preleti F16,MIG 21, MIG 29........mislim fenomenalno, moraš doživet....so mi ob njihovih preletih kar mravljici šli po hrbtu......ma, to pa je nekaj..... bi bila zraven-tam zgoraj Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ooo ful fajn... more bit res fajn za videt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo ful fajn... more bit res fajn za videt.Ja, Aiwek.....res nepozabno in zelo všečno, vsaj zame.....sem še vedno full Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 mam puni K*** interneta pa računalnika pa vsega, grem.. lepo se mejte, se tip(k)amo jeseni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Vidimo pa drugo leto, al kako Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ne da se mi vec delat Sam moram koncat tole, da grem pol stran od compa :xx!: Kaksn vreme....bljek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne da se mi vec delat Sam moram koncat tole, da grem pol stran od compa :xx!: Kaksn vreme....bljek. js sm pa lih zato na netu, ker je tak vreme pa nč nimam za počet dones Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 jaz revčka moram pa do petih delat.pa še ogromno dela imam. Še dober da se lahko pridem sprostit na net. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.