Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Jaz pa mam...se ene 2,3 ure, pol pa frej Lohk gres ven...plesat na dezju al pa kej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 a se hecaš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a se hecaš? Pa sej me poznas. NIKOOOOL se ne hecam Sam v vsakem hecu je mal resnice Do you wanna? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Do you wanna? kaj že? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Nc nc...ce ne ves, ti ne morm pomagat Grem naprej delat, drugac bom do jutri tu. Se sluhamo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mysti!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s035.gif No, jaz sem koncala...se dobro Kako si pa ti kaj? me kr ignorira a Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 iiiii, no sam da si nekoliko boljse.Sam danes je pa res moreč dan. Dej kak predlog kva nej delam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Mojmu psu je zdajle fajn...tukaj zraven mene lezi, smrci in uziva dan Jaz pa ne morem spat Pa sej ni treba v trgovino Zihr se doma kej najde...Ne da se mi pa v Lj, ker nimam svojga avta... Najbrz bom pospravila bajto....( did I say that!??!?!??!?!!?!?!? ) btw, a gres potem na dopust? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ewo mene... pršla iz službe, skuhala kosilo... pospravlat? idontthinkso.com zdele mal relaksirat... pol pa na stepr. že par dni lenuharm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Evo, fertik s službo za dons..sm v knjićnjici in sm si 3 knige sposodla, pa 2 videokaseti in grem lepo dam uživat v deževnem dnevu.... Vsem lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 bejbiiii... a greš pol v kino? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 A b šla z mano? Zaenkrat se še nism zmenla...bi pa šla....boogeymana gledat al pa vojno svetov...dons enga, jutr druzga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Šibam dam...preveč mečkaš z odgovorom, če b rada šla, me poklič...čav bav, tamala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 pa sej sem ti že pred vsem tem sms poslala... nis dubla? ma ne vem kam nej se dam... če bom še mal razmišljala bom šla spat... pol pa spet ponoč nam spala. lalala... kako zdržiš cel teden... ni mi jasn jz sem zdele že čist pa je šele tork.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 hoj! Kako ste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 hoj! Kako ste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>živimo hihi, pol pa fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 ful sem dobr. za vsakim dežjem posije sonce vikend si morm splanirat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 super aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ejga, Behemoth, original si: eni štepajo poste tako, da pišejo, kar jim trenutno paše, drugi tako, da fliknejo sem pa tja kakega smeškota, tretji pišejo krneki, ti pa nalimaš štiri čisto enake poste z eno samo mislijo! Novo časi, novi standardi. Če bo šlo tako naprej, bodo nekateri v enem samem letu prešišali Marso poštevilu postov. In serverji definitivno ne bodo zarustali ... *** In če že vprašaš, kako smo (ko si na štiri vprašanje doslej dobil en sam odgovor ...) - jaz sem čisto v redu, predvsem pa ne glede na dež neprimerno bolje kot včeraj. Drži se, mlada sila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 kuku en pozdravček iz službe!!! šibam naprej tipkat... hehehehe... lalalala petek!!! juhuhuhuhuhuhu.... dons bom spet brum burm ... deleč stran... k se mi ne da bit klele... lalalalala lajf is sou kul Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Lep pozdrav vsem skupaj kakšn dež... jst bi šla na reggae Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ne vem, kaj je v zraku....sam dans me še vreme ne moti.... mystica, a ne greš ti kmal na dopust? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.