Amis 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 sej se mi je zdelo....ma pol bi ja mogla bit čist aut od sreče....sej veš, eno vreme ni ovira.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dež :xx!: oj, ajvek. tebe pa res ni nč gor zadnje čase. te služba tko okupira? al še kej druzga? še kaj jah veš... se morm vozt.. ke proti tebi veš hehehe... mogoče kdaj pozabm dat nogo z gasa... pa se do tebe prpelem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 wooooo deže Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Tko, ravno sem zlikala cel kup cunjic, zej si pa zaslužim malo počitka Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tko, ravno sem zlikala cel kup cunjic, zej si pa zaslužim malo počitka pridna <{POST_SNAPBACK}>pridi še k meni zlikat. rabim za v ponelk. ja jaz pa za v sredo. Grem v Lj pa sploh ne vem kaj bom meu oblečen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridi še k meni zlikat. rabim za v ponelk. Ni panike sam dej pošlji mi po mailu kaj maš za zlikat, ker se mi ni za vozit Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Grem jaz zdaj v kino, pa na pijačo,....skratka,malo sprostitve po težkem delovnem tednu Tudi ostali se imejte lepo....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Meni se pa danes nič ne da........... Sem lena kot........... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Sej je že vreme tako, da se nam nič ne da. Jaz že ves dan čepim pred računalnikom pa si krajšam čas. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jaz si pa krajšam čas z delom v službi .......Joj, še malo pa domov .....Danes pa že res komaj čakam ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ojč xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> nihče ne čveka? skos....u dnevniku ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tm naj ne bi smeli prepovedan sadezh je najslajshi... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 ..... ...... pridesh zvecher na metelkovo? ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nop mi je mal dalech ... grem na zmaja k ma mlade. ooo...Postojna ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ooo..krashouka al notranjka?(notranjke so men bl ushech k zunanjke )ampak chez krashouke jih pa ni ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kere so pa zunanjke? tiste, k niso notranjke ..OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 neuvrshchene ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 pii ... pii ... pi ... pi .... ko ko dak?ooo... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Mystica.....moram ti povedat, da imaš zelo lepo ikonco...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 A je kdo tu? Kaksen dan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Sm Kako kej priprave? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ne gut... Ne bom vec dolg za kompjutrom, ker me glava zacenja bubat. iiiiiiiiiii, drugac se pa veselim s tabo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.