Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ne Sej se bom Drzala....bom v mislih kaksnega spila s tabo pa pricakujem porocilo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Upam, da se vseeno cimprej vidiva Nic, pocasi grem dol! Uzivaj res 100%!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 čakamo poročilo... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hehe, pri nam je full oblačno, pred nekaj sekundami je sicer bilo sonce ampak zdaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 sej os-e tud sprejemam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Imamo kakšno temo o laseh? Nisem je našla. Začeli so mi ful izpadat :xx!: Vsako leto ob tem času. Za znoret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ja samo nekam čudno.............da samo v tem času.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Glede na vreme bi se lahko gostil. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 moram da grem na delo, lepo se mejte tud brez men Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>greš traktor vozit? dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ah beda, vsi so neki resni pa zajebani, kurc vas gleda vse skupi lep kmečki pozdrav Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Ju3 jaz odidem v šolo Tako da tistim, katerim se nisem po OS poslovil, se bom tle Imejte se radi, i ko mene nebo, ne delajte pizadrij Uživajte vsi v petek se itaq čujemo, te pa vam bom poveda kak je šlo Fajn se mejte Vaš Behemoth666 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah beda, vsi so neki resni pa zajebani, kurc vas gleda vse skupi lep kmečki pozdrava rabiš pomoč? sem lahko mojca al pa Pehta nismo resni, znamo se šalit tud na svoj račun... Behi sej veš ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Behi ne delat pizdarij? faca si, kt, da bomo tle teroristicni napad organizirali da, ne bos ti delal v soli pizdarij tudi ti se mej rad! cim prijetenjsi zacetek, bos vidu, kak hitr bo spet konec mejcki se Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a rabiš pomoč? sem lahko mojca al pa Pehta nismo resni, znamo se šalit tud na svoj račun... Behi sej veš ane da znam <{POST_SNAPBACK}>Behi ne delat pizdarij? faca si, kt, da bomo tle teroristicni napad organizirali da, ne bos ti delal v soli pizdarij tudi ti se mej rad! cim prijetenjsi zacetek, bos vidu, kak hitr bo spet konec mejcki se hehe, ti mogoče kakšen skalpel, al pa kakšni medicinski pripomoček prinesem za spomin mogoče kahlico polno dreka hehe, ne saj hecam Mej se fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 mystica kak si, kr danes sem velikokrat pomislila nate - pismo sem imela hude bolečine :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 o samo da si boljše lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 išias plus izrastki na hrbtenici :xx!: ma sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 veš verjetno so malce planetki krivi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Selene...enga lupčka na izrastke... da zginejo, mislim... no, ja...sj veš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 sej upam, da sem prav napisala, včasih čist zaštekam hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Kje je tema, kakšno razpoloženje imaš trenutno?????? Kr ni je! Pa sm hotla mal pojamrat. Mam bl mix razpoloženja (spet dvojčk ). Sitna sm mal, k mi buča utripa, pa jezna, pa smeji se mi, pa tepla bi se , pa lena sm, pa ....povhn. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kje je tema, kakšno razpoloženje imaš trenutno?????? Kr ni je! Pa sm hotla mal pojamrat. Mam bl mix razpoloženja (spet dvojčk ). Sitna sm mal, k mi buča utripa, pa jezna, pa smeji se mi, pa tepla bi se , pa lena sm, pa ....povhn. :xx!: tis pa skos neki tečna, ma pejt mal u fukovce, bo koj bol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Tud smeškotov&počutja ni, al pa jz slabo vidm..... Seal, kva si spet neki nataknjen?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 sej nism nataknjen a mislš da sm ta topu??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.