pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Juhuhu, vidiš - obema je ribica pomagala do 8.Čestitam. xrosex A ti tud? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 hvala obema. sta tko istočasno postnile ja no prov the bestič!ful lepi prazniki bojo zdej. po novem letu pride pa en mal bl zajeban predmet. se bo treba mal bl učit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hvala obema. sta tko istočasno postnile ja no prov the bestič!ful lepi prazniki bojo zdej. po novem letu pride pa en mal bl zajeban predmet. se bo treba mal bl učit.Kaj študiraš? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja Prejšnjo soboto sem ga imela. Zdej me čaka samo še 1 izpit. Komaj čakam konc. xrosex xrosex xrosexFaca. Jaz pa še vse pred sabo. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 eh nč pretresljivega. za poslovnega sekretarja. ampak ob delu. in kr zmankuje časa za kšno učenje. dopoldne služba, popoldne šola... vikend spanje, pa kšn žur je treba uštukat... ful sem vesela!!! 8888888 hi hi himi smo pa res fajn... 8 je taka lepa ocena.uuu so mi zrihtal moj unionov kriglček za 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Fajn to, Aiwa Čestitke še od mene Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 hvala. ful dober. res je fajn dan dons. pa še lepši večer bo. komi čakam... tralala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 glih domov prletela. Mat v kuhni potico peče, sestra smrekco postavla jaz pa srfam. Ni mi lahko... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 kaj čem počet? dolgčas... sem gledala un film 50 first dates, kr lušten film. je pasu tkole zdele k se mi nč ne da. zdej pa ne vem kaj nej počnem. grem vn... spat... kaj kaj kaj? sploh ne vem kaj mi sede. ne da se mi pit pa žurat. sam dobila bi se s folkom in mal hangala... to je pa bl težko... bom neki najdla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Meditacija pred monitorjem! Ko ti pa glava na tipkovnico pade, je pa čas za v posteljo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Deci! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Na discovery učijo tantrične tehnike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Sstane, a kako zlezeš v kozarec pa potem spet ven? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Poglej in povej, kaj je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Kam naj pogledam? Jaz zdajle gledam že bolj tako nič več tako Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 TV kanal Discovery Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Je na DSF-ju nekaj boljšega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Pa vseeno lepo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Kar je res, je res! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Jaz tudi-lahko noč! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dobr dan! Hoho, danes sem pa tako "party" razpoložena. Zvečer grem na božični rock koncert. Komaj čakam. Jupii Sam vreme mi malo kvari vzdušje, ampak ... beh ... bo že. Pri nas sonček sije. Pa lepa darila sem dobila..... Skor vse za smučat....drug teden grem pa še po pancarje. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Še pol ure, pa moram it na tisto družinsko večerjo. Upam, da bo vsaj kaj alkota... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Adijo. -sama sebi Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 ahoj. pomlad kako je blo na kosilu oz. večerji? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Je zgleda še ni konec! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.