Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm a se ne dajo kitajske kroglice nekam drugam....? ne vem.. meni je ena prjatlca razložila, da je to za jačanje nekih ekhmm mišic.. ne vem no... lahko, da se je nekoliko pohecala z mano.....hehehehe, a si mislil japonske? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 sej sem, ampak je vmes ven padla Ebor ne morem pomagat, če sem pa takšno asociacijo dobila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Mah...to ti je pa asociacija...na Postojnsko jamo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti bom jez povedala... zdej pa spucaš koleščka v luknci, najbolj s pinceto... pa daš kuglco nazaj... pa zašraufaš za 180 stopinj... Čak a mi o istih kroglicah govorimu tu??????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak a mi o istih kroglicah govorimu tu??????? ... hmmm.... dvomim.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe, a si mislil japonske? Hmm al so Kitajke ali Japonke.. Tinal, saj imajo vse postrani... oči.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Upam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... hmmm.... dvomim....Ja .. hmm dejmo tole razčistet..., kdo je prvi omenil kroglice???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm al so Kitajke ali Japonke.. Tinal, saj imajo vse postrani... oči....LOL...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 a sem jst tista? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja .. hmm dejmo tole razčistet..., kdo je prvi omenil kroglice????TI! Pa otične kroglice... tut ti... LOL Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Sem prečekiro Seli je prva omenila.. kroglice in bile so neke kitajske... Da ne boste zdaj meni kaj podtikale... hehhehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 jst sem miško omenila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Kaj majo skupnega miš, optika in kitajke... (kroglice) LOL Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej mi je pa kuglca v rokah ostala, ma to ni res, kot bi se s kitajskimi kroglicami igrala...sej zdej je pa ušel Kako mi je to ušeč k lahko citiram, heheheheheheheheheheeheheheh kdo je zdej koga omenjal aaa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Se prou vid, kdo je SCO tuki..... so mi padle japonske kroglice na pamet.... hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Kdo je sco? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj majo skupnega miš, optika in kitajke... (kroglice) LOL Hja za miši je znano, da rade preglodajo optične kable... za kitajke pa ne vem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo je sco? moi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se prou vid, kdo je SCO tuki..... so mi padle japonske kroglice na pamet.... hehehe Čak samo še vedno ne vem a je razlika med Kitajskimi in Japonskimi kroglicami... a ni to isto... sam, da so motivi, k so gor različni... al so ene iz kovine druge pa iz keramike....?????? ne res, dejte me mal podučit.... no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 tko sem se mal z miško igrala, pa zdej dela Ebor eno so tiste, s katerimi se v dlani igraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Selene, zakaj pa ne poveš, katere so tiste druge... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm a se ne dajo kitajske kroglice nekam drugam....? ne vem.. meni je ena prjatlca razložila, da je to za jačanje nekih ekhmm mišic.. ne vem no... lahko, da se je nekoliko pohecala z mano.....druge so pa tele ane... ne vem no, predvidevam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Bom jez... druge so za krepitev vaginalnih mišic... kao... v bistvu so za užitek... in na drugem mestu mojega nakupovalnega seznama... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 zakaj pa na drugem mestu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.