Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 oj bejbe in bejbki! a laufa tole?hocte da novo poglavje pocas odpremo, da bo ostevilceno kot v dnevniku al pustimo kot je? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 marsa ti si dasa.....ti kr uštimi pismo pikica pol leta skor sm se vsak dan u lj vozla pa se nis spomnla, zdej pa boh ve gdaj jo bom kej mahnla tja.....kr ti se zmigi sm, maš družinske obveznosti zihr kake Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja naslednje 2 vikenda pr men nau šlo... mam rojstne dneve... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ok saj panike ni najbrz nobene, da bi se kaj mudilo pa tko. bom tko nardila 1x. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 marsa sploh ni panike. tud če ne. al pa če. ma sm jz dons neodločna... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ma ni panike, k nobene take čveke zagnane tle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 nobene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 to pa, to. Ok, ko me pichi. (*no saj, pac tolk da veste, da ne boste debel gledale, ce bo zaklenjena, ker ce je speljana v drugo rundo, zaklenem, ker sicer nima smisla, ce sta pol obe aktivni ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zmenjeno. sploh ne morm verjet... da ni NIČ za delat... no kej bi se zih najdl... sam silila se pa ne bom... drugač pa taka norišnica da je že veselje če grem lahk ob 15ih dam... sej sej.. ne hvali dneva pred nočjo... mi bojo zih pol en kup prnesl, da me bo sam kap Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 A bi rada prevetrila mal marsa...nova energija, pa to? Uuuu,pol bomo še bl čvekale. Kokr čš, pa kdr čš...itak si ti šefica...jst sploh ne upam nč predlagat, zaukazat al pa prepovedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 eh u službi nimam cajta takih fuku špilat kr doma, štrudl pečem pa tle mal bluzim Jooooooooooj, štrudl...jebemo, todika, k se dobimo, maš da cew protfan prnesš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jst bi tud šturl zakaj s tko delč doma?! Ta prava se oglaša...aiwk, kaj če bi midve našo Mysti pa todiko kr ugrabile, pa sm preselile? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hehehe.... da se nam jz km preselila... bi mi blo čist ušeč... misti.. those were the days hehehe no da nav kdo mislu da je zdej kej slapš al pa kej... k ni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hehehe.... da se nam jz km preselila... bi mi blo čist ušeč... Jst tud, jst tud :onfire: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pridete u savinsko vse skup....sicer je mal pomanjkanja služb pa plejsov, drgač pa raj na zemlji.....pa moj štrudl na dohvat ruke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ti piki... kwa če b se midve skup preselile... km u lepše kraje?.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Not ed, a maš že kej v mislih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hja... fajn bi blo pol met tud službo kje bliz... tale služba je k jo ne morš kr prestavt km Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pridete u savinsko vse skup....sicer je mal pomanjkanja služb pa plejsov, drgač pa raj na zemlji.....pa moj štrudl na dohvat ruke Kje maš ti v savinski kakšn pomanjkanje??? Mene že prou mika mal v Luno zavit........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Fotr pelje mami na pico, ker ma danes praznik (čarovnica) Fotr je pa res žleht Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 jst sm tud, pa nism nbene pice dobila. No, sej gremo zvečer tarokirat, pa obstaja možnost, da bo tm kej padl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 jst sm tud, pa nism nbene pice dobila. ti si coprnica (iz nemshchine, kjer se Z bere kot C) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 še dobr, da mam tebe, da (spet) skos za mano letaš in komentiraš moje poste...ker drgač res neb mela več razloga, da ostanem na LNF. Hvala, da me vsaj ti porajtaš. Solze sreče. Tvoja ZOPRNICA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Oropal so sefe banke SKB , a ma kdo na SKB? baje en največjih ropov pri nas Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 takle mamo ... dobr da SKB nima nč mojga bla bla bla... mal dogaja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.