Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ja, dobr so obral tiste sefe.... dobr, da nimam nč tm... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jst tud ne. Klinc, pa tak sef...raj mam doma, v štumfih, gnar spravlen....k ga je tok, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 mi še prej k sprot porabmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 tko nekak, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 kaj čmo... tku je. bo treba začest krast da bo bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Eh, kje...jst mam ta tedn sam 4 službe...ok, ena še ni služba, je pa najbolj zaželjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ma ja sam se je treba kšne aktvnosti znebit, da kej druzga not uštulmo... hmmm... sam sej kšn dan bi se še najdu za kej zaslužt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Aiwa, mi2 lahk komot eno postransko službo dobiva... greva v 300 za šank težit- ziher nama bodo plačal, sam da se spokava!!! LOL Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 zih me navjo več dolg prenašal ampak se ne dam komi čakam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 zih me navjo več dolg prenašal ampak se ne dam komi čakam That`s the spirit!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 kdaj kdaj kdaj... ok sej bo petek kmau Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 kdaj kdaj kdaj... ok sej bo petek kmau Sobota! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 da te nam pretepla... do sobote še 2x vmes Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jst tud ne. Klinc, pa tak sef...raj mam doma, v štumfih, gnar spravlen....k ga je tok, a ne? A bejž bejž Pikica dnar mora krožet, če ne se usmradi sploh pa v štumfih, pa še miši ti ga lahko pojedo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 da te nam pretepla... do sobote še 2x vmes jaaaaaaaaaaaaaaaa, sam ne me tepst! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 če boš pridna te nam... mah... tebe itak sploh ne bi mogla lalalala... komi čakam, da gremo spet tja xrosex sam zanč si mela eno prjavo... k mi ni bla lih všeč... a se spomneš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hehehe... ti si moj srček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hehehe... ti si moj srček ti tud moj mi je žou da nism šla do une mize, pa eno kuglo za bowlat v glavo... če je blo res to kar sm vidla, ampak zgleda je že guinness deloval pa sm narobe vidla Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ti tud moj mi je žou da nism šla do une mize, pa eno kuglo za bowlat v glavo... če je blo res to kar sm vidla, ampak zgleda je že guinness deloval pa sm narobe vidlaHmmm upam, da ne hodta v soboto.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hmmm upam, da ne hodta v soboto.... v soboto, v soboto... ampak midve sva čist mucice Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ahoj look who is back, sory da se vam pogosteje ne oglašam, ampak res nimam časa No skratka, v MB is fajn, nihče od tu me ne povabi na drink ah pa saj itaq imam že dosti kolegov tak da ni panike.Kristalka, ti si meni že nevemkolikokrat obljubila da greva v MC pa sem že 2 meseca v MB in še nič Pa še za vogalom ga imava loool Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 oooo lej ga behi sam da se maš fajn... sej počakaj še malo... boš k doma ebor... sobota... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 A bejž bejž Pikica dnar mora krožet, če ne se usmradi sploh pa v štumfih, pa še miši ti ga lahko pojedo....Glih dons sm Mystici rekla...Kje je pa naš Ebor? In evo te!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 glb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.