Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Eh, jebeš čupo. Važn je, da s tko fejst babnca. Itak je pa bobnar reku, da tetrapak ni pomembn in če to ON reče, pol že drži...mu je treba na besedo verjet, pobu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ja, lohk še sladkorno fašeš, če s predolg v moji družbi. Zebe me, pa lačna sm...a grem lohk jest, pa pol nadaljujeva tole debatko? Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Dej, bobnar, tacajt ji ti družbo deli, k grem jst amat...pa bod vljuden in prijazen, če ne boš fasu! Sam do mene s lohk nesramn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Evo, bejba je nazaj. Kaj dogaja? Vidm, da ste bli pridni, nč kregal. Nažrla sm se k prase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Mhm...spet nakladaš. In, kaj s počela? A s me kej pogrešala? A batman že spi? Samsonite ga pa zgleda biksa dons in naju nima cajta za(je)bavat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ah, jst sm vsenaokoli priznana upokojenka. Vsak petk in soboto doma, počivam. hihi. Nima kej, staramo se in ne zmoremo več vragolij, k smo jih pr 15-ih počel. V resnic se mi pa ne da. Utrujena sm, pa res bl mal vn hodm....trdno upam, da bo moj ''princ na belem konju'' kr z neba, direkt v mojo sobo al pa še bolš - postlo - padu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 sva že dve... men še vsake tolk kakšen pozvoni na vrata, pa se mi ne da odpret... naveličana tipov trenutno... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 I hear ya! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 A greta jutr z mano ven - plesat??? Ubogi otrok, se ti zgleda že meša, k take sprašuješ. Če b rada mela zamorjen večer, grem lohk. Čeprov med geji se je pa vedno dobr plesal. Khm, khm... a si že šla kdaj naMetelkovo plesat, med geje? Cew žur, ti rečm, ta stara...sicer te tipi ne šljivijo 5 %, ampak se pa tud nobeno pijano budalo ne obrega vate, ne šlata za rit itd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Men tud tok pašejo teli lazy vikendi zadnje čase, doma, nč migat, nč delat sploh.. Za tipe sem pa glih včer ugotavljala.. da mam trenutno obdobje, ko sem v roku enga mesca tri skenslala oz. se mi nekak ne da z njimi ukvarjat.. Ma še seksat se mi ne da v bistvu Mal pavze treba. Al pa enga oreng, da iskrice zaneti Jaz sem tud ugotovila, da bi pravzaprav šla kdaj plesat.. Čeprav kao jaz to ne..Sam je blo zanč v Londonu čist žurka k sta me unedve zvlekle ven.. pa sem se z vsemi štirimi upirala, pol pa čist not padla.. blablabla, spaaaat!!! Eh, sicer pa ne morem še spat, ker se mačk hoče igrat.. grem mal žogico metat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ma jst drgač uživam v plesanju, sam sm bla prejšn petk zuni in sm vmes 100x živčnga fasala, k sm bla direkt odbijač za pijandure....ene 5 na minute jih je butnl vame. Grrrrrrr Kva sm prpa. Ne da se mi. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Najti najt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Hehehe, kok je blo pa tole zdej zabavno Čvekala spet mal z unim loverjem iz Valencie ( neki pogosto se midva to pogovarjava zadnje čase), pa je kamero vklopil in sem se zdele pol ure zabavala, ko sem njegovo faco gledala OK, zdaj čist za 100% vem, da si ne bom webcama kupovala.. Sej je luštkano tkole drug folk gledat, sam.. Da bi si mogla pol make-up gor dajat, pa lase prat vsakič, ko bi se za comp usedla hehe, drugač pa tip očitno misli, da bom še tretjič na isto finto padla http://www.motosvet.com/tabla/style_emoticons/default/grrr.gif Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 čist razumem. jz tud nečem kamere... ampak mi je pa fajn druge gledat jz pa zmatrana zdele. grem kr pod kovtr. še zapiske mal preberem, da nam u petek s prazno glavo na izpitu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ka je pa tuki vse tiho? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 I like it when we go to extremes, I like it when you're dance in my dreams........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 a na to plešeš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 JA, TRENUTNO....ZDEJ BOM PA NA.... ..... ..... ..... aALIYAH - tRY AGAIN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 jA, JE TREBA MAL BOKE RAZMIGAT! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 včeri ponoč sm gledu na prvi tv ponovitev MISS HAWAIAN TROPIC in lahk sam rečem, da je to res eno butasto tekmovanje tko k vsa miss tekmovanja ali prireditve whateva... in res še bolj bedaste pičke prou glupe pa tista Alma iz bara zraven... hudo, nemorš verjet kašn ološ od pičk :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 http://www.shrani.si/pics/dollz9202334.gif Evo seal eno lepo zate. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 http://www.shrani.si/pics/dollz9202334.gif Evo seal eno lepo zate. ah brezveze, 3x jo fajn nabrišeš pol se jo pa naveličaš ampak, vseen hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kwa pa je s tabo? dej poglej svojo ikonco bo koj bol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ah brezveze, 3x jo fajn nabrišeš pol se jo pa naveličaš ampak, vseen hvala http://www.shrani.si/pics/2005_evi202405.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.