svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ej folk.. mal pomoči rabim.. esej... Dopusti, da te svet spremeni, in boš lahko spremenil svet Kaj za vraga naj pišem??? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ej folk.. mal pomoči rabim.. esej... Dopusti, da te svet spremeni, in boš lahko spremenil svet Kaj za vraga naj pišem??? ...plavaj s tokom... ne proti njemu... in kot tok spoznas, ga izkoristi......that is what world economy is all about... ce jih ne mores premagati, se jim pridruzi... insiderji so najbolj nevarni sovrazniki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...plavaj s tokom... ne proti njemu... in kot tok spoznas, ga izkoristi......that is what world economy is all about... olajšat mi stvar, olajšat, ne zakomplicirat, no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ..jst sem mislu, da je treba to iz filozofskega okvira prenest v okvir prakticnega.....za ker predmet pa mas to?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ..jst sem mislu, da je treba to iz filozofskega okvira prenest v okvir prakticnega.....za ker predmet pa mas to??španščina.. ma ne, kao fora iz filma.. Motoristov dnevnik.. in je tam bil ta podnaslov in zdaj kao, kaj nam tole pomeni.. men trenutno nič Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ..heh, saj to je pa cist na easy... opises kako se je Guevarra na poti seznazil s komunizmom(Ga je svet spremenil)... potem je pa on to idejo apliciral v svoje domace okolje(prenesel komunizem na Kubo in tako spremenil svet)... sam to je verjetn prevec simpl... prevec enostavno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Čimbolj simpl tem boljš, ker itak mam dost zajebancij z besedami in časi...Ja, kul, v bistvu lahk kr to.. Čeprav predvidevam, da so hotl kako 'osebno izkušnjo' al whatever... Thanx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Čimbolj simpl tem boljš, ker itak mam dost zajebancij z besedami in časi...Ja, kul, v bistvu lahk kr to.. Čeprav predvidevam, da so hotl kako 'osebno izkušnjo' al whatever... Thanx ..jah pa opisi zivljensko pot dzankija, ki po zdravljenju v Don Pierinovi skupnosti(svet spmeni njega)hoce pomagat drugim ozdravet(on spremenit svet) al pa kaj tazga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Samson, a sem že omenla kok si ti kul... si mi dal inspiracijo, sem sicer pol čist v druge vode zavila, ampak vmes je pa džanki Mal moralizirala Pa nisem in nisem mogla spravt iz sebe direkt v španščini, tko da sem rekla,d a grem najprej v SLO napisat, pa bom pač prevajala.. No, SLO je zdaj napisan, tole zdaj bo piece of cake (pa skor mi bo uspel vse 'danes' naredit, yessss) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pa nisem in nisem mogla spravt iz sebe direkt v španščini, tko da sem rekla,d a grem najprej v SLO napisat, pa bom pač prevajala.. No, SLO je zdaj napisan, tole zdaj bo piece of cake (pa skor mi bo uspel vse 'danes' naredit, yessss) Alianček, ti si taka faca - prevajat je u izi, al kwa ?!? Pismo rosno, zakaj se pa poj jest po ure in ure zajebavam, k prevajam različna sra..ja? In ko nardim prevod, sm ponavad izžeta k cuna in čist crknena... Hm, hm... Kako že gre tisto: blagor nevednim ??? Sej tole je blo bl kot ne, mal za šalo... Fajn nared tale tvoj esejček, aliana Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 sej vem, sej ni tko easy, sam vseen.. zdaj vsaj vem kaj hočem napisat, prej sem mela pa črno luknjo v glavi..Pa itak iz slo v špa še nikol nisem resno prevajala.. Sam dobr, sem že spotoma razmišljala kako bi se to v špa reklo, tko da je slovenska verzija precej čudna No ja, vpraš me čez dve uri, ko bom še vedno tle visela, s par stavki prevedenimi in zaletavajoč se v steno... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 sej vem, sej ni tko easy, sam vseen.. zdaj vsaj vem kaj hočem napisat, prej sem mela pa črno luknjo v glavi..Pa itak iz slo v špa še nikol nisem resno prevajala.. Sam dobr, sem že spotoma razmišljala kako bi se to v špa reklo, tko da je slovenska verzija precej čudna No ja, vpraš me čez dve uri, ko bom še vedno tle visela, s par stavki prevedenimi in zaletavajoč se v steno... No, pol pa že... Čeprov zaletavanje v steno včas, ob prevajanju kšne literarne cvetke polpismenega človeka, k misl da vse zna in ve, sploh ni slaba ideja Ampak jest sm prepričana, da bo teb šlo veli lažje od prstov in rok Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ja prov res se nč več kle ne dogaja xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pa pr men so vsi neki na dopustih še zmer al pa se majo za učit al pa ne vem kaj... grrrrrrr..... men pa dougčas. no sam po dolgem cajtu sem spet mal na compu pa da ni lih za šolo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 je bil včeraj lunin maraton, pa imamo dans mal pavze , ne morem bit vsak dan najbolj aktiven ,sem bil pa danes zunaj, spidvej me je ven zvabil, dokler ni blo konc zaradi nevihte , pa en poštenlauf bi udaril, sam brez plavanja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 daš plavutke gor pa greš laufat. garantirano da se dobr razmigaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 daš plavutke gor pa greš laufat. garantirano da se dobr razmigaš not bad idea, to pa še nisem probal , sam po moje bi se ful lomu, bi pa verjetn mel kakšne navijače al navijačice Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 dam še jz moje gor pa se na pol poti srečava hahaha poznam warcraft, zakaj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ne nimam. pr enmu izmed bratov smo to včas ful igral. men je bla ful lušna igrca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 aaa ti misliš online varjanto. no to jz nism nkol. kšn brat pa po moje še zdej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 4 pa nben ne živi z mano Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pa 3 bratrance edina bejboslava res se mam fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 uf js nimam ne brata ne sestre ne bratranca ne sestricne ti se mas res fajn Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nbenga nimaš pa sej jz sem tut k edinka razvajenka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.