Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:sori: ej folk.. mal pomoči rabim.. esej...

Dopusti, da te svet spremeni, in boš lahko spremenil svet

Kaj za vraga naj pišem??? :inocent: :o|o: xrolleyesx :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

:sori: ej folk.. mal pomoči rabim.. esej...

Dopusti, da te svet spremeni, in boš lahko spremenil svet

Kaj za vraga naj pišem??? :inocent: :o|o: xrolleyesx :vragec:

...plavaj s tokom... ne proti njemu... in kot tok spoznas, ga izkoristi...

...that is what world economy is all about... x8Dx

ce jih ne mores premagati, se jim pridruzi... insiderji so najbolj nevarni sovrazniki...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...plavaj s tokom... ne proti njemu... in kot tok spoznas, ga izkoristi...

...that is what world economy is all about... x8Dx

:eek: olajšat mi stvar, olajšat, ne zakomplicirat, no... :sori:

x:Ix x;)x

loesje

Spet nazaj -

..jst sem mislu, da je treba to iz filozofskega okvira prenest v okvir prakticnega...

..za ker predmet pa mas to??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jst sem mislu, da je treba to iz filozofskega okvira prenest v okvir prakticnega...

..za ker predmet pa mas to??

španščina.. ma ne, kao fora iz filma.. Motoristov dnevnik.. in je tam bil ta podnaslov in zdaj kao, kaj nam tole pomeni.. men trenutno nič xrolleyesx

loesje

Spet nazaj -

..heh, saj to je pa cist na easy... opises kako se je Guevarra na poti seznazil s komunizmom(Ga je svet spremenil)... potem je pa on to idejo apliciral v svoje domace okolje(prenesel komunizem na Kubo in tako spremenil svet)... sam to je verjetn prevec simpl... prevec enostavno... :o|o:

Frank Zappa

Čimbolj simpl tem boljš, ker itak mam dost zajebancij z besedami in časi...

Ja, kul, v bistvu lahk kr to.. Čeprav predvidevam, da so hotl kako 'osebno izkušnjo' al whatever... Thanx :palec:

loesje

Spet nazaj -

Čimbolj simpl tem boljš, ker itak mam dost zajebancij z besedami in časi...

Ja, kul, v bistvu lahk kr to.. Čeprav predvidevam, da so hotl kako 'osebno izkušnjo' al whatever... Thanx :palec:

..jah pa opisi zivljensko pot dzankija, ki po zdravljenju v Don Pierinovi skupnosti(svet spmeni njega)hoce pomagat drugim ozdravet(on spremenit svet) al pa kaj tazga... x;)x

Frank Zappa

x:Ix Samson, a sem že omenla kok si ti kul... si mi dal inspiracijo, sem sicer pol čist v druge vode zavila, ampak vmes je pa džanki x:Dx

Mal moralizirala xrolleyesx

Pa nisem in nisem mogla spravt iz sebe direkt v španščini, tko da sem rekla,d a grem najprej v SLO napisat, pa bom pač prevajala.. No, SLO je zdaj napisan, tole zdaj bo piece of cake :palec:

(pa skor mi bo uspel vse 'danes' naredit, yessss)

loesje

Spet nazaj -

Pa nisem in nisem mogla spravt iz sebe direkt v španščini, tko da sem rekla,d a grem najprej v SLO napisat, pa bom pač prevajala.. No, SLO je zdaj napisan, tole zdaj bo piece of cake :palec:

(pa skor mi bo uspel vse 'danes' naredit, yessss)

Alianček, ti si taka faca - prevajat je u izi, al kwa :wOOt: ?!? Pismo rosno, zakaj se pa poj jest po ure in ure zajebavam, k prevajam različna sra..ja? :?: In ko nardim prevod, sm ponavad izžeta k cuna in čist crknena... Hm, hm... :o|o: xscratchx Kako že gre tisto: blagor nevednim ???

Sej tole je blo bl kot ne, mal za šalo... Fajn nared tale tvoj esejček, aliana :palec: xsrcx

živi in pusti živeti

sej vem, sej ni tko easy, sam vseen.. zdaj vsaj vem kaj hočem napisat, prej sem mela pa črno luknjo v glavi..

Pa itak iz slo v špa še nikol nisem resno prevajala.. Sam dobr, sem že spotoma razmišljala kako bi se to v špa reklo, tko da je slovenska verzija precej čudna x:o)x

No ja, vpraš me čez dve uri, ko bom še vedno tle visela, s par stavki prevedenimi in zaletavajoč se v steno... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

sej vem, sej ni tko easy, sam vseen.. zdaj vsaj vem kaj hočem napisat, prej sem mela pa črno luknjo v glavi..

Pa itak iz slo v špa še nikol nisem resno prevajala.. Sam dobr, sem že spotoma razmišljala kako bi se to v špa reklo, tko da je slovenska verzija precej čudna x:o)x

No ja, vpraš me čez dve uri, ko bom še vedno tle visela, s par stavki prevedenimi in zaletavajoč se v steno... x:o)x

No, pol pa že... x;)x Čeprov zaletavanje v steno včas, ob prevajanju kšne literarne cvetke polpismenega človeka, k misl da vse zna in ve, sploh ni slaba ideja x;)x x:Dx x:Dx x:Dx Ampak jest sm prepričana, da bo teb šlo veli lažje od prstov in rok x;)x x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

• 8 months later...
pa pr men so vsi neki na dopustih še zmer al pa se majo za učit al pa ne vem kaj... grrrrrrr..... men pa dougčas. no sam po dolgem cajtu sem spet mal na compu pa da ni lih za šolo x:Dx x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

je bil včeraj lunin maraton, pa imamo dans mal pavze x:Dx, ne morem bit vsak dan najbolj aktiven :wOOt:,

sem bil pa danes zunaj, spidvej me je ven zvabil, dokler ni blo konc zaradi nevihte xcivx, pa en pošten

lauf bi udaril, sam brez plavanja x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

daš plavutke gor pa greš laufat. garantirano da se dobr razmigaš x;)x x:Dx

xsmx not bad idea, to pa še nisem probal :wOOt:, sam po moje bi se ful lomu,

bi pa verjetn mel kakšne navijače x:Dx al navijačice :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

uf js nimam ne brata ne sestre ne bratranca ne sestricne

ti se mas res fajn x:)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...