Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx zdejle bi pa res rabila x;)x

najbol še maska pa šnorkel x:Dx ok mislm da se je mal umiril. sam grmel je pa zdele :O:

jz mam pa 4 bratrance :P

pa celo brdo sestričn :eek: , ne sej ne 7 pa res :P

jz nbene bejbe. 4 brate + 3 bratrance = 7 palčkov + snegulčica :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

ste vsaj mešani. sam men prov paše da sem edina "punčka" xangx xrosex

x:Dx malo mešano na žaru :inocent:, verjamem sedem tipčkov pa ena veličastna x^x,

kakor je izjavla enkrat ena sošolka na faksu, ko je bla glih taka kombinacija x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

jz zadnje čase raj knjige berem. še tvja se mi ne da gledat - spljoh.... raj bi kej druzga počela... pa sama ne morm, tko da pol pridejo dobre knjige v poštev. pa še fino dobr spim pol - pa hiter tut zaspim x:Dx x:Dx

eh sej je ql igrce špilat... usaj beda ti ni :P

:OO!: pa ne petnajst ur na dan, al pa dans sem sam mal špilal, pa je blo enih šest ur xrolleyesx,

pol sem mogu pa skor urnik delat, računalnik pa moj :vragec:, ja eni izkoriščajo, k drugi delamo x:o)x

jz zadnje čase raj knjige berem. še tvja se mi ne da gledat - spljoh.... raj bi kej druzga počela... pa sama ne morm, tko da pol pridejo dobre knjige v poštev. pa še fino dobr spim pol - pa hiter tut zaspim x:Dx x:Dx

:palec: fajn, jst pa čakam, da pridejo kej na vrsto, pa mal prste razmigavam x:Dx, kej druzga :inocent:, kako že pravi Sstane, vse

je v soli, ampak sam s soljo pa tut ne moreš to počet x:Dx x;)x

:O: s soljo pa res lih VSE ne morš počet xg:Dx pr kšni drugi stvari je bl fajn kej druzga uporabt :8):

doooooons grem pa zgodi spaaaat. zgodi zgodi zgodi. to mam najraj v nedeljo če sem že sama. me nben pokonc ne drži :wOOt: :cry: hahahaha

vsak svoj računalnik xokx to mava midve z mami urejen. vsaka svojga v svoji sobi.... pol se pa ne vidva xcivx xg:Dx no včas se srečava k morva obe na wc

xsmx oooooo živjo, a ti si doma :inocent:, sej to je blo, zdej ne bo več x^x

:O: s soljo pa res lih VSE ne morš počet xg:Dx pr kšni drugi stvari je bl fajn kej druzga uporabt :8):

doooooons grem pa zgodi spaaaat. zgodi zgodi zgodi. to mam najraj v nedeljo če sem že sama. me nben pokonc ne drži :wOOt: :cry: hahahaha

:inocent: pa ne že zdej x:o)x

hmau zdej ja... x:)x še lojzko vzamem v roke, da par strani preberem in se počutim kot najbolša in da je ceu svet lep... pol je tut še zjutri lep k se zbudim xwizardx

:inocent: ja pol si pa lohk prva v službi x:px, če res greš x:Xx za lahko noč, pa kej lepga sanjaj :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...