pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Glih pršla domov. Še zmeri sem čist prbita. ...zdej mi že tipa rihtajo... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Srečna ti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ja a ne...za to je poskrbel refošk Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 odlično.evo jz pa pokonc. želodec me še zmer ful matra. ampak upam, da me jutri ne bo več k morm v službo. aja še vedno sem ful pridna in ne kadim... danes je 9 dan... in nimam več problemov.. mičken mam bl rahle živčke, ampak to se počasi štima z kamnčki n meditacijo... včerej sem dubila takoo darilo od stare mame... me je skor kap. se ji morm it dons zahvalit. noro!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Čestitke aiwa za kajenje. Jaz sem glih vstala, pa se že skregala. Mi gre na živce, če me kr vsak neki komandira, k ma 5 minut časa... :xx!: :xx!: Drugač je pa lepo, ker zunaj sneži... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Aiwa frajerka Včeraj sem srečala frenda, ki sta mi kot glavno novico povedala, da sta oba prenehala kaditi s pomočjo hipnoze. Že 1 mesec....nimata nobenih težav. Pomlad, kje sneži? Jaz sem zdaj pogledala čez okno in dežuje (ljubljana) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa frajerka Včeraj sem srečala frenda, ki sta mi kot glavno novico povedala, da sta oba prenehala kaditi s pomočjo hipnoze. Že 1 mesec....nimata nobenih težav.Pomlad, kje sneži? Jaz sem zdaj pogledala čez okno in dežuje (ljubljana) Dober dan Cosmica Jaz tudi nehala kadit s pomočjo hipnoze pred letom in enim mesecem. Danes pa je točno 1 leto od kar je nehal tudi Medo Nič se nisva zredila, ne živcarila Evo številka od tipa iz Poreča (gospod je drugače iluzionist)g. Rauš: +385 91 531 71 60 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 E baš taj Ruby! Thx A če pripeljem koga pod prisilo deluje? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa frajerka Včeraj sem srečala frenda, ki sta mi kot glavno novico povedala, da sta oba prenehala kaditi s pomočjo hipnoze. Že 1 mesec....nimata nobenih težav.Pomlad, kje sneži? Jaz sem zdaj pogledala čez okno in dežuje (ljubljana)V Kransk Gor... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 a je že za smučat? al sam plundra? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>E baš taj Ruby! Thx A če pripeljem koga pod prisilo deluje? Mora! Kajti 24 ur po tem ko sem nehala,sem pristala v najbolj zoprni kategoriji bivših kadilcev : toleranca O Pa sem telefonirala za termin tudi za Medveda .Nekaj so mi pravili, da neaspektirano Sonce malce naredi diktatorski značaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 ooo hvala vsem za spodbudo. je ful lepo če te kdo pohvali. pomlad cosma ruby hipnoze ne rabim. sem se dost odločila. sploh k sem bla v petek zunej in pila in nisem kadila... mislim, da mi bo ratalo. sem pa pokvarjen pir pila... groza. še zdej me želodec boli in vsake 10 min laufam na wc. pa spim. že dva dni skoz samo spim... upam da bo jutri ok, ker moram nujno v službo.lep večerček vsem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Aiwa, za take primere se splača imeti doma tavžentrožo, da si skuhaš čaj. Okus je res grozen, grenko kot hudič, ampak pomaga pa 100%Pa čestitke za abstinenco Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2004 Avtor Prijavi Deli 26. december 2004 tako je, Aiwa, v maxi lekarni dobis ta caj (no najbrz se v kateri, jaz ga tam kupujem). Pa kar tule izkoristim, ker je v dnevniku iz kontexta pa ravno po enih slabih novicah - Aiwa, cestitke tako za izpit (sem videla in celo hotla komentirat, pa sem morala v dveh delih pa tak, pa mi je potem 'uslo') kot tudi za voljo (nekajenje). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 tenx dons je že mal bolš. vsaj kaže da bo bolš. tko da mam da sem jutr zdrava. ful se mi ne da bit v službi... sej doma pa itaq ne bi mela kej počet. sploh zdej k ni nobenga doma. včerej sta šla mojedva v piran, sem jima apartma zrihtala. da bosta mal uživala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Muca moja, kak si? Tam neki vidm da si bla bolančkana! To je pa tko, če piješ brez mene! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 mucek... iiiii ... kok sem vesela da te vidm... ful pogrešam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Uuuu,js tud tebe! Sm že kr zmatran od tega gledanja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 važn da uživaš... se boš fajn nagledu... sej to ljubljano tko že poznaš, pa se boš pol mal spočil... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Se bom mogu kr orng, sm že čist pa sej ni čudn, če pa preveč žuram! Ampak nate pa vsak dan mislm,mucica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 jz tud nate... mucek.... komi čakam da prideš nazaj... pa sej četrtek bo en dva tri.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Ja to pa zihr! Muca, zdej me pa že mal dol podijo, si tale lep top podajamo kt kako flašo! če mi bo do četrtka ratal še kej uletet, drgač pa neki lupčkov, da boš laži zdržala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2004 Avtor Prijavi Deli 27. december 2004 Pa še mal novih fotk sm nabutu u temo o potovanjih! V četrtek bom pa že u Lublan!Oj, da se tam ne zabluzi prevec - a nisi se v LJ? Sem mislila, da si ze nazaj, OK, potem pa uzivaj se te dni maximalno!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 aiwa....čestitke za izpit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 amis... hvala. se mi zdi da bo danes luškan dan... sam čakam, da se fajn začne. je še tema pa ni nobenga nikjer. kukuc.... se bojo zbudil....??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.