Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

iiiiii ziher se boš mela ful dobr. je tok folka, da bo k en mali absolventek!!! uuuu!!! žur!!! še zame mal nazdrav pa kšnga spij! k men kaže da ne bom nč mogla.... eh... pa kaj čmo.... :icon1_blush:
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no dej.... sej lahk je tud pirček, sam pazi da ni pokvarjen... drugač pa karkol močnega... :palec:

k men res zgleda ne bo znesl. spet sem čist boga. sem šla na malco v službi in zdej me spet obrača. toookkk mi je slabo. upam, da me bo minilo... šit... fak.... to mi ni več zabavno. sam k sem tok slaba da se mi ne da do dohtarce... ma še do lekarne se mi ne da... eh... kje je moja postlca.

Aiwa, tole pa ni pir, pac pa blazja trebusna viroza, pir pa je morda dejansko spodbudil, pospesil...

Pazi kaj jes, raje manj kot vec.

Ce nimas tavzentroze, pij kamilce.

Jaz grem zdaj v knjiznico pa po par opravkih, pa ce zelis, pridem do tebe in ti prinesem mal tavzentroze? me pocakas pac nekje, a saj to je v Siski najbrz?

Ce si na broju, prec odgovori, ker bom sla kmalu ven.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe, si se mal potuhnila, ko cvikas grenkotne tavzentke? :vragec: x:Dx

No zdaj bom sla kmal ven, sam se mobi se mi do konca napolni.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glih hotla dodat po coccinellinem komentarju, pajade, to ze, sam ne strelci.. :P

Pa vidim Nat - moja sestra, dbest frendica (pa ful v sco, ampak strelec z devico, ni sans, to ste pa vse tri, tri je pa ze kar nekaj v ozji sceni, da lohk postavimo mal tkole, tezico... ). :D

Picasso

aja saj res!!! Ti si pa glih tud strelec! :P

ja, riba, pa tud sportnica nekak... pac, se pomatras, da je rezultat. ;) :palec:

ne pa te liksirenge.. ;) :P

Picasso

Meni je pa brinovec ogaben! :xx!: Če ga popijem, grem takoj jelene klicat! :sick:

Zato ga raje ne! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Iz žajblja kot zelišča(ne v alkoholu)pa si rada skuham čaj, ko sem prehlajena. Zelo pomaga pri kašlju. Žajbelj,med in mleko-kilerska kombinacija, ki te v trenutku pozdravi! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}> Žajbelj,med in mleko-kilerska kombinacija, ki te v trenutku pozdravi! x:Dx

Tole res ni zanič! x:px (sicer moj brat recimo tega ne spravi dol, pa vseeno)

Tavžentroža pa se bo meni pokvarla, rok trajanja dec. 2004, pila pa sem jo samo enkrat. Vsakič naslednjič ni blo tko hudo. x:Dx No sej, hvala bogu v bistvu, da je nisem rabla. x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ne vem ali je (Cvek)-kaj podobnega? Mi je dal oči enkrat za popit, ko sem si pokvarila želodec,čez pet minut je bilo že zunaj! :xx!: x:Dx

HONORE DE BALZAC

To najbolj pojasni, če nam nekaj ne paše! x:Dx :palec:

HONORE DE BALZAC

eh sele ydej vidm kaj vse sem zamudila. tavžntrožco... škoda. veš marsa sem lih takrat enkrat pobegnila iz službe in šla do dohtarce. k itak ni vedla nč povedat, me je poslala jutri na test. zih je kej druzga tole... k ne more tok časa trajat in se nč izbolšat. bolš je sam če ne jem k pol nč vn ne more. sem si šla vseen ogle nabavt pa čist nč ne pomaga. brezveze. jah verjetno grem jutri pol kri dat... kaj pa čm. zanimivi prazniki letos res.... no ja. sem vsaj še zmeri xsrcx :flower:

marsa sej si nekje razlagala kje dubim tavžentko, v eni lekarni, bom jz kr v naši vprašala... pa po moje ne more bit ful slabšga okusa k želodčna kislina... tko da lahk probamo. x;)x x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...