devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Aha, si jih ful napil... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 So se kr same! So misnle da jz mn prenesm kt one, pa so se motle! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 vidim da si se meu fajn. lubček moj. sem te kr pogrešala. no jz sem že skor zdrava. dons sem preživela en tak fajn dan pred tvjem... sem za letos nagledala tvja...zdej bom ša začela darila pakirat. sem tok stvari nakupla... drugič si morm en konkretn seznam narest. ne pa da grem in vse pokupim kar mi je všeč. si morm zapomnt za naslednič. no grem zdej pakirat... še eno fajn muzko si naštimam pa je... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Hehehe, muca, kok s ti pridkana! To je pa hvala bogu že za mano,sm že vse odtovoru naokol. Sm mogu met letos vse že pred 20-im prpravlen, kr sm pol odpotvou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 blagor teb... men se tok ne da zdej razmišljat kaj komu dat... bom kr kupčke nardila pa bom vidla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Revčica,a ti pridm pomagat? Sam pol bova pa bl mal zavijala ,.....mislm,bova, sam ne darila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 se ne bi rajš odvijala?pa lih mi ful dogaja sem najdla oblekco k sem si jo na kreti kupla pa zdej v njej okol skačem... sem res k eno darilo... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ej beybika, kaj mi to delaš sam pol boš brez daril jutr! Pa k te bom enkrat odviu, ni več možnost zavijanja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 jih bojo pa kšn dan kasnej dobil... važn da jz mojga dobim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ni blema in to lohk,večkrat, ne sam enkrat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 dobro jutro... sploh eno sladko tebi mucek... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 ....se še nisem čist zbudila.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 dobro jutro... Amis nežno prebujanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 če se po dnevu leto pozna...hm....raje bi bila bolj budna... kaj pa ti že počneš pokonci? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Sploh še ni šla spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 o sem sem spala, ko malo dete...če se po današnjem dnevu leto pozna, hm, a lahko priredim in rečem, naj bo takšno kot včerajšnji dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Če je bil lep, lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 en prekrasen juterček tud od mene!!! prov lepo sem se naspala. odkar ne kadim pol tud mačka ni. fantastično!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Tud teb mucica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 ok, sm pr seb, pa berem stare poste, takrat ko mene se ni blo <gor na forumu>. Sej po moje smo\ste ze rekli kako na to, ampak neverjetno velik folka ima skorpijoncka v luni al pa v asc, al pa kr oboje . Zanimiv. Ful bi sla na pijaco z enmu, pa nimam s kom, ko pa vsi komirajo doma A je blo treba tolk pit! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Kadar mam macka, se mi hrana fuul hitr prebavlja. A je to zarad povecane kisline? Ne vem, ampak skoz sm lacna, pa zbircna. Se mi zlusta pice, bi sla na pico, pojedla dva grizljaja, dala stran, vzela sladoled, dve zlicki, stran... Same sebe ne morm prenasat. Gledam mal po internetu aspekte mojih planetov pa to, pa sm ugotovila, da sm ful travma za moje domace. A je kje kdo, ki bi me mel rad? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 jz te mam rada! pa če bi prej vidla bi šla jz na pijačko s tabo... pa bi lohk probla vse, čajček, kakavček, sokec... razllične okuse... jz sm tud taka k mam mačke... sam ne tok zbirčna, pojedla bi pa vseeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kje kdo, ki bi me mel rad? Kaj ga pa srackas, devica! Vsa ljubezen je ze v nas, drugi so ta odziv v bistvu... res je... Ni nakljucje, da je LNF (kot tudi jaz) Riba/Sco (in zdaj novi sco/riba) - ti znaki prevladujejo tule... res milijardkrat ugotovljeno ze...pa strelec, vodnar, rak, tudi levov je dost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 hm... se mi zdi da smo res sami sco/ribe tle... hi hi hiprov luštno. marsa ja sem opazla da maš celo novo podobo. za novo leto. super. sploh ne vem kaj nej počnem. dolgčas mi je. tkole sama doma... pa nč pametnega po tvju. pa niti na čik ne morš... dolgčas. grem vseen neki pogruntat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz te mam rada! Ja, mi je ful fajn po kakmu zuru se dobit s frendi, ko smo zdelani. Drugic, ko bom v lj te poklicem <{POST_SNAPBACK}>Kaj ga pa srackas, devica! Vsa ljubezen je ze v nas, drugi so ta odziv v bistvu... Ej, ne vem kaj mi je, macek dela, zgleda. Prvo polovico dneva se presekiram zarad bedarij, ki sem jih prejsnji vecer nardila, rekla, ko sm bla naajhana, drugo polovico dneva pa dozivljam cele traume, pol pa rabm se ful nasmejat al pa jokat ful, da gre to vn, ce ne me kr neki tisci. Pol ko dam pa to skoz pa zaspim ko mala beba. Zdej sm fazo ze dala skoz, zdej pa se sam Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.