aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 taka pa ni za vse.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Sej sam zame(sej ne bo nuben vedu, da so tvoje) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 aja pol pa v redu.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Lohk dam pa v svoj podpis Aiwin dekolte,če čš Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 bo še kdo mislu da je res.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 A ni? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 že dolg se nisem tok nasmejala. nč zdej grem pa sančkat. lepo pazi na "moj" dekolte Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Veš da bom, ga bom kr sabo spat odnesu! Dobr spi muca,pa lepe sanje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 mucek no... dej me spodi spat. kr ne morm se odlimat od računalnika sem se lih zdej v teh dneh navadla bit pokonc. zdej pa ne morm spat. uh... zjutri ma kaki zjutri sred noči morm vstat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Jz mam tud jutr zjutri šiht, bo kr mal težka po več kot dveh tednih u službo jet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 sej nama bo ratal. dolgčas zih nav... k če ne druzga se na lunci ujameva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Ohja, pa še ambulanto mam jutr,bo zihr gužva, k me dolg ni blo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 včeri sploh nisem mogla zaspat. čist sem se odvadla. ob enajstih sem se še kr neki sprehajala sem pa tja, pa se po postli premetavala. dons me bo zih ob osmih zmankal. po moje da k pridem po šoli dam... bo samo še lahko noč.mucek pridno deli dones. jz mam ful gužvo že zdele. mam da dons vse popedenam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Full prekratka noč je bila. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 noč je bla dost dolga... sam mi nismo spal celo noč. srednoči vstajam. dan se začne šele po osmi delat. jz pa vstanem 4.30!!! eh... ma sej bo hmal spet pomlad pa daljši dnevi. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 noč je bla dost dolga... sam mi nismo spal celo noč. srednoči vstajam. dan se začne šele po osmi delat. jz pa vstanem 4.30!!! eh... ma sej bo hmal spet pomlad pa daljši dnevi. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Dobr jutrčk mucica! Jz tud že kr neki oddelu! Matr je to težk po tok dolgi pavzi! Morm nazaj svoj ritm dobit,ah bo že! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 sej se hitr ujame ritem pr men ful laufa. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 K si tok pridkana beybika! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 najpridnejša Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Hehehehehehe kt anglčk Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 aja to mam to na hrbtu!!! krila! sem se že sprašvala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ti kr mene vpraš, ti bom prec povedu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 mucek moj!ful mi je dobr k sem ful zaposlena, pa vmes vseeno najdem cajt... da te tle mal zagledam! pa polubčkam... si ne morm pomagat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Še dobr zame! Sej si obadva ne morva pomagat! To je nagon! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.