aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 dva trapčka! joj ful enih pogodb sem dubla. :xx!: nč se jih morm kr prec lotit. mucek moj... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Muca moja ti pogodbe jz pa pacjentke! Pejva mal delat! Cmokaaaa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 kok sva pridna... samo delava.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Evo mal pauze! Nasledno mam šele ob dvanajstih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 jz pa letim po stavbi s pošto.... čist sem naspidirana paše mal pauze ne? sej jz si jo bom tudhmal prvoščla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 med pavzo bi se lohk mal skupi rekreirala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 zmenjeno. kaj najprej razgibava? k žnabli mi bojo že tko odpadli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Eni,hehehehehe,bova pa ta druge razgibala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 misti!!! hvala. tudi tebi veliko vsega v 2005!sem zdrava ja. pa požrešna sem ratala. se morm mal pazt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 bejbe, haj...srečnega pa zdravga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 amis!!! tebi VSE naj naj na celmu svetu! men si neznansko the best... pa sej to že veš! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 tebi tudi dvojčica (aiwa) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 hvala enako Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 dan bo uspešen, če se mi rata popoldne v rit brcnt pa kej narest.do zdej je šlo super... sam nekak čutim, da se me bo strašanska lenoba lotila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Aiwica, nč lenobe past, prid do mene, jo bova skup! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ja sej sem lih u dnevniku vidla da maš podobne plane k jz... pol lohk to tud skupi počneva... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Pol se vidva,kaj! Cmoooook muca! grem zdej predajo nardit! Bay! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 evo eni lenobo zganjamo... grem mal kataloge prelistat... spet bi zapravljala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Eni pa delamo ali se vsaj delamo, da delamo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 Ej!"!!! Schtraufenpacht!!!! kdo pa je to na fotki, Contesa!!! ??? IkonA? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 ikonca je ubitačno dobra.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 hot hot Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Vznemirljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.