Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

En frend ma rojstn dan! xcheersx Sicr ma sonce u strelcu, sam drgač pa tok škrpjona u karti, da je bl škrpjon kt strelc! x:Dx x;)x Sej smo sami taki kalibri skup :palec: x:Dx Trije smo škrpjoni,ta je strelc(sam bl škrpjon),dva vodnarja,pa en bik! x:Dx Smo taka kiler kombinacija da je joj! x:Dx xg:Dx xsuperx

Pa ti? Boš km šla? x:Xx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

pr men je zelo podobno... že v familiji mam škorpjone, najbloša prjatlca, pa še ena... ma ful nas je...

itaq da grem ven... sploh zdej k bo luna v strelcu pa me razganja in ga je treba it mal densat... yeah... šejk it šejk it xg:Dx xg:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Saj to je skoraj za Dnevnik, aira! :) ;) Izpiti in podobno, to stejemo kot pomembnejse dnevne zadeve, morda vredne omembe v dnevniku... ampak jasno, ce si pa namenoma semle, morda ker si zastavila bolj cvekasko, pa kul, itak. :palec:

Skratka, nic se ne tresi in ne bit zivcna, saj ti bo slo dobro - zdaj je cas pred, pa te to zivcno dela, cim bos padla not, bo laufalo. xcrossfingx

x:Ix :palec:

rešila sem ga 100% prav kje je kak dovolj rezeč se smeško xg:Dx

hi hi hi tko nekak ja...

no sej za enkrat je še v škorpjonu... sam v strelcu je pa zlo tko družabno usmerjena... :palec: na free x:Xx x:Xx x:Xx

mucek fajn se mej.... mogoče se kje srečava... pa sploh ne bova vedla.. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Oh... x:Ix ...oh... xredx xinnox xloveyx ljubezen na prvi klik... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ojla mystique, pa prav res...sem se spomnila nate, le da se časovno nekako nisva uskladili...he he...retrosaturn...kaj počneš lepega?

jaz sem strašno vesela, da je danes petek x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mystique, tud učenje bo šlo u redu. včasih mal zašteka, pa saj veš, da gre pol zmer naprej

čin za jutri xcheersx x;)x

zdej grem pa za pol ure zabušavat (če se bom še spomnila kako to zgleda x^x )...pol pa s sodelavci na žur. upam, da se bomo vsaj pošteno nasmejali

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Zgleda, da se je tema kar fino prijela! x:Dx Marsa! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Mislim haloo, kaksen mail odstekan sem zdajle dobila, vsebina pac nekaj:

I can't figure out why I can't find stuff like this on my own.    Its a good gift idea.  http://www.holidayjingle.com/info.html

You can download movies, console games and stuff.  I grabbed 2 CD's worth of music & 8 games.

You have to see these guys' collection - it's wild.

They walk you through the entire process of burning your choices to CD.

I know this, the movie section has movies in it that are still in theates - I dont know about you but thats seriously impressive.

I'll talk to you soon.

Lillian

a naslovniki pa so bili:

mail@lunin.net, rayford@lunin.net, murriel@lunin.net, bompane@lunin.net in makaveli39@lunin.net.

:eek: x:o)x x:Dx (namrec razen mail... nobeden od nastetih jasno ne obstaja). :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...