aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 o misti helou si se mi pridružla.... kewl... ej sem kr fajn... klele v službi vse laufa.... popldne mam šolo... pa sem takoooo lenapa še učit bi se mogla... kje nej najdem cajt??? eh bo že... bom probala vse narest Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 haj mysti...in ostali.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ja, pa res... ...nekam me redkobesednost daje ...pol mam pa le tu in tam kakšen napad čvekanja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 to pa itak.... in kaj počneš lepega? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 a ti tudi???? jaz tud ugotavljam, da se mi spi...sam se mi ne sme! mam še en sestanek in bom fraj šele okrog osmih...ludnica... naj ti vsaj kdo fajn družbo dela in ti pove kakšen vic Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 amis... ti boš pregorela... a sploh maš cajt za kej druzga k službo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 evo nas je soncna tolk nadrla... pa refreshiram tole... sam mi je boljs v dnevniku iskat svoje komade pa videe pa taksno... to je tud dnevnik... ne iscem, s ene ukvarjam vsak dan s tem..je pa res pol ful balasta s tem zraven... :|| skratka, polsusam muzko na ful, po sugestiji selenini natocila borovnicke, pa ne vem, v kateri temi, niti si zdaj ne upam nikamor drugam to postnit. tako da selene - ce vidis to (hehe, spomnila, da imamo se primernejso temo):Na zdravje!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Hej misti kak si?Ej btw, kolko si ti sploh stara? Pa plis ne mi rečt:"tega se žensk ne sprašuje" x!x :xx!: :xx!: :xx!: Bee good Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 He heeh e DEVICA po devisko... spljoh pa, kaj bi mi brez vas..... --------Oj, folk! Zanima me, zakaj men ne izpiše, kere OS-e sm poslala. Recimo pošlem OS, mi napiše, da je blo uspešno poslano, pa grem pol na Sent items- tm pa seznam prazen... Aja, pa zanima me, kk gre hierarhija na forumu: vajenček, ne čist vajenček... Pa pr kerih cifrah postov se ti "naziv" spreminja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Poznam 1 rocni masazni aparatek s katerim si ceses lase in s tem masiras glavo.Zagotavljajo da uravnava, normalizira prtitisk! Hkrati zelo pomaga pri rasti las in lasiscu, proti sivim lasem, proti izpadanjem las, etc... ..mam trenutno doma enega. Prihaja iz kitajske.Cena: cca. 150 EUR --------A kdo ve, kaj je najboljš proti nizkemu pritisku? Pa ne rečt šport...ker rabm neki instant. Itak se pa ukvarjam s športom, tk da to zgleda da ne pomaga. PLIIIIS! :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Cena: cca. 150 EUR Ej, za tak denar dobis ze lasuljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe. tega se žensk ne sprašuje. Ne lej, saj če klikneš na mojo osebno stran, imaš moje rojstne podatke gor. Ničesar ne skrivam. 26 let imam. Uaua tak luštna si Jaz pa sem te resno vzel da si ko polizano cuce dull si sexy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 seveda je luštna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 se vid da maš okus Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 vsak ga ma... sam eni drgačnga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 okus maš podoben kot jaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 pol maš rad fižol? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 ja mam rad fižol aiwa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja mam rad fižol aiwa <{POST_SNAPBACK}>pol pa oba prdita. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 itaq de je! dons je matevžek za jest... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 koga je za jest? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ne vem koga si boš ti zbral Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jz mam eno dobro idejo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.