aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 uuu mesa velik. najprej ga bomo dobro napičili, pol pa dal obračat kt prasička ... hehehe mislim da bo dost za vse... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 kwa enga... gajbo prnesem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ja ja jz žvim not u koritu zrihtam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 pr' korit'. * not' u 'korit'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 čak mal a zdej smo at aiwas preimenoval? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 waljda da se kopam u piru Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 aham.... še boljš veš... pa tku fajn dišiš polej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 hm... sej lahk jz ke prlezem... kje si že ti? nekje ne lih bliz a ne? se bove midve kej zmenle definitvno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 wtf je korito? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne lih bliz. Ok, niti tako daleč ne. Blizu Postojne. Tam, kjer je mraz doma. uuuu ke pa itak dost hodim... kul se bove namenle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 oink oink mam femili na notranjskem sm na pu notranjka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ...ful dobri komentarji tlele... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 punce... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jaz tud...dobre volje...že cel da. pa celo u službi moram dlje ostat, a me niti to ne spravi v depro... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ...se pridružujem neljubiteljem snega in zime... sicer pa še enkrat čestitke za zadnji izpit....človeku kr odleže, a ne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 glej, da si ne boš komplicirala življenja s kakšno zaj* temo diplomske naloge...pol te noben več ne vpraša kaj si delal za diplomo, preverjeno heh, pomlad, ja ...pa vse kar zraven sodi...pol se nam pa spet ne bo dalo delat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pšla dam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ne ne boš no! lepo take it easy pa bo... pa misl na pivičko hehehe amis tnx.. za you know what Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 sej sej... hehe he tis taprava! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 itak... moja tud.... hehehehe... hahahaha.... never... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 he he he...ne si delat iluzij punce...to nikol ne mine....divja leta mislim... ...sicer pa, kdo je omenil rum ...aha, neptun je kriv Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 rum s čajem, pa je Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 nkol.... ne morš iz svoje kože...če trga trga zmeri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nkol.... ne morš iz svoje kože...če trga trga zmeri Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jp, aiwa...točno tko...gre za način kako smo narjeni...o misti, še ena ljubitelca ruma... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.