aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jz bi pa raj stock colo... sem dva dni nazaj dvojne hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 dizel je še boljš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 sej stock-cola je tudi super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Campari juice!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Campari juice!!!!!! ... Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Uuuuuuu al pa mandljev liker + jabolčni sok........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuuuuu al pa mandljev liker + jabolčni sok........ ..hm..zanimivo.. nism se probala.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>..hm..zanimivo.. nism se probala..Njami, njami.... Je ful sladko.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 mmmm..sladko... Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 kwa je bejbike a je vikend klele? bo treba it na kšn drinkec, pa mal zažurat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Joj kak bi jutri šel v diskača Sa ne morm Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 jutri definitivno... že tok enih ponudb, povsod na guest listi... vsi neki vabjo... bo treba it... kr mal narest sprehod od diskača do diskača ... hahaha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 a tebe kar vabijo tak? Mene so sam enkrat povabil, pa še to nek DJ tam je rekel naj pridem. Samo nisem mogu, ker so stari šli spat ob 3 pa se nisem mogel zmuznit Joj veš kak mi je žal, pa še kokice party je bil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ne se sekirat... še miljon priložnosti boš mel. sploh zdej k greš od doma študirat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 bacardi cola, z velik limone Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 pivičkooo hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 aja, sej bom itaq meu večer šolo tak da lahko spim potem Jah samo vseeno, misliš da mi nebojo dali policijske ure? Posebej če bom pri teti živel ? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri grem pa na metalski žur. You go girl xsuperx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 uuu jz bom pa dons en kup lunatkov vidla!!!! iii kok sem vesela!!! komi čakam. sem mela ful d best dan. res. sploh ne morm verjet. vse stvari so skočile na svoje mesto.bla na usposabljanju za sos telefon. in sem se ful stvari ugotovila... komi čakam jutri da nadaljujemo!!! zdej pa najprej en konkreten žur Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu jz bom pa dons en kup lunatkov vidla!!!! iii kok sem vesela!!! komi čakam. sem mela ful d best dan. res. sploh ne morm verjet. vse stvari so skočile na svoje mesto.bla na usposabljanju za sos telefon. in sem se ful stvari ugotovila... komi čakam jutri da nadaljujemo!!! zdej pa najprej en konkreten žur Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 sam še ti mi mankaš tko da se pazi! tud tebe dobim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Hehe... sej LJ je mejhna..... se zna zgodit Lepo se mejte! Jz mam danes "private party"! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 uuuu človk bi ti biu kr fouš uživaj. si zaslužiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 kwa sm še zmer pjana... hahaha kok je blo the best... pa muzka in to mi sploh ni blo... sam people pa komi čakam da ponovimo!!! misti... nč. jz sem se kr odločila, da boš ti v lj prišla... in bomo do konca zažural!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Hehe, kdo je rekel da je jlubljana majhna?Verjemite, jaz se v MB že zgubim na prvem vogaslu, kaj šele v ljubljani Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.