aiwa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 br jutr...uuu kwa sem dolg spala... za cel teden nazaj... noro... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na-a. Prvinskega moskega sm vidla v enim lokalu, ko so priredil striptiz za zenske kao za dan zena. Blo je :xx!: . Tip je bil totalno cheap...sej po svoje se mi je smilu...pa se dvignu se mu je vmes... Drgac je bil pa splosni program kr v redu... Srecala stare frende :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 dons pa še eni spijo al kwa? nč jz si grem glavo oprat... pa na kosilo... pa v avto in adijo pamet............. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na-a. Prvinskega moskega sm vidla v enim lokalu, ko so priredil striptiz za zenske kao za dan zena. Blo je :xx!: . Tip je bil totalno cheap...sej po svoje se mi je smilu...pa se dvignu se mu je vmes... Drgac je bil pa splosni program kr v redu... Srecala stare frende Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene, zdej vstala. Kako me glava boli, preklet maček. :xx!: jebesh machke....psa si nabau zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>(za druge prisostvujoče... tole je nadaljevanje iz dnevnika ) Zlomk... x:Dx ... meni bi iz moje postle čvekanje še nekak šlo, ker imam wireless tipkovnico in miš, tebi iz tvoje pa že mal težko ... tko da bo po moje najboljš, če kar za mizami ostaneva Sončna teb gre chvekanje kederkol....virles nima veze zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 oooo stau? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Kak ste kej folka? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 hehehe wubčka moja kwa sta vidva trapasta!!! hehehe.. jz bi tud mela wireless tipkovnco... miški sem že tko rep odrezala... da je zdej na baterije... mi jo ni treba skoz za rep vlečt xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 halooo ajde dejmo hitr en kofi da nauš tkole cel dan gledala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 no pa še kšno rujno kaplico, pa tud mularija nav več tok glasna.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Aiwa, da ti na primernem placu odgovorim. Lahko se bomo zmenli za kako pivičko, sam to aprila, k mam zdej busy z izpiti. Bi te tut jz rada kej vidla, se že dolg nismo vidl. Pa Sončka bi tut rada vidla, pa Tomazha, pa......uf..... vas je velik, ne morem naštevat.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 no pol se bomo pa kr vsi skup dobil... ni problema in april mi zelo sede. ker mam tud jz cel marc ena usposabljanja... tko da ni cajta.... se bomo namenil... sej cajt gre tko hiter... trije tedni bojo tud k bi mignil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 narbolš... da naredimo en ornk žur za moj rojstni dan... (ops točno sem planiral party for two) no pol bomo pa že bol zgodaj aprila hihi prvega aprila je ziher petek... se da fajn zrihtat al pa soboto Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 se prav nino da maš zlo mal cajta da žurer rataš... pa da si nabereš pivsko kondicijo... če ne bo zlo švoh žur za tvoj rd... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 gud lak!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ja ja vem kako je k prideš domov pa se ti nč več ne da... sam če se lotiš pa kr vidiš da se vse da Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zlomčiii valda da maš še v sanjah isti drek če pa pred spanjem samo to premlevaš... je treba na kej druzga mislt... pa bo tud v sanjah kej lepšga vragec in.....na kaj "lepshega" bi se dalo spljoh mislit??? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 heheheh ma ke si ti smotan če je lepo...potem uživaj... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 marsa pršla pogledat... če pridno čwekamo... ja še zmeri sem taglavna čweka... hahahah Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ..nekdo pa mora bit.... ...zraven tega bolš, da si ti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ja sam res da maš velik gobec ( v lepe smislu ). Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 to je definitivno bolj prijetno, kot če bi blo glih kontra, mar ne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.