Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Na-a. x:Dx  x:Dx

Prvinskega moskega sm vidla v enim lokalu, ko so priredil striptiz za zenske kao za dan zena. Blo je  :xx!: . Tip je bil totalno cheap...sej po svoje se mi je smilu...pa se dvignu se mu je vmes... :inocent: Drgac je bil pa splosni program kr v redu... Srecala stare frende x:)x

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Na-a. x:Dx  x:Dx

Prvinskega moskega sm vidla v enim lokalu, ko so priredil striptiz za zenske kao za dan zena. Blo je  :xx!: . Tip je bil totalno cheap...sej po svoje se mi je smilu...pa se dvignu se mu je vmes... :inocent: Drgac je bil pa splosni program kr v redu... Srecala stare frende x:)x

x:Dx x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>(za druge prisostvujoče... tole je nadaljevanje iz dnevnika x:o)x )

Zlomk... x:Dx x:Dx ... meni bi iz moje postle čvekanje še nekak šlo, ker imam wireless tipkovnico in miš, tebi iz tvoje pa že mal težko :vragec: ... tko da bo po moje najboljš, če kar za mizami ostaneva x;)x

Sončna

:vragec:

teb gre chvekanje kederkol....virles nima veze :vio: x;)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hehehe wubčka moja kwa sta vidva trapasta!!! hehehe.. jz bi tud mela wireless tipkovnco... miški sem že tko rep odrezala... da je zdej na baterije... mi jo ni treba skoz za rep vlečt xrosex xangx xpartyx
spet se mi je na bolš poslabšal

Aiwa, da ti na primernem placu odgovorim. x:)x

Lahko se bomo zmenli za kako pivičko, sam to aprila, k mam zdej busy z izpiti. Bi te tut jz rada kej vidla, se že dolg nismo vidl. xDDx :palec:

Pa Sončka bi tut rada vidla, pa Tomazha, pa......uf..... vas je velik, ne morem naštevat.... x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

no pol se bomo pa kr vsi skup dobil... ni problema x:Dx in april mi zelo sede. ker mam tud jz cel marc ena usposabljanja... tko da ni cajta.... se bomo namenil... sej cajt gre tko hiter... trije tedni bojo tud k bi mignil

narbolš... da naredimo en ornk žur za moj rojstni dan... (ops točno sem planiral party for two) no pol bomo pa že bol zgodaj aprila hihi prvega aprila je ziher petek... se da fajn zrihtat al pa soboto :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

se prav nino da maš zlo mal cajta da žurer rataš... pa da si nabereš pivsko kondicijo... če ne bo zlo švoh žur za tvoj rd... x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>zlomčiii valda da maš še v sanjah isti drek če pa pred spanjem samo to premlevaš... je treba na kej druzga mislt... pa bo tud v sanjah kej lepšga x:)x  x;)x

vragec

in.....na kaj "lepshega" bi se dalo spljoh mislit???

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...