aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 absolutley fabuolus Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ja misti sej maš ti tud gobec na kvadrat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 kak dan za mano... prov fajn... kak dan pred mano.... prov fajn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Vsem lunatkam in za dan žena! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hvala!! jz tud vsem!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 jaz enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 sm bla v špas teatru... gledala Agencija za ločitve... d bestič!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 mhm priporočam! d bestič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 V teatru :xx!: :xx!: :xx!: Mrzim gledališča, jaz bi zdej full rad šel gledat Krog 2 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 no no no mali potem pa še nisi bil v dobrem... al pa ne znaš cenit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Znam cenit, in še zmeri mislim da so :xx!: Pač nisem taki tip da bi hodil v teatre. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 no sej... tud če ne... maš dost drugih stvari k jih lahk počneš... sej jz tud ne bi hodila... če mi nebi plačal pa to. sam sem pol na koncu zmer zadovoljna da sem šla. čeprov sama se nikol ne bi spomnila da grem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 mogoče?Vlada da nebom, če bojo slučajno mel kako pametno po mojem okusu predstavo, ok grem, drgač pa no way in hell Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 bla bla bla... nč se mi ne da... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ...priprava na pomladansko utrujenost.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 aaaaaaaaaaaaaazdej mi je pa vse jasn... kwa je ta teden narobe... ta spomladanska zadeva ja! phaaa zdej k vem kaj je... jo samo še odstranim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaaaaaaaaaaaaazdej mi je pa vse jasn... kwa je ta teden narobe... ta spomladanska zadeva ja! phaaa zdej k vem kaj je... jo samo še odstranim se je zhe sama odstranla....snezhi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mah ... eh... peh... sej ne vem kwa nej rečem... sam sm res mal bl živahna hehhehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 lepo....sam snega je pa za moj okus že zdavnaj preveč...men je pa mal slabo...to bo verjetno od škripnjenih virusov...razen če lahko člou dobi alergijo na delovno mesto ...verjetno je pa samo lenoba Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 alergija na delovno mesto... dobr se sliš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 kenede? jz bi pa spala.... tko kšn teden.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 dej nehi bom foušarijo zganjala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 :!!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ti se tudi bolnega naredi, dej idi gola na mraz pa pojdi v bolnico in nah en z kako ptičjo gripo kihne vate, al pa še boljš naj ti lupčka da Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.