aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 br jutro. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> br jutro. če te zebe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 iii še mal pa bo jurja Ok danes ne grem dol dokler ne idem čez jurja,tak da vi lepo klepetajte pa se pogovarjajte z mano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mhmsm se en mau ja... komi čakam da grem nadaljevat... sam ne smem vse v enem kosu k pol bom čist polomljena... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 aja zbudkla si se Jz pa sem mislil da te zebe Pa še ti kaj drugega delaš kot spiš? Btw, kak si kaj, tega te ja nisem še nikdar vprašal. Pa misti kak si ti kej? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 emm ne ne spim skoz... vstanem ob 4.30 kar ti verjetno ne... in potem delam 8 ur... pa v šolo grem za sto let... skor nč ne spim... zdej ene 2 dni mal not prnašam... sem... zaspano... hehehe hwala k si prašu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jaja sej je kul ... sej smo ti že vsi fouš... hehehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Jah aiwi vstanem ob 6.30 pol pa čakam do 8.15 na class, pol se mi itaq zčne pekel Domov pa pridem nekje tak 2.15, samo je odvisno od dneva Jah ni za kaj aiwi, ni za kaj Jaz še kar. Hvala ker vprašaš. Lahko bi blo bolje, ma kljub temu. Cele dneve ležim v postli pa berem knjige za diplomo al pa na forumu visim.Ti se kar uči, da boš diplomo dobila Držim pesti Ah, misti, veš nekateri bi ubijali za to da bi lahko cele dneve leali v pojstli. Npr. jaz in aiwa, sam aiwa bi itaq cel dan spala, jaz pa bi se že učil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne mi bit. raj bi šla jutri delat. Res. jaz ti že sem Hehe to pa je zdaj 1000 post Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 uu behič vidš kwa je šlo hitr!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Tenksič Jah v 3 mesecih. Samo kaj pa ti ki jih že maš 8000 Ti si šele čveka, pa sej misti tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 uh ja... dons pa ne vem če bom tok čwekala... sam je petek... tk da... čwek čwek... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 no čvekice...jutro ....misti, si ti že kaj bolje? upam, da te ne matra več tolk tale angina.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 jz tud ja. da je misti kej bolš!dons sem pa pridna... zaštartala klele v službi že s polno paro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 men še mal manjka do polne pare, sam bo že...grem delat, da ne bom sam tle čvekala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 no pejdi pejdi!! hehe... kwa si smotana v petek bi se ti rada lotla delat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ma ja stara... sej veš vikendov je še dost.. jz sem sicer čist zdrava ampak razmišljam da bi tega prešpricala.. pa kej bl ne uničejočga počela... hehe... kšna druga zabava brez alkota... pa takle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Sej res misty, ti si nardila ze vse izpite. Kok sm ti fous. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 bo bo. vse se da. boš vidla da ti bo ratal. sam brez panike Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Kere 2???Slovenscino studiras pa kaj se? Madona, jaz se ene ne vem, ce bom skup spacala..tko da ja...superwoman Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Verjamem totalno.A pol bos prfoksa al kaj bi bla? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja sej kwa boš pol delala? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hi mistek, ti se lepo uč, sej vsi držimo pesti. Kako diplomo pa sploh boš nardila? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.