Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

x:o)x - a ne, in predstavljaj si, da kdo drug to dobi, prec asociacije, ti ker je pa to za en folk pa taksno... x:o)x x:px x;)x

Svasta no saj pravim, zandjic pa dobim od mitje nek reply kao, datiran z decembrom 2005. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja men se pa res dostkrat kaj tacga. x:o)x x;)x

ne sam mam res svasta zgodbe, sam ker pac brisem in tko... se ne spomnim vsega, sam je res vsegaboga (:eek: x?x x!x) ze bilo - ko NI logicnega pojasnila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, jaz sem tu, sam sam mal vskocim - vmes delam 5 stvari, pa v mestu sem bila ze vmes, tako ne zameri, ce je videti, da sem tu, pa me ni v temah. :)

Picasso

priden...

jz sem mela pa ful za šolo za delat... je blo treba seminarsko dons poslat prfoksi... pa čez en teden je izpit ... tko da je tud blo treba začet... zdele se pa spat odpravljam... da bomo jutr delal.. pa še v šolo pol.... eh...

vmes pa malo na luni... upam da te vidim... :kiss: x:Xx :kiss: x:Xx x:)x x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Ja, muca, se bova zihr ujela,bom vrjetn bl zgodi, pol pa odvisn od dela,kok ga bo! Enga lubija da boš lepš spala! x:Xx Pa mene sanji,a prov! x;)x Ta je pa od dans, k sm se vraču, sam zate! x:Xx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...