Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 - a ne, in predstavljaj si, da kdo drug to dobi, prec asociacije, ti ker je pa to za en folk pa taksno... Svasta no saj pravim, zandjic pa dobim od mitje nek reply kao, datiran z decembrom 2005. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Par dni nazaj sem nekaj časovne luknje omenjala, tebi pa se to očitno dogaja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ..no,če je Mitja že v decembru 2005...a lahko še nam izda, kako je???.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 ja men se pa res dostkrat kaj tacga. ne sam mam res svasta zgodbe, sam ker pac brisem in tko... se ne spomnim vsega, sam je res vsegaboga ( x!x) ze bilo - ko NI logicnega pojasnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 ne pove, bo sel rajs loto vplacat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ti si prišo? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 A DO decembra 05? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 Oj, jaz sem tu, sam sam mal vskocim - vmes delam 5 stvari, pa v mestu sem bila ze vmes, tako ne zameri, ce je videti, da sem tu, pa me ni v temah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Zakaj nisi poklicala? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Jz sm meu! Pa še soseda mi je šla vplačat, k sm jz pozabu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 o lej ga mucek.... da ti pošlem par polubčkov k si lih tle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Hehehehehe,muca sm te zavohu! Kako kej moja žrebička? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 pogrešam te... sam tud sama nisem mela cajta na luno hodt...zdele se pa s fredijem zabavam... sem si ga kr dol snela... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Bi jz tebe snel! Jz sm pa mal mišice muču s smučanjem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 priden... jz sem mela pa ful za šolo za delat... je blo treba seminarsko dons poslat prfoksi... pa čez en teden je izpit ... tko da je tud blo treba začet... zdele se pa spat odpravljam... da bomo jutr delal.. pa še v šolo pol.... eh... vmes pa malo na luni... upam da te vidim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Ja, muca, se bova zihr ujela,bom vrjetn bl zgodi, pol pa odvisn od dela,kok ga bo! Enga lubija da boš lepš spala! Pa mene sanji,a prov! Ta je pa od dans, k sm se vraču, sam zate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 ooo mucek moj... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Ni več! Je bla sam zate, zato! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 ja sej zdej je moja.... hi hi hi.... je ne dam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Sm vedu da jo boš shranla,zato sm jo pa postnu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 itak zdej grem pa res spančkat... nočko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Nočko,lubika! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 br jutr vsem skupaj... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Br jutrčk Aiwčk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.