Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

prpel se sem k meni. Te nebo nišče vidu al slišu - smo bolj tak daleč stran, če pa je kdo v bližini pa ga itaq ni doma :palec: x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

ooo noro... a mate doma savno? jz sem si lih dons en tak užitkarski dan prvošla... sem si piling nardila, zdej mam masko gor... po moje zih en let al pa še več nisem tega delala... je že cajt..
spet se mi je na bolš poslabšal

Ja. Spomnila sem se, da si nekoc rekla, da bi sla rada v savno x;)x

Uzitkarski dan - zaaaaaaakon x;)x a mas se bone za masazo?

Sem ti kar mal fous, ker bi jaz tud danes. Se posebaj manikura je blazno potrebna, ker lahko trenutno moje nohte sam skrivam x:o)x

Ceprav v Elle sem brala, da so moderni kratki ( kera tolazba). Uuu sem zasla x8Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

še zmer :o|o: matr sem levak... res bi se lahk naročila... sam kdaj k nimam nikol časa... bo treba še kšn mesec počakat da bom mela vsaj soboto frej da grem na masažo. k v nedeljo majo jasno zaprto :inocent:

jz mam tud kratke nohte. grizem jih ne sam se cepjo pa nikol niso dolgi

Upam da ne kriliš preveč z rokami. Kr enkrat sem na izletu s frendo na zakonski spal, pa se lih obrnem na htbet in duff, mi gre prst v usta nor porine :o|o: xcivx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

hehehe... ne sm čist pr mir... mogoče se kej obrnem to je pa tud vse xsrcx

uuuu kupla sem si nov telefon... yeah! matr sm prtisnene. mi nardi klik in evo zdele gremo kupt... direkt v city park po nov telefon. heheehe... kupla tazga hudga z UMTSom... matr sem carica :hepko: xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>Upam da ne kriliš preveč z rokami. Kr enkrat sem na izletu s frendo na zakonski spal, pa se lih obrnem na htbet in duff, mi gre prst v usta nor porine :o|o: xcivx

Ej fuck, zadnc smo bli uzun, totalka naajhani, pa hocem enmu ( tist vecer sm ga spoznala ) neki na uho povedat, pa glih ko sm usta odprla, da on glavo blizje in jz ga ugriznem v uho x:Dx x:Dx Sm se skor posc...od smeha... x:Dx

Aiwa, kup Motorolo, pa si nastimi mail, pa mi povej, kk se to nardi x;)x x:o)x x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hehehe... ne morm... sm že sonija kupla. sej al to al pa nokio druzga itak nečem.

bom jz mal frendom tole zatežila da vse popedenajo kwa čem se jz matrat za brezveze...

zato pa mamo frende :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pa vi se vsi poznate med seboj! :eek: Jz bi se tud druzla :sori: pa ne virtualno..tk v resnici x:Dx Pa so vsi poparckani pa to... :C: :sori:

Dear Human,

Blizu Zalca :inocent: :sori:

Ne, sej me bo razpizdil, pa bom zletela mal v gmajno :vragec: x:o)x

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...