aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehehe... ja nč bejba... naslednič k se mislš kej po lj potepat poklič... pa se bomo zmenl.. pa če misliš po kšnih ortičih hodt pa tko.. povej da se vidjamo. a maš msn? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej fuck, zadnc smo bli uzun, totalka naajhani, pa hocem enmu ( tist vecer sm ga spoznala ) neki na uho povedat, pa glih ko sm usta odprla, da on glavo blizje in jz ga ugriznem v uho Sm se skor posc...od smeha... :lol: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pa nism zanalasc Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Znam da nisis, samo smešni je full Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Njemu je blo pa nerodno Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Joj kok se maš fajn Ej ko bom v MB me kaj povabi vun Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jz sm bolj v LJ, v MB bolj malo...Prid ti v Lj. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pa nisi ti doma v MB? Pa zakaj, če je v LJ večja omejitev kot pa v MB. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Nope! Nism v MB, ceprav sem stajerka. V LJ so faksi, ki jih v MB ni. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ah pa saj maš itaq ti 1 mesec duže počitvnic kot jaz tako da lahko tist mesec sma skup Sam mam popoldan šolo tko da boš morala do 7 čakati Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst čist nobenga ne poznam. Kdaj bos pa mene? Jaz pa poznam ene par Poparckani? Se zgodi, sam se ne bo vec tu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi počas, da tu razn mene in Astre sploh nikogar ni iz MB.......aja, pa bobnar, ki pa je tud nekam zginu. ALELUJA....PREJS D LORD zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 k bo .... še mene povabta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>k bo .... še mene povabta Valda! Dejmo to kmal uredit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Čemu? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 sej sej... to je to... tko k se kle ful zaštekaš pa veš da si si podoben... je po moje čist fajn se še u živo videt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 škoda, sem se mislil povabit, samo mi zgleda še manjka enih 1321 postov!! hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 zakaj pa tok... če hočeš mene dohtet ti jih še velik več... hehehe.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 eh samo 9069 postov, mala malca!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehehehe a ne? en dva tri pa bo... pol se lahk pa kej vidmo xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 (popravljeno) hvala za dobrodošlico mysticaAIWA -> te primem za besedo!! hehehe Popravljeno 13. marec 2005 -> Bigwillie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 misti itaqqqq sam organizira za vikend... no pa sej delaš tko k jz ... tko da kuljjj.... pridem... še kšno gajbo pira prvlečem hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Hitro diplomiraj! Te bomo zdaj gnali iz neta in k pisanju diplome hec.... Joj, aiwo je nemogoce dohiteti. Je prisla za mano in me posteno prehitela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pismu dons mam nekam prazno glavo... kr nek mir mam, ni mi treba dost razmišljat pol pa niti ne, nobenih zbeganih misli pa tko.... hja mir.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.